Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Американські авіакомпанії експлуатують найстаріші літаки

Ви, напевно, здивуєтеся, коли дізнаєтеся, що найстаріші літаки експлуатують провідні американські авіакомпанії, а серед перевізників з наймолодшим авіапарком числиться «Аерофлот».

В ході дослідження з'ясувалося, що найстаріший парк повітряних суден має американська Delta Airlines. В середньому вік її літаків становить 17 років. Слідом ідуть канадська Air Canada (14,2) і американська United Airlines (14,1). В ході дослідження з'ясувалося, що найстаріший парк повітряних суден має американська Delta Airlines

Що стосується «Аерофлоту», то парк авіатранспорту російського перевізника наймолодший - в середньому 4,2 року. Далі йдуть китайські Hainan Airlines (4,9) і China Eastern Airlines (5,3). Що стосується «Аерофлоту», то парк авіатранспорту російського перевізника наймолодший - в середньому 4,2 року

На думку авіаційних експертів, для літаків вік до 25-30 років є абсолютно нормальним. Крім того, більш старі літаки піддаються більш ретельному контролю, тому можна говорити, що вік літака прямо не впливає на безпеку польотів. Причина, по якій авіакомпанії вважають за краще продавати або списувати старі повітряні судна, криється в іншому - такі авіалайнери просто стають недостатньо вигідними з економічної точки зору (витрачають багато палива).

Подорожуйте по всьому світу за цінами нижче, ніж на сайтах авіакомпаній і мета-пошукових систем. Мобільний додаток app. c ity.travel - найкращий помічник у пошуку та купівлі авіаквитків на регулярні та чартерні рейси! City.Travel - подорожі по Вашим правилам!

Повернутися до списку постів

Новости