Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Які програми лояльності Star Alliance дозволяють об'єднувати милі? - Cariverga

Вчора я написав статтю про привабливих тарифах Swiss в перший клас . До речі, вони до сих пір доступні до півночі (а також довше, якщо у вас є машина часу).

Мова про так званих «тарифах на двох». Вже не в перший раз ми бачимо, як особливо низькі ціни пропонуються тільки при бронюванні відразу двох або більше квитків разом.

Уф.

Мати в нашому хобі під боком людини, яка розуміє і цінує подібні акції, нереалізована мрія. Думаю, можна стверджувати, що тільки два об'єдналися разом блогера можуть скористатися даними тарифами 🙂

Якщо ж мова йде про сімейний подорожі, в якому преміум-класи і милі цікавлять лише одного, напевно у багатьох виникає думка: якщо вже я оплачую два або більше квитків, чи можливо хоча б об'єднати отримані милі в один аккаунт?

В акції Swiss ми говоримо про 30 з гаком тисячах миль Miles & More (і це лише один з прикладів накопичення). Можливість отримати милі в єдиний аккаунт за всіх пасажирів може серйозно вплинути на рішення про таке сімейному подорожі.

Отже, якщо вже вчора йшлося про Swiss, я хочу поговорити про об'єднання миль в рамках програм Star Alliance.

Які програми лояльності дозволяють робити це?

Їх не так мало, як може здатися.

Їх не так мало, як може здатися

Крім того, що грецька авіакомпанія є одним з найдоступніших варіантів для отримання статусу, вона пропонує мало афішуються програму Together .

Це дивно щедра програма, так що т-с-с-с 🙂

Які мають статус Silver або Gold можуть створити акаунт Together і запросити в нього до 5 учасників. Увага: ці учасники зовсім не повинні бути родичами власника аккаунта Together і можуть не мати взагалі ніякого статусу у Aegean.

Преміальні милі, зароблені цими учасниками, автоматично зараховуються на акаунт власника, а статусні милі - на акаунти відповідних пасажирів.

Статус Aegean досяжний без особливих проблем, а нарахування програми Miles + Bonus зовсім непогані. Наприклад, за перший клас Swiss нараховуються ті ж самі 300% миль, що і в Miles & More.

All Nippon Airways пропонує сервіс ANA Mileage Club Family Account (AFA) . Він доступний тільки для тих, хто проживає за межами Японії (бінго! Ми адже проживаємо за межами Японії?)

Дана послуга поширюється лише на родичів основного пасажира. З японської педантичністю на сайті приведено генеалогічне древо, в яке - на жаль - не входить ні улюблена собака, ні альтер-его.

З японської педантичністю на сайті приведено генеалогічне древо, в яке - на жаль - не входить ні улюблена собака, ні альтер-его

Основний учасник може зареєструвати від 2 до 8 членів сім'ї. Участь не є безкоштовним: як реєстрація, так і внесення змін (мабуть, це стосується додавання кожного нового родича) коштує 1 000 миль.

Крім оплати, вам доведеться доводити місце проживання і родинні зв'язки.

програма Family Mileage Plan корейської Asiana також передбачає включення лише родичів, в кількості до 5 осіб:

Family representative's spouse, child, parent, grandparent, grandchild, brother, sister, son-in-law, daughter-in-law, parent-in-law

І тут необхідно буде надати доказ родинних зв'язків.

Милі не об'єднуються автоматично на рахунку основного учасника; при бронюванні преміальної квитка спочатку використовуються милі власника аккаунта, а лише потім - при їх нестачі - беруться милі родичів. При цьому якщо у власника аккаунта нульовий баланс, то він не зможе скористатися милями родичів.

Умови досить каламутні і написані на (нібито навмисно) двозначному англійською. Ех, Корея ... Напевно, це остання сімейна програма, якої я б скористався в Star Alliance.

Сюрприз!

Маючи справу з Miles & More, потрібно частенько «переїжджати». щоб скористатися можливістю об'єднання миль Miles & More , Потрібно жити на Близькому Сході: в ОАЕ, Бахрейні, Йорданії, Омані, Пакистані, Катарі, Саудівській Аравії, Кувейті, Лівані, Ірані або Єгипті.

Формуляр для реєстрації в програмі можна отримати лише в офісі Lufthansa в одній з перерахованих країн. Можливо, наступна поїздка до Єгипту придбає ще одну мету 🙂

Складно сказати, чи потребує Lufthansa документального підтвердження проживання в цих країнах, і якщо так, якого саме. Я безумовно не полінувався б при нагоді зайти в офіс авіакомпанії і з'ясувати це.

Глава сімейства може номінувати на участь у програмі до 9 родичів (включаючи household help). Це робить дану історію ще цікавіше. Чи вважається людина, готова розділити з тобою подорож в преміум-класі, автоматично household help? 🙂

Милі автоматично переводяться на аккаунт основного учасника раз на місяць.

Програма Family Miles доступна для статусних учасників Classic Plus, Elite і Elite Plus. На жаль, це найсуворіша програма в плані визначення родинних зв'язків: об'єднувати милі можна тільки з дружиною / чоловіком і неодруженими дітьми у віці до 25 років. Не впевнений, чи є ця програма достатньою причиною, щоб терміново грати весілля самому або забороняти грати її до 25 років своєї дитини 🙂

Преміальні милі автоматично зараховуються на рахунок основного учасника, а статусні - на рахунок чоловіка / дружини і дитини.

Для реєстрації потрібно надати в авіакомпанію фотокопію документів родичів, включаючи свідоцтво про шлюб.

Непогані варіанти, так?

Якщо ви регулярно літаєте не один, то важливо спочатку вибрати стратегічно відповідну програму. Думаю, їй цілком може стати Aegean Miles + Bonus з її лояльними умовами і щедрими накопиченнями в преміум-класах.

Які програми лояльності дозволяють робити це?
Ми адже проживаємо за межами Японії?
Непогані варіанти, так?

Новости