Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіакомпанія NordStar перейшла на зимовий розклад

31 жовтня 2016, 10:14 31 жовтня 2016, 10:14   Текст: editor   Фото: Артем Фінн   У маршрутній мережі перевізника збережуться найбільш затребувані напрями і з'являться нові рейси

Текст: editor
Фото: Артем Фінн

У маршрутній мережі перевізника збережуться найбільш затребувані напрями і з'являться нові рейси. У маршрутній мережі перевізника збережуться найбільш затребувані напрями і з'являться нові рейси

НОРИЛЬСЬК. "Таймирський Телеграф" - Авіакомпанія NordStar ( "дочка" "Норнікеля") з 30 жовтня перейшла на зимовий розклад виконання польотів. Воно буде діяти по 26 березня наступного року.

У маршрутній мережі перевізника збережуться найбільш затребувані напрями і з'являться нові рейси, повідомили агентству в прес-службі АК "Нордстар".

З Норильська продовжиться виконання перельотів по більшості напрямків. Чи збережуться рейси з північного міста в Санкт-Петербург, Сочі, Новосибірськ, Уфу, Абакан, Краснодар, Ростов-на-Дону, Єкатеринбург. На щоденній основі збережеться виконання рейсів між Норильському і Красноярському, а з Норильська в Москву буде виконуватися до двох рейсів в день.

Широка географія польотів також збережеться з базового аеропорту "Ємельяново". Серед найбільш популярних напрямків рейси з Красноярська в Москву, Томськ, Норильськ, Нижньовартовськ, Пекін, Сургут, а також населені пункти Красноярського краю.

У зимовому сезоні для пасажирів з Красноярська і Норильська авіакомпанія NordStar запропонує зручні стикування в Сочі, Мінеральні Води і Махачкали через московський аеропорт "Домодєдово".

Новим в маршрутної мережі авіакомпанії став рейс з Красноярська в Барнаул, який виконується два рази на тиждень, починаючи з 26 жовтня. Дані рейс, не тільки дасть можливість прямого авіасполучення між Красноярському і столицею Алтаю, але також буде популярний для трансферних перельотів в Барнаул з Норильська, а також ряду інших міст.

З 19 листопада почнуть виконуватися на регулярній основі на літаках Boeing 737-800 рейси в Санью (о. Хайнань) з Красноярська, Хабаровська, Новосибірська, Іркутська. Таким чином, жителі Сибіру і Далекого Сходу отримають можливість планувати зимовий відпочинок з урахуванням нового популярного спрямування. Рейси на курорт Південно-Китайського моря будуть виконуватися на цілорічної основі.

Для ряду напрямків вирішено збільшити кількість рейсів. Так, перельоти за маршрутом Красноярськ - Улан-Уде будуть виконуватися два рази на тиждень, а з Красноярська в Кизил - чотири.

Новости