Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіакомпанія Lufthansa повернула на борт розливне пиво

Авіакомпанія Lufthansa через 50 років повернула на борт розливне пиво. В останній раз його подавали в шістдесятих роках.

В останній раз його подавали в шістдесятих роках

Для того, щоб регулювати тиск вуглекислого газу в особливих висотних умовах використовується спеціальний клапан, що дозволяє запобігти зайвому збільшення тиску при знаходженні кеги на борту. Розливати пиво можна навіть на висоті 10 тисяч метрів, повідомляє frequentflyers.ru

Нововведення приурочено до починається пивного фестивалю Октоберфест, а пасажири, чий рейс приземляється в другому терміналі аеропорту Мюнхена, після прибуття отримають спеціальний набір для Октоберфесту, В нього увійшло все, що потрібно для святкового настрою: стрічка для пивного кухля, вітамінний напій, солоні претцелі і фруктові мармеладки в формі пивного кухля. А на деяких рейсах напрямках екіпажі будуть одягнені в традиційні баварські костюми. Їх можна буде побачити на рейсах з Мюнхена в Нью-Йорк, Сінгапур і Шанхай. Власне, і пиво розливають на цих напрямках.

А ось так виглядав салон першого класу на початку 60-х років минулого століття. На фото бортпровідник наливає свіже бочкове пільзенського пиво для пасажирів Boeing 707.

Новости