Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіакомпанія КЛМ: офіційний сайт російською мовою, відгуки

  1. Історія авіакомпанії
  2. Контактні дані
  3. парк літаків
  4. Рівні сервісного обслуговування

Туристи, які здійснюють щорічні подорожі, і бізнесмени, що поспішають на ділові зустрічі - всі хочуть дістатися до місця призначення максимально швидко і комфортно. Сучасний повітряний транспорт не тільки дає високу швидкість пересування, але і є найбезпечнішим, враховуючи статистичні дані. Літаки з логотипом KLM часто зустрічаються в повітряних гаванях. Звичайно, мандрівників цікавить питання, якій країні належить авіакомпанія KLM?

Королівські Голландські Авіалінії (саме так розшифровується KLM) - має репутацію одного з найбільш перевірених, пунктуальних і стабільних перевізників Європи. Ця найстаріша авіакомпанія надає клієнтам прекрасний сервіс і демократичні ціни на квитки. Керівництво компанії прагне задовольнити запити пасажирів, постійно вдосконалює рівень польотів і пропонує в якості бонусу різноманітні знижки та спеціальні акції. Авіакомпанія KLM здійснює регулярні рейси в Амстердам з Москви і північній столиці Росії.

Висока якість обслуговування запам'ятовується пасажирам. Вдячні клієнти залишають тільки позитивні відгуки про компанію. Чітко налагоджені робочі процеси, кваліфіковані пілоти, бортпровідники і техперсонал в сукупності дають прекрасні результати. За останні тридцять років компанія втратила всього одну повітряну машину і не втратила жодного пасажира. KLM - це перевізник, який завжди розвивається, впроваджує всі технологічні новинки і строго стежить за справністю кожного повітряного судна.

Історія авіакомпанії

Компанія була заснована в жовтні 1919 року, щоб обслуговувати Королівство Нідерланди та його колонії. З того часу авіакомпанія не міняла свого оригінального назви. Біля витоків організації стояв військовий льотчик Альберт Плезман, який очолював авіакомпанію до 1953 року. За час його керівництва, незважаючи на безліч перешкод, невелика голландська компанія виросла до великого міжнародного авіаперевізника.

Повітряний вокзал «Схіпхол», який знаходиться в Амстердамі, став першим портом компанії. Один з травневих днів 1920 року відзначився першим пасажирським рейсом KLM. Це був переліт Лондон - Амстердам на повітряній машині Havilland DH-16. Льотчиком-піонером став Джеррі Шоу. За весь 1920 рік компанія провезли рекордну для початку 20 століття кількість пасажирів - 350 чоловік. Міжнародні рейси почалися через чотири роки. Вперше було здійснено переліт в Батавию з Амстердама на літаку Fokker F-VII. У 1934 був відправлений перший рейс через Атлантику, успішно доставив пасажирів в Чикаго.

Після Другої Світової війни Амстердам був повністю розгромлений, повітряна гавань «Схіпхол» знищена бомбардуваннями. Жоден літак не вцілів. Однак завдяки злагодженій роботі співробітників компанії і грамотним діям керівництва, до вересня вдалося відновити пасажирське і вантажне сполучення. З травня 1946 року відновилися трансатлантичні перельоти в напрямку Нью-Йорка. Авіакомпанія KLM продовжувала розвиватися і до початку 60-х років обзавелася реактивним повітряним транспортом. Першим став літак на реактивному паливі Douglas DC-8.

Головний офіс авіаперевізника знаходиться в столиці Голландії. У 2004 році дві найбільші авіаційні компанії KLM і Air France з'єдналися в один холдинг KLM-Air France. Тепер голландські авіалінії - частина цієї корпорації. Резерви і техніка двох авіаперевізників об'єдналися, але логотипи і назви залишилися незмінними.

KLM складається в альянсі авіаперевізників Sky Team, здійснює пасажирські і вантажні рейси усередині країни і на міжнародному рівні.

Практично в кожному аеропорту світу можна зустріти Боїнги і Аеробуси з логотипом голландської авіакомпанії. У Росії запускаються рейси зі столиці і Санкт-Петербурга, які відправляють за наступними маршрутами:

  • в Євросоюз;
  • в Північну Америку;
  • в Африку.

Авіакомпанія KLM неодноразово була нагороджена на російському ринку авіаперевезень як найпунктуальніша і стабільна організація, яка здійснює перельоти з Російської Федерації в усіх напрямках. Компанія входить в 20 кращих пасажирських перевізників в світі.

У 2016 році за версією Flightstats організація стала найбільш пунктуальною в світі авіакомпанією. Майже 90% всіх рейсів компанії прибувають точно в термін, що позначає високий рівень турботи про клієнтів.

Контактні дані

Отримати будь-яку необхідну інформацію про компанію можна за телефонами «гарячої лінії». Питання про бронювання можна поставити, зателефонувавши на номер +7 495 411 77 66. Крім того, співробітники KLM відповідають на всі запити в режимі 24/7 в соціальних мережах Facebook, Twitter та ВКонтакте. Можна відправити електронний лист на адресу компанії [email protected] . Офіційне представництво в Російській Федерації розташоване в столиці за адресою вул. Митна, 1.

Компанія не стягує штраф з пасажирів, якщо вони випадково зробили помилку в імені або прізвища при замовленні квитків. Потрібно лише повідомити про це адміністрацію за 24 години до початку реєстрації. Також можна скасувати заброньовані квитки в протягом доби, не сплачуючи комісійний збір.

Щоб зайти на офіційний сайт авіакомпанії KLM, потрібно перейти за посиланням www.klm.com . Сайт доступний для жителів Росії на рідній мові, там можна переглянути чимало корисної інформації та здійснити наступні дії:

  • підібрати підходящий за часом і вартості рейс;
  • зарезервувати квиток на будь-яку зручну дату;
  • бути в курсі акцій і бонусних пропозицій, вони завжди є у цієї авіакомпанії;
  • забронювати номери в готелі завчасно;
  • провести бронювання потрібної моделі автомобіля до свого прибуття;
  • дізнатися необхідну інформацію про закордонні паспорти;
  • з'ясувати всі правила транспортування ручної поклажі і багажу;
  • ознайомиться з докладною інформацією про час відправки рейсів;
  • переглянути розташування місць в салоні.

Офіційний сайт компанії-перевізника пропонує допомогу віртуального екскурсовода. Він зможе показати найцікавіші місця в країні, в яку збирається мандрівник.

За кожен політ голландськими авіалініями нараховуються милі, які можна витрачати на інші послуги та товари.

Бонусна програма авіакомпанії KLM «Flying Blue» в 2014 році отримала 4 нагороди від Freddie, які вручаються за результатами опитування мандрівників і експертів з подорожей.

парк літаків

В ангарах авіакомпанії знаходиться близько 120 одиниць повітряних машин. Середній вік літаків не перевищує 10 років:

  • Різних моделей Boeing в арсеналі понад 100.
  • Airbus - таких повітряних суден в компанії 16.
  • Використовується 3 авіалайнера марки McDonnell Douglas MD-11.

У планах компанії - купівля великої партії літаків Boeing 787 Dreamline.

Рівні сервісного обслуговування

Подорожуючим повітряним транспортом пропонується кілька типів сервісу:

  • Світовий бізнес-клас. Мандрівникам пропонуються сидіння підвищеної комфортності, які навіть розкладаються як ліжко при необхідності. Триразове харчування пропонується без додаткової плати, витончені страви готують кращі кухарі-професіонали з Нідерландів. У салоні туристам пропонують кілька розважальних програм, свіжі газети і журнали. На пам'ять кожен турист отримує невеликий презент від авіакомпанії.
  • Європейський бізнес-клас. Купивши квиток в салон цього класу, можна відчути всі його переваги. Відстань між кріслами збільшено, що дає більше комфорту для ніг. Спинки крісел враховують будову тіла, провести кілька годин сидячи буде зручно. Пасажирам запропонують смачні обіди і будь-які напої на вибір. У польоті розносять свіжу пресу.
  • Економ клас. Мандрівникам запропонують зручні сидіння, свіжі випуски журналів і газетних видань. Два рази приносять безкоштовну їжу і напої. Чай і кава пропонують безкоштовно протягом всього перельоту.

Якщо планується поїздка з маленькими дітьми, то можна заздалегідь обговорити з авіакомпанією, яке харчування знадобиться дитині. Компанія врахує всі побажання клієнта, якщо за 24 години до відльоту зв'язатися з адміністратором і пояснити ситуацію.

Авіакомпанія KLM завжди уважна до потреб клієнтів і охоче йде їм назустріч. Підвищуючи рівень сервісу, керівництво прагне досягти максимального комфорту для своїх пасажирів.

KLM Dreamliner

Звичайно, мандрівників цікавить питання, якій країні належить авіакомпанія KLM?

Новости