Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіакомпанія Flydubai (Флайдубай)

  1. Напрямки авіакомпанії Fly Dubai
  2. Популярні авіаквитки від ФлайДубай
  3. Обмеження безкоштовної транспортного перевезення багажу
  4. Механізм бронювання авіаквитків
  5. Авіакатастрофа в Ростові-на-Дону 19.03.2016
  6. Контактні дані

Авіакомпанія Fly Dubai, для початку свого професійного старту вибрала березень 2008 року

Авіакомпанія Fly Dubai, для початку свого професійного старту вибрала березень 2008 року. Її засновниками є місцеві міська влада Дубаї, на чолі з шейхом Ахмед бін Саєд аль Мактумом, якому, в подальшому, представилася унікальна можливість очолити раду акціонерів даної компанії. Створення подібної структури бізнесу визначалося розвитком економічних показників самого міста. Авіалінія Об'єднаних Арабських Еміратів Fly Dubai, надалі, вдалося стати одним з провідних лідерів в сфері повітряних подорожей по всьому світу.

Напрямки авіакомпанії Fly Dubai

На сьогоднішній день компанія Флай Дубай здійснює власні перельоти за кількома головними напрямками. Перш за все, це країни колишнього пострадянського кордону, Російська Федерація, країни Європи, Африка, США і Азія (близько 38 держав). Загальна кількість основних повідомлень варіюється від 75.

Кількість літаків, які здійснюють реальні переміщення пасажирів, досягає 39 одиниць. Флай Дубай віддає свою перевагу виключно американському авіабудівному концерну, з яким спочатку був підписаний пакет ділових документів. Їх спільне співробітництво триває вже досить тривалий період. Це можна пояснити надзвичайною витривалістю літаків Боїнг (марка 737-800) їх позитивною репутацією в середовищі авторитетних компаній-конкурентів.

Популярні авіаквитки від ФлайДубай

Надані слуги

Авіакомпанія пропонує своїм клієнтам послуги бізнес-класу. Вони є абсолютний рівень зручностей і індивідуальний підхід спеціально підготовленого персоналу. На першу вимогу пасажира, він повинен бути забезпечений сучасним м'яким кріслом-ліжком, дорогим VIP-меню та напоями преміум рівня. Також, тут передбачено наявність спеціальної інформаційної мережі (Інтернету), що дозволяє здійснювати необхідні замовлення, покупки, або розважатися, в режимі он-лайн.

Слід сказати, що Флай Дубай відноситься до бюджетного типу перевізників (лоу-кост), тому вартість квитка визначає тільки оплату за послуги перельоту, і більше нічого. У тому випадку, якщо Вам необхідно що-небудь ще, Ви маєте чудову можливість здійснити оплату послуг прямо на борту літака. Для цього існує гнучка фінансова система міжнародних розрахунків, яка не виключає всіх можливих видів банківських карт, в основних валютах світу (долар, євро).

Обмеження безкоштовної транспортного перевезення багажу

Вантаж до 20 кг зареєстрованого багажу і до 7 кг ручної поклажі. Все, що перевищує дані показники, проходить процес додаткової тарифікації.

Механізм бронювання авіаквитків

Будь-який клієнт може забронювати собі квиток за допомогою системи GDS (глобальна система бронювання). Цей спосіб оптимальний лише тоді, коли пасажир не потребує спеціального сервісі (індивідуальних авіа-перельоти) Fly Dubai.

Тим людям, які в силу своєї діяльності, змушені проводити регулярні багатогодинні повітряні перельоти, настійно рекомендуємо віддати свою перевагу саме авіакомпанія Флай Дубай. Система має надзвичайно розвинену інфраструктуру, завдяки тому, що фахівці компанії приділяють особливу увагу схоронності загального авторитету.

Сьогодні на своєму рахунку авіакомпанія Fly Dubai має найменшу кількість авіакатастроф, тому що основний кістяк авіації складають досвідчені пілоти і борт-провідники з відкритої міжнародної професійної категорією. Візьміть до уваги, що національна безпека вашого життя - правильний вибір авіаперевізника. Не забувайте про це ніколи.

Авіакатастрофа в Ростові-на-Дону 19.03.2016

19 березня 2016 року відбулася катастрофа літака Боїнг 737-800. Через погані погодні умови літаку довелося кружляти біля аеропорту майже дві години. Літак звалився, загинуло 62 людини: 7 членів екіпажу і 55 пасажирів, серед яких 4 дітей.

Контактні дані

  • Офіційний сайт Флай Дубай:
  • Країна - ОАЕ
  • Адреса: c / o Emirates Headquarters, PO Box 686, EKE Centre, Dubai, United Arab Emirates
  • Код ІАТА - FZ
  • Телефонна лінія: +97142951111
  • Факс: +971 4 295 07 58
  • Email: [email protected].
  • Координати московської філії
  • Адреса головного офісу в РФ: 119021 м.Москва, Комсомольський проспект 16-2, стор. 3-4.
  • Телефон: +7 495 234 65 57.
  • Факс: +7 495 234 56 62.

Читайте також: авіакомпанія Germanwings .

Новости