Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіакомпанія Etihad Airways

  1. Літаковий парк
  2. маршрутна мережа
  3. Правила провезення ручної поклажі
  4. Правила провозу багажу
  5. Класи обслуговування і компоновка салонів
  6. Перший клас (Diamond First)
  7. Бізнес-клас (Pearl Business Class)
  8. Економічний клас (Coral Economy Class)
  9. Розваги в польоті
  10. Класи обслуговування на рейсі Абу-Дабі - Москва
  11. Бізнес клас
  12. економічний клас
  13. трансфер
  14. Трансфер Etihad Airways Coach Service
  15. Зал очікування в аеропорту Абу-Дабі
  16. Програма лояльності Etihad Guest
  17. Квитки на рейси Etihad Airways
  18. Представництво в Москві

Etihad Airways є національним авіаперевізником ОАЕ . Авіакомпанія заснована в 2003 році.

Авіакомпанія Etihad Airways базується в Abu Dhabi International Airport. У Москві - в міжнародному аеропорту Домодєдово .

Міжнародний код IATA: EY. Код ICAO: ETD.


Літаковий парк

Флот авіакомпанії Etihad Airways складається з літаків Airbus A320-200, Airbus A319, Airbus A330, Airbus A340-300, Airbus A340-500, Airbus A340-600 і Boeing 777.

Флот авіакомпанії Etihad Airways складається з літаків Airbus A320-200, Airbus A319, Airbus A330, Airbus A340-300, Airbus A340-500, Airbus A340-600 і Boeing 777

Airbus A320-232 // www.airliners.net

net

Airbus A330-243 // www.airliners.net

net

Airbus A340-642X // www.airliners.net


маршрутна мережа

Etihad Airways здійснює рейси за наступними напрямками:

Карта маршрутів на сайті авіакомпанії Etihad .

1 грудня 2008 року відбувся перший регулярний рейс Etihad Airways з Абу-Дабі в Москву.

Правила провезення ручної поклажі

Норми для провезення ручної поклажі в салоні на рейсах Etihad Airways:

Дорослі і діти старше 2-х років:

  • 2 місця, загальна вага не більше 12 кг - перший і бізнес-класи;
  • 1 місце, вагою до 7 кг - економічний клас;
  • в сумі трьох вимірів розмір місця не повинен перевищувати 115 см.

Діти до 2-х років без окремого місця:

  • 1 місце, вагою не більше 6 кг;
  • в сумі трьох вимірів розмір місця не повинен перевищувати 115 см.

Правила провозу багажу

Норми безкоштовного провозу багажу залежать від напрямку польоту та класу обслуговування. Існують дві системи норм провезення багажу: вагова (weight concept) і система кількості місць (piece concept).

Норма багажу за вагою

Дорослі і діти старше 2-х років:

  • 40 кг - перший клас (Diamond First Class)
  • 30 кг - бізнес-клас (Pearl Business Class)
  • 23 кг - економічний клас (Coral Economy Class)
  • розмір одного місця багажу не повинна перевищувати 45x72x90 см

Діти до 2-х років без окремого місця - одне місце багажу вагою до 23 кг в будь-якому класі обслуговування.

Норма багажу за кількістю місць

Дійсна для трансатлантичних рейсів в США і Канаду.

Дорослі і діти старше 2-х років:

  • 2 місця вагою не більше 32 кг - перший і бізнес-клас;
  • 2 місця вагою не більше 23 кг - економічний клас
  • в сумі трьох вимірів розмір одне місце багажу не повинна перевищувати 158 см.

Діти до 2-х років без окремого місця:

  • 1 місце вагою не більше 23 кг;
  • в сумі трьох вимірів розмір місця не повинен перевищувати 115 см.

Класи обслуговування і компоновка салонів

Авіакомпанія Etihad Airways пропонує пасажирам три класи обслуговування: перший клас (Diamond First Class), бізнес-клас (Pearl Business Class) і економічний клас (Coral Economy Class).

Перший клас (Diamond First)

Салон першого класу в літаку Airbus A340-500 авіакомпанії Etihad Airways - це 12 окремих кают. Кожен люкс обладнаний у вигляді кабіни. Є складаний столик, вбудоване дзеркало, газетниця, підсвічування для читання і настільна лампа.

Крісла розкладаються на 180 градусів, набуваючи форму повноцінної ліжка, і досягають 2 метри в довжину. Крім того, всі крісла першого класу оснащені вбудованим Массажор, спеціальним пристроєм для підтримки попереку, зручним регулюється підголовником, а також гніздами для зарядки ноутбука, iPod і інших електронних пристроїв.

В каюту веде окрема розсувні двері, кожен гість може скористатися особистим шафою, міні-баром, насолодитися програмою розваг, розрахованої більш ніж на 600 годин перегляду, на 23-дюймовому РК-екрані. Просторі відділення для багажу вбудовані в крісла, а також розташовані всередині кожної каюти в спеціально відведеному місці.

Всі страви подаються на дерев'яному столі, а прибравши роздільник між сидіннями, можна комфортно розміститися і пообідати відразу чотирьом людям.

Також в першому класі є кімната, де гості зможуть переодягнутися, з дзеркалом в повний зріст, раковиною і складним шкіряним кріслом.

Бізнес-клас (Pearl Business Class)

Бізнес-клас на борту Airbus A330-200, Airbus A340-500 і Boeing 777-300 ER авіакомпанії Etihad Airways - крісла розкладаються на 180 градусів, перетворюючись в рівну двометрову кушетку. Між рядами відстань становить 223 см. Кожне крісло обладнане індивідуальним підсвічуванням і лампою для читання. У крісло вбудований масажер. На деяких рейсах можна скористатися бортовим телефоном.

Крісла в класі Pearl Business оснащені розетками, двома портами USB і роз'ємом RCA для підключення ноутбука і роботи в звичайному режимі. Персональні РК-дисплеї з діагоналлю 15-дюймів.

Економічний клас (Coral Economy Class)

Економічний клас на борту Airbus A330-200, Airbus A340-500 і Boeing 777-300 ER авіакомпанії Etihad Airways - це ергономічний дизайн крісел з опорою для спини, підголівниками і підставкою для ніг. Відстань між кріслами становить 83 сантиметри. Система освітлення, синхронізована з поточним часом і тривалістю подорожі.

На борту пасажирам класу Coral Economy пропонується вибір з 350 годин мультимедійних розваг на системах персонального вибору. Персональні РК-дисплеї з діагоналлю 10,4-дюйма. В аудіо-плеєрі є можливість задати список відтворення. Широкий вибір інтерактивних ігор.

Розетки для підключення персональних комп'ютерів, порти USB і роз'єми RJ 45 у всіх кріслах дозволяють включати ноутбуки і працювати під час польоту. На деяких рейсах можна скористатися телефонною системою.

Розваги в польоті

Послуга "аудіо-відео за запитом" доступна пасажирам всіх класів, велика аудіобібліотеку містить більше 300 CD, 10 нових дисків поповнюють колекцію щомісяця. Пасажирам доступні телебачення, художні фільми та відеоігри, 13 аудіоканалів.

Класи обслуговування на рейсі Абу-Дабі - Москва

Рейс Абу-Дабі - Москва авіакомпанія Etihad здійснює на літаку Airbus A320.

Бізнес клас

У салоні бізнес-класу 16 сидінь, обладнаних системою автоматичного регулювання. Крісло розкладається практично повністю, є спеціальна підтримка для попереку і підставка під ноги. Відстань між кріслами становить 125 см. Є індивідуальна розетка, вхід USB, екран діагоналлю 30 см, розташований в одному з підлокітників сидіння. В підлокітник також вбудований пульт управління для системи розваг. Верхні перила, що примикають до відділення для ручної поклажі, оснащені додатковим освітленням.

економічний клас

Обладнані 120 місць, максимальний кут нахилу крісел становить 13 см, відстань між сидіннями становить 80 см.

трансфер

Послуга "Персональний шофер"

Пасажирам елітних класів Diamond First Class, Pearl Business Class і власників карти Etihad Guest Gold авіакомпанія надає послугу "Персональний шофер". Трансфер можна замовити в ОАЕ, Великобританії, США, Таїланді, Ірландії, Німеччині, Канаді, Австралії, Франції, Швейцарії, Китаї та Росії.

У Москві послуга "Персональний шофер" здійснюється в межах МКАД безкоштовно. Замовляти автомобіль необхідно за 48 годин до вильоту рейсу.

Трансфер Etihad Airways Coach Service

Пасажирам економічного класу Etihad Airways надає безкоштовний трансфер з аеропорту Абу-Дабі в Дубаї і Ель-Айн. Місця відправлення і прибуття: в Абу-Дабі - міжнародний аеропорт Абу-Дабі, в Дубаї - Chelsea Tower на вулиці Шейх Заїд, в Ель-Айн - міський офіс Etihad Airways поруч з заправної станцією на головній вулиці.

При посадці в автобус пасажир повинен пред'явити авіаквиток або посадковий талон авіакомпанії Etihad Airways. Несупроводжувані діти не можуть скористатися даною послугою. Послуга не надається пасажирам з серйозними медичними захворюваннями. Запит на груповий трансфер повинен бути зроблений не пізніше, ніж за 48 годин до вильоту. Автобусний трансфер бронюється як польотний сегмент.

Зал очікування в аеропорту Абу-Дабі

У 2008 році в першому терміналі аеропорту Абу-Дабі відкрився зал очікування для пасажирів першого і бізнес-класу Etihad Airways. У залі є телевізори і комп'ютери, бібліотека, зона відпочинку, оглядовий майданчик і spa-зона з масажними кріслами. Працює ресторан.

Програма лояльності Etihad Guest

Часто літаючим пасажирам Etihad Airways пропонує програму лояльності Etihad Guest.

Квитки на рейси Etihad Airways

Забронювати квитки на рейси авіакомпанії Etihad Airways можна на сайті Travel.ru в розділі бронювання авіаквитків .

Представництво в Москві

Адреса: Москва, Серебряніческой набережна, 29, бізнес-центр "Срібне місто" тел .: (495)645-3707 www: www.etihadairways.com

Новости