Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіакомпанія Ейр Балтік, Air Baltic.Авіабілети Ейр Балтік, Air Baltic, Аїр Балтика. Дешеві авіаквитки Air Baltic по Європі

Авіакомпанія Ейр Балтік (Air Baltic)

Ейр Балтік (Air Baltic) - це латиська державна авіакомпанія, якій належить контрольний пакет акцій в розмірі 52,6%. Другий акціонер - відома у всьому світі шведська авіакомпанія SАS АВ, яка володіє 47,2% акцій AirBaltic.

Однак SAS це не простий співвласник, а стратегічний партнер, у якого Air Baltic почерпнула все краще, що можна було взяти у скандинавського авіаперевізника. Однак SAS це не простий співвласник, а стратегічний партнер, у якого Air Baltic почерпнула все краще, що можна було взяти у скандинавського авіаперевізника

Основна увага авіакомпанія приділяє якості обслуговування пасажирів, безпеки і пунктуальності. У ризькому аеропорту пасажири можуть відпочити в ресторанах, кафе і барах, а також відвідати Duty Free. З метою створення комфортних умов під час перельотів, передбачено мінімальний час стикування транзитних рейсів Ейр Балтік (Аїр Балтика, Air Baltic) в ризькому аеропорту - всього 25 хв. Для зручності російських мандрівників персонал аеропорту знає російську мову, крім того, всі оголошення продубльовані російською мовою.

Ейр Балтік виконує прямі рейси з Вільнюса (19), Риги (45 напрямків) і Талліна. Крім того, значною популярністю користується прямий рейс Калінінград-Копенгаген.

Літаками авіакомпанії можна недорого літати з Москви до балтійських країн і назад Літаками авіакомпанії можна недорого літати з Москви до балтійських країн і назад. Як не дивно, проте, вартість перельоту AirBaltic порівнянна з вартістю проїзду на поїзді, автобусі, автомобілі або ж поромі. Слід зауважити, що ціни на квитки авіакомпанії встановлюються з урахуванням реального попиту.

Air Baltic (Аїр Балтика, Ейр Балтік) має ряд міжнародних нагород, в 2010 році компанія отримала нагороду The Budgies World Low Cost Airline Awards, яка присуджена в категорії «Краща бюджетна авіакомпанії світу».

Пасажирам бізнес-класу надається можливість користуватися такими привілеями:

  • прискорене проходження реєстрації в аеропорту (Fast Track);
  • використання бізнес залу в аеропорту Риги;
  • прохолодні і алкогольні напої;
  • гарячі і холодні закуски;
  • комп'ютери iMac;
  • душова кабіна;
  • Wi-Fi;
  • виділений салон;
  • кімната для перемовин;
  • гнучкі умови тарифікації;
  • окрема стійка реєстрації.

Авіакомпанія Ейр Балтік спільно з компанією Samsonite пропонує абсолютно новий оригінальний продукт для подорожей - це валіза бренду Air Baltic. Протягом одного календарного року валізу можна брати в польоти c компанією Air Baltic у вигляді багажу, абсолютно безкоштовно в необмеженій кількості. Чемодан чорного кольору, має різні розміри 40х55х20 см (важить 2.3 кг) і 48х67х27 см (важить 3.2 кг). Вартість маленького валізи - 169 євро, а великого - 181 євро.

Спецпропозиції на покупку квитків авіакомпанії AirBaltic можна знайти на сайті -   Aviasales Спецпропозиції на покупку квитків авіакомпанії AirBaltic можна знайти на сайті - Aviasales.ru - дешеві Авіабілети Ейр Балтік . Тут представлений великий список міст і вартість авіаперельоту з вильотом з м Москва за ціною від 59 євро туди і назад.

Перелік напрямів дуже різноманітний: Йорданія, Іспанія, Ліван, Нідерланди, Норвегія, Німеччина, Фінляндія, Польща, Данія, Бельгія, Австрія, Італія, ОАЕ, Великобританія, Литва, Швеція, Молдова, Білорусь, Швейцарія, Україна, Туреччина, Естонія, Франція , Латвія, Узбекистан, Грузія, Ізраїль.

Авіакомпанія Air Baltic по істині балує своїх пасажирів!


ПОШУК ДЕШЕВИХ АВІАКВИТКІВ


Розкажіть про цю статтю своїм друзям, додайте її в:

Новости