Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіакомпанія Azur Air (Азур Ейр) історія, літаки, реєстрація, харчування на борту

  1. Історія компанії
  2. Літаки авіакомпанії Azur Air
  3. додаткові аеропорти
  4. Реєстрація на рейс Azur Air
  5. Харчування на борту
  6. Оформлення довідок і документів
  7. Контактна інформація
  8. Фото літаків авіакомпанії Azur Air

Авіакомпанія Azur Air почала своє існування в 1995 р За ці роки вона змогла домогтися грандіозного успіху в сфері авіаперевезень. Зараз це найбільша чартерна авіакомпанія Росії.

Компанія «Азур Ейр» є частиною величезної корпорації Anex Tourism Group, до якої вона приєдналася в 2014 р Під цим розкрученим турецьким брендом більше 70-ти авіакомпаній здійснюють регулярні міжнародні перельоти.

Авіакомпанія Azur Air базується в московському аеропорту «Домодєдово».

Історія компанії

До моменту приєднання ця компанія мала іншу назву - «Катеавіа». Вона здійснювала польоти регіонального масштабу по Приволзькому і Сибірському Федеральному округу. У 2012 р приблизно 25% її акцій викупила російська авіакомпанія Utair , В результаті «Катеавіа» стала її «дочкою».

Повна незалежність прийшла до перевізника в 2014 р З того часу авіакомпанія відкрила велику кількість нових напрямків польотів, збільшила пасажиропотік, придбала кілька великих авіалайнерів.

«Азур Ейр» до лютого 2016 р була чартерної авіакомпанією і виконувала перельоти більш ніж по 20-ти регіонах світу, включаючи країни, що відносяться до Карибського басейну, Азії, Європі та Близькому Сходу. Починаючи з лютого 2016 року авіакомпанія має можливість регулярно здійснювати міжнародні перельоти на підставі отриманого допуску (державного).

Маршрутна мережа компанії «Азур Ейр» постійно розширюється. На сьогодні літаки авіакомпанії здійснюють рейси в такі країни, як Греція, Кіпр, Болгарія, Таїланд, Куба, Домініканська республіка, Іспанія, Туніс, КНР, ОАЕ, Мексика, В'єтнам, Марокко та ін.

Пунктуальність авіаперевізника в новорічні свята 2018 року склала 97,9%.

Навесні 2018 році перевізник відновив рейси до Туреччини з багатьох міст РФ. Навесні 2018 році перевізник відновив рейси до Туреччини з багатьох міст РФ

Літаки авіакомпанії Azur Air

Шукайте дешеві квитки на будь-який вид транспорту, не виходячи з дому:

Авіакомпанія Azur Air має авіапарк з 22-х повітряних суден всесвітньо відомої марки Boeing:

  • Боїнг 757-200 - 8 повітряних суден, вік яких коливається в діапазоні 14-22 року. Місткість цих авіалайнерів становить 238 посадочних місць. Ці літаки здатні розвивати швидкісний (крейсерський) режим до 850 км / год.
  • Боїнг 767-300 - 7 літаків, вік яких коливається в діапазоні 17-21 року. Місткість цих авіалайнерів становить 335 посадочних місць. Ці повітряні судна здатні розвивати швидкісний (крейсерський) режим до 851 км / год.
  • Боїнг 777-300 - 1 лайнер. Далекомагістральний широкофюзеляжний пасажирський літак. Пасажиромісткість - 430 осіб. Крейсерська швидкість - 905 км / ч.
  • Боїнг 737-800 - 6 літаків. Місткість цього авіалайнера становить 350 посадочних місць. Ці повітряні судна здатні розвивати швидкісний (крейсерський) режим до 850 км / год.

Клікнувши на потрібну модель літака, можна ознайомитися зі схемою салону лайнера і кращими місцями на борту авіакомпанії «Азур Ейр».

додаткові аеропорти

Крім центрального штабу, «Азур Ейр» співпрацює і з регіональними аеропортами, які активно користуються послугами цього авіаперевізника. Вузлові аеропорти розташовані в наступних містах:

  • в Калінінграді;
  • в Санкт-Петербурзі;
  • в Ростові-на-Дону;
  • в Красноярську і т. д.

Реєстрація на рейс Azur Air

Сьогодні для бажаючих зробити міжнародний переліт компанією надана послуга - онлайн реєстрація. Люди прямо з дому або з робочого місця можуть зареєструватися на будь-який рейс і вибрати зручне для себе місце на борту літака. При цьому варто відзначити, що реєстрація на рейс онлайн передбачає самостійну роздруківку посадкових талонів. Завдяки цьому пасажирам не доведеться витрачати на процедуру час по прибуттю в аеропорт.

Плануючи міжнародний переліт, пасажири повинні правильно розраховувати час і завчасно прибувати в аеропорт. Їм слід пам'ятати, що посадка на рейс здійснюється не пізніше 40 хвилин до вильоту.

У тому випадку, якщо пасажирам не вдалося роздрукувати посадковий талон з офіційного сайту авіакомпанії, їм слід зробити це безпосередньо в аеропорту, не пізніше 50 хвилин до оголошення посадки на рейс.

Харчування на борту

Авіакомпанія Azur Air пропонує своїм пасажирам ще в процесі реєстрації місця на борту літака замовити кілька видів меню:

  • харчової набір (стандартний);
  • набір, призначений для вегетаріанців;
  • набір для маленьких діток.

харчової набір (стандартний);   набір, призначений для вегетаріанців;   набір для маленьких діток

При цьому пасажирам необхідно врахувати деякі умови замовлення меню:

  1. Виліт тільки з наступних аеропортів: м Красноярська (Ємельянова), м Єкатеринбурга (Кольцово), г. Санкт-Петербурга (Пулково), м Москви (Домодєдово).
  2. Люди можуть замовити меню (дитяче або вегетаріанське) не пізніше, ніж за добу до вильоту.
  3. Щоб подати заявку, необхідно заповнити спеціальну онлайн форму.
  4. Після оформлення замовлення пасажирам необхідно роздрукувати за допомогою принтера підтверджуючий лист, який прийде на їх електронну пошту. Якщо у них немає можливості здійснити друк, то вони можуть сфотографувати на мобільний телефон відповідь з компанії.
  5. Якщо у компанії не буде можливості виконати замовлення на дитяче чи вегетаріанське меню, тоді пасажири будуть забезпечені стандартними наборами.
  6. Дана послуга надається абсолютно безоплатно, тому за її невиконання не передбачається компенсаційні виплати.

З відгуками про харчування на борту літаків цієї авіакомпанії люди можуть ознайомитися, перейшовши на офіційний сайт: azurair.com

Оформлення довідок і документів

Клієнти авіакомпанії можуть за допомогою інтернету оформити заявки на різні види довідок, наприклад:

  1. Скасували рейс.
  2. Затримали рейс.
  3. Необхідно підтвердити факт перельоту (якщо був загублений посадковий талон).
  4. Необхідність в підтвердженні перельоту, при якому в документі буде вказуватися ортодроміческое відстань.

Щоб оформити заявку на отримання довідки, пасажир повинен відвідати сайт авіакомпанії і заповнити спеціальний бланк. Якщо тип запитуваної довідки передбачає платну видачу, необхідно оплатити послугу. Ваше замовлення документи оформляються протягом 10-ти днів з моменту надходження на рахунок компанії грошових коштів від клієнта. Як тільки довідка буде готова, вона відразу ж буде відправлена ​​на електронну пошту пасажира. Оригінал документа буде спрямований листом на домашню адресу замовника через Пошту Росії.

Контактна інформація

  • Адреса: 115114, г. Москва, ул. Кожевнічеськая, д. 14, поверх 2, пом. XII, ТОВ «АЗУР ейр»
  • Рік заснування: 1995
  • Основний аеропорт: Домодєдово (Москва)
  • Тел .: + 7/495 / 374-55-14, + 7/495 / 909-82-42
  • Email: [email protected]
  • Офіційний сайт авіакомпанії Azur Air: http://azurair.com
  • Код ІАТА: ZF, Код ІКАО: KT K

Фото літаків авіакомпанії Azur Air

Введіть свій маршрут і виберіть найбільш доступний переліт від Aviasales.ru

Оцініть авіакомпанію:

Новости