Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіакомпанія Air Arabia буде виконувати рейси з Чечні в ОАЕ

У перспективі Ейр Арабія готова розширити географію вильотів з Грозного в разі зацікавленості керівництва регіону

КАВПОЛІТ Автор статті КАВПОЛІТ Автор статті

Авіакомпанія Air Arabia планує до кінця 2017 запустити регулярні рейси за маршрутом Грозний - Шарджа (Об'єднані Арабські Емірати).

Про це в ході зустрічі говорили голова уряду Чечні Абубакара Едельгеріева і директор розвитку мережі маршрутів авіакомпанії Ейр Арабія Тоні Уитби, що управляє по Росії Яною Вазирі і операційним директором компанії Мохамед Ахмадом.

За словами Яни Вазирі, в перспективі Ейр Арабія готова розширити географію вильотів з Грозного в разі зацікавленості керівництва ЧР.

«Грозний дуже вдало розташований по відношенню до інших сусідніх республіках. Через цю особливість послугами авіаперевізника в Грозному зможуть користуватися не тільки місцеві жителі, але також з Дагестану, Північної Осетії-Аланії, Кабардино-Балкарії. Ми готові запропонувати відповідні послуги. На першому етапі ми плануємо здійснювати один рейс на тиждень. Природно, при необхідності частота рейсів буде збільшена », - зазначила Я.Вазірі.

У свою чергу Тоні Уитби додав, що Ейр Арабія розраховує почати авіаперевезення до кінця поточного року.

При цьому він додав, що парк авіакомпанії складається з літаків компонування економ-класу на 164/168 місць. Середній вік літаків - 2 роки.

1 Роздрукувати

Новости