Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіакомпанія Люфтганза - літаки, правила провезення багажу і реєстрації на рейси, адреси та телефони представництва в Москві, відгуки туристів

  1. Деякий час тому
  2. Назустріч новому тисячоліттю
  3. Люфтганза сьогодні
  4. Люфтганза для пасажирів
  5. Основні відомості
  6. вартість
  7. Програма Miles & More
  8. багаж
  9. Ложка дьогтю
  10. Це цікаво
  11. Відгуки пасажирів

Авіакомпанії бувають різні ... сині, білі, червоні. В який колір забарвлена ​​Люфтганза і який у неї характер? Логотип в жовтому колі, синя смуга по всій довжині фюзеляжу, срібний низ, девіз «Не зупиняйся», в назві - «повітряний союз». Що ховається за фірмовим виглядом? Авіакомпанії бувають різні

Lufthansa доставить з комфортом у будь-яку точку земної кулі.

Деякий час тому

На початку минулого століття, коли сама авіація була ще дитиною, з'явився логотип - журавель в польоті. Сталося це в 1918 році. Самої компанії тоді ще не було, а ось журавель ... Його придумав професор Отто Ферлах для перших німецьких авіаліній - DLR (DeutscheLuftreedereiGmbH). У 1925 Фішер фон Путурцін опублікує книгу «Lufthansa» і в ній розгляне можливості регулювання залізного крилатого напрямки.

У 1925 Фішер фон Путурцін опублікує книгу «Lufthansa» і в ній розгляне можливості регулювання залізного крилатого напрямки

Перший літак DLR виглядав так.

Це пізніше (1926) DLR об'єднається з AeroLloydAG, а потім і з JunkersLuftverkehrAG. Крило журавля залишиться, Люфтганза стане назвою. У Німеччині тоді з'явиться багато дрібних авіакомпаній, але долетить до сьогодні тільки вона.

На момент новоутворення парк компанії налічував 162 повітряні машини. Перший значущий політ здійснився в Китай, потім їй стали доступні Далекий Схід і Південна Африка. У 1934 Люфтганза освоїла поштовий ринок. У воєнний час вона надавала послуги бізнесменам, агентам, дипломатам. 1945 - зупинка.

1945 - зупинка

Люфтганза йде в ногу з інноваційними технологіями.

Холодна війна. Розподіл Німеччини. Складна десятирічка. Але ні - вона є і журавель на місці. З'явилися реактивні літаки, нова ера, стрімко вгору. 80-е ... знову турбулентність. Нафтова криза. Люфтганза та тут викрутилася - винайшла зберігаючі технології.

У 90-е це сміливе і стійке підприємство знову потрапило в повітряно-економічну воронку. Прийшла ідея об'єднання, створення альянсу з іншими авіаперевізниками для злагодженої роботи на користь клієнтів. У 1997 з'являється StarAlliance. Він стає лідером галузі і до сьогодні тримає вищий пілотаж.

Він стає лідером галузі і до сьогодні тримає вищий пілотаж

StarAlliance - одна з найбільш процвітаючий авіакомпаній в Німеччині.

Назустріч новому тисячоліттю

Вона обслуговує найбільш затребувані напрямки. Вона впроваджує доступ в інтернет - FlyNet. Вона оновлює парк машинами нового покоління. Вона створює дочірні компанії - вантажні AeroLogic, LufthansaCargo, бюджетну Germanwings; залучає партнерів - Evrowings. До альянсу приєднується вже майже три десятка компаній.

До альянсу приєднується вже майже три десятка компаній

Evrowings - ще один партнер повітряного альянсу.

Люфтганза, яка пройшла довгий шлях становлення і втрималася в польоті всупереч труднощам, досягла чималих висот. Удосконалила свій візуальний стиль, створила безліч проектів по захисту навколишнього середовища, поліпшила організаційну структуру підприємства. Тепер вона найбільша в Європі і п'ята в світі за кількістю перевезених пасажирів.

Люфтганза сьогодні

  • Здійснює польоти в 117 країн.
  • Має в парку 13 моделей літаків. Це останні або найуспішніші. екземпляри від Boeing (737,747) і Airbus (А 319-321, 330, 340).

    Boeing 737 - один з найсучасніших літаків в світі.

  • Загальна кількість повітряних машин - більше 300.
  • Число маршрутів - понад 200.
  • Перевозить близько 90 млн. Пасажирів на рік.

Прибувши до Німеччини, необхідно перейнятися її неповторним колоритом, спробувати все те, що так люблять німці Прибувши до Німеччини, необхідно перейнятися її неповторним колоритом, спробувати все те, що так люблять німці. Якщо у вас видасться вільний вечір, неодмінно відвідайте Ягер-вечірку, де ви зможете спробувати незвичайні коктейлі з єгермейстер - легендарним німецьким лікером.

Не можна виїхати з країни, що не насолодившись ситної і затишній німецькою кухнею. Одним з будь-яких страв серед німців вважається суп Айнтопф. Це щось середнє між супом і другим блюдом. Приготувати айнтопф можна і в домашніх умовах. В цієї статті ми розповімо, як це зробити.

Люфтганза для пасажирів

Позиція в світі, досягнення ... А що потрібно знати пасажиру, який користується послугами цієї авіакомпанії?

Основні відомості

Базові аеропорти знаходяться в Франкфурт-на-Майні, Цюріху, Мюнхені, Відні та Дюссельдорфі. Стикування рейсів відбуваються найчастіше в Мюнхені або Франкфурті-на-Майні. Російські напрямки - Москва, Краснодар, Санкт-Петербург, Нижній Новгород, Казань, Самара, Ростов-на-Дону, Перм. З країн СНД Люфтганза літає в Білорусь, Азербайджан, Вірменію, Казахстан, Молдову, Туркменістан, Україна. Основні напрямки - столиці держав.

  • Офіційний сайт - www.lufthansa.com .
  • Адреса головного представництва - Lufthansa Aviation Centre, 60546 Frankfurt, Germany.
  • Телефон - + 49 69 69 60.
  • Пошта - [email protected].
  • Адреса московського представництва -107045, м.Москва, Трубна площа, д. 2. Розташоване на першому поверсі.
  • У Санкт-Петербурзі (Пулково-1), Самарі, Нижньому Новгороді - тільки каси в аеропортах.
  • Зателефонувати в представництво можна за тел. +7 495 980 9999. Лінія працює в будні дні з 8 до 19, а у вихідні з пів на дев'яту ранку до п'ятої вечора.
  • Російська пошта - [email protected].

На офсайте є російськомовна версія. В панелі можна ознайомитися з розкладом, вибрати рейс, дізнатися вартість, забронювати та оплатити переліт, а також замовити оренду авто або номер в готелі. Способи оплати: кредитки, дебетові картки, PayPal, пряме списання SEPA, Sofortbanking, iDEAL.

Способи оплати: кредитки, дебетові картки, PayPal, пряме списання SEPA, Sofortbanking, iDEAL

Замовити квиток можна, не виходячи з дому, за допомогою вашої банківської карти.

Онлайн-реєстрація на рейс можлива вже за 23 години до вильоту. Здійснюється на сайті, де вводяться дані, вибирається місце в салоні, а потім роздруковується посадковий талон. Останній можна відправити на мобільний телефон. При пересадках 23 години потрібно відраховувати від вильоту з останнього аеропорту.

вартість

Ціну квитків дешевою не назвеш. Люфтганза - один з найдорожчих і повносервісних перевізників, хоча нерідкі розпродажі і всілякі акції, які дозволяють отримати суттєву знижку. Не варто забувати про варіант «туди-назад», набуваючи проїзні документи відразу в обидва кінці, можна заощадити іноді і в два рази.

Програма Miles & More

Участь в ній дає можливість накопичувати і витрачати милі, за які потім отримувати призи та привілеї. Щоб скористатися програмою лояльності, необхідно в ній зареєструватися. Послуга доступна будь-якій людині у віці від 2-х років.

Послуга доступна будь-якій людині у віці від 2-х років

Приєднуйтесь до програми Miles & More і економте на перельотах.

Накопичені милі від Lufthansa можна витратити не тільки на покупку квитків зі знижкою або змінити економ-клас на бізнес, а й розплатитися ними в більш ніж 10 тисячах магазинів по всьому світу - придбати сукню від Escada, взуття від ManoloBlahnik або новий Iphone, а також відвідати спа в аеропортах-партнерах.

Накопиченими милями можна розплатитися за елітне взуття ManoloBlahnik.

Часто літаючі пасажири мають і інші переваги. За певну кількість миль присвоюється статус, який дає право доступу в комфортабельні зали очікування (лаундж), першочерговість при посадці, збільшення маси багажу.

багаж

Норми можна побачити в квитку. Вони залежать від маршруту, статусу пасажира, класності. Загальна норма - 8 кг ручної поклажі і до 23 кг багажу.

Цікаво, що кожен малюк до 2-х років також має право на 23-кілограмовий багаж.

Компанія настійно рекомендує маркувати багаж, вказувати свої дані - ПІБ, номер телефону. Бірки можна взяти на багажній стійці. І не забувайте видаляти з сумок і валіз дані від минулої поїздки. Чи не переплутати своє з чужим допоможе яскравий стікер або оригінальний ремінь.

Ложка дьогтю

Ідеальна з усіх боків авіакомпанія має і негативні пункти. Було б нечесно промовчати про це. Їх всього три.

  • Затримки. Вони бувають досить часто, але як організація світового рівня, Люфтганза вирішує всі непогодженості швидко і максимально вигідно для пасажирів, навіть порушуючи власні правила. Однією мандрівниці з Росії виплатили компенсацію в $ 1800, незважаючи на граничну суму в $ 1600..

    На жаль, навіть німецька точність не може впоратися з примхами погоди.

  • Знижки та акції. Вони є, але тарифи вказуються без податків і зборів. Останні нерідко виливаються в кругленьку суму.
  • Аварії. Трагічні моменти присутні у кожного перевізника. За всю історію існування Люфтганзи зареєстровано 7 аварій, в результаті яких загинули 182 людини. Для порівняння - у Аерофлоту сталося 127 катастроф, загинули 6895 чоловік.

Літаки компанії Lufthansa приземляються в усіх аеропортах Німеччини Літаки компанії Lufthansa приземляються в усіх аеропортах Німеччини. Якщо ви летите в Берлін, то ви неодмінно потрапите в аеропорт Тегель . Цей аеровокзал існує вже багато років. Багато хто вважає його застарілим, проте він до цього дня рятує місто від транспортної кризи.

Пасажири, які летять в Кельн, потрапляють на аеровокзал Кельна-Бонна. Цей аеропорт вважається ультрасучасним, все тут зроблено для зручності і комфорту мандрівників. З внутрішньою будовою аеропорту можна познайомитися в цієї статті .

Ну а ті, хто летить за покупками в мекку німецького шопінгу, потрапляють в аеропорт Гамбурга. Аеропорт Гамбурга є одним з найбільших в Європі. Детальніше про аеропорт читайте на цій сторінці www.dezona.ru/poezdka/aeroporty/hamburg-fuhlsbuttel.htm .

Це цікаво

Першими пасажирами Люфтганзи були журналісти та політики. Тоді, в еру авіаційного дитинства, шановні нині люди сиділи в несучасних салонах серед пакунків з одягом і кореспонденцією.

Люфтганза - єдина в світі авіакомпанія, на борту літаків якій дозволено ... кидання подушками. Так, це не жарт. Колись пасажири, які сидять в кінці салону, попросили стюардесу надати подушки. Вони чомусь нервували і висловлювали прохання на підвищених тонах. Дівчина не могла пройти до них, шлях перегороджувала візок з їжею і напоями. Вона вирішила кинути подушки. Адресати кинули їх у відповідь. Незвичайна подія розвеселило всіх присутніх, а подушки продовжили подорож по салону ще деякий час. Випадок запам'ятався, Люфтганза та тут вийшла переможцем - реклама зайвою не буває.

Відгуки пасажирів

Дмитро, 32 роки, інженер:

«Летів рейсом« Париж-Берлін », за часом годину з копійками. Дорога обійшлася в 5000 руб. Недоліків не помітив. Сервіс на рівні. Харчування теж - на вибір сир, м'ясо, вино, соки. У ручній поклажі було трохи більше дозволеного, але пропустили, а ось назад летів з подарунками, довелося доплачувати. Реєструвався заздалегідь на сайті, проходив всюди по QR-коду - дуже зручно ».

Олена Іванівна, 49 років, економіст:

«Літали з чоловіком в Мюнхен і назад. Відзначили велику відстань між кріслами навіть в економ-класі. З багажем все нормально - чистий, цілий. Трохи трясло в шляху і була жорстка посадка, але це робочі моменти, швидше за все ».

Єгор, аналітик:

«Літаю різними компаніями, часто і багато. Люфтганза - сервіс гарний, надійність висока. Дуже зручні у них подстраховочний відносини - якщо рейс спізнюється, стикувальний чекає. Пересадки зручніше підбирати в рамках альянсу, інакше доведеться возитися з багажем - перереєструвати на стикуванні, що займає час. Помітив, що на російсько-німецьких рейсах харчування краще, ніж на внутрішньоєвропейських ».

Поєднання німецької надійності, багаторічного досвіду, постійного розвитку зробили Люфтганзу якісним перевізником. Їй довіряють клієнти, тому що відчувають турботу кожну хвилину, а це дорогого коштує. Залишається побажати журавлю подальшого успішного польоту і допомогти йому в цьому, користуючись послугами компанії.

Автор: Наталя Телюватьева







В який колір забарвлена ​​Люфтганза і який у неї характер?
Що ховається за фірмовим виглядом?
А що потрібно знати пасажиру, який користується послугами цієї авіакомпанії?

Новости