Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як вибрати надійну авіакомпанію. Частина 1 # ЛайфхакіПоТурціі

Якщо ви вирішили відмовитися від покупки готової туристичної путівки, перейнявшись самостійною організацією свого відпочинку - непогано було б знати, як вибрати надійну авіакомпанію, щоб збільшити шанси на хороший відпочинок і мінімізувати ризики - наприклад, уникнути раптової ночівлі в аеропорту.

  1. В першу чергу, вибираючи авіакомпанію, шукайте рейтинги в популярних виданнях або на перевірених веб-сайтах, але, майте на увазі, що в даному випадку, у вас не завжди вийде заощадити на покупці авіаквитка. У будь-якому випадку, як ми пам'ятаємо, скупий платить двічі, тому вивчіть рейтинги авіаліній, оскільки туди потрапляють тільки великі компанії, а питань у вас до них буде менше.

У будь-якому випадку, як ми пам'ятаємо, скупий платить двічі, тому вивчіть рейтинги авіаліній, оскільки туди потрапляють тільки великі компанії, а питань у вас до них буде менше

  1. Подивіться статистику авіакомпаній. Офіційний наглядовий орган - Росавіація - оперативно ділиться статистичними даними про російських авіакомпаніях на своєму офіційному сайті. Там ви знайдете докладну інформацію про ліцензії, пунктуальності і допускам до міжнародних перельотів вітчизняних авіаліній. Таким чином, ви знайдете список лідерів і невдах по затримок і скасування рейсів і зможете з легкістю визначитися. Ви навіть можете вибрати конкретний рейс і ввести його в рядок будь-якого пошукового сайту, вам нададуть інформацію, на скільки і як часто він був затриманий або скасований.

Ви навіть можете вибрати конкретний рейс і ввести його в рядок будь-якого пошукового сайту, вам нададуть інформацію, на скільки і як часто він був затриманий або скасований

  1. Дуже часто інформація про можливе банкрутство тієї чи іншої авіакомпанії з'являється в мережі і в інших засобах мас-медіа задовго до остаточного краху, тому варто зрідка стежити за новинами або ж досить просто вбити в рядок пошуку назву авіалінії і ознайомитися з усіма новинами за останній час, де згадувалася ця компанія. Зверніть увагу на суть новин, якщо навіть там не говориться про крах, але інформація негативна, можливо, розумніше вибрати іншого перевізника.

Зверніть увагу на суть новин, якщо навіть там не говориться про крах, але інформація негативна, можливо, розумніше вибрати іншого перевізника

  1. Не забудьте також зайти і на офіційний сайт авіакомпанії і подивитися, як він виглядає і, що вдає із себе. Там повинні бути представлені дані про моделі і комплектації літаків, про напрямки і часу польотів, після цього ви можете знайти свій рейс на сайті аеропорту і переконатися, що він існує і літає саме на вашу маршрутом.

Там повинні бути представлені дані про моделі і комплектації літаків, про напрямки і часу польотів, після цього ви можете знайти свій рейс на сайті аеропорту і переконатися, що він існує і літає саме на вашу маршрутом

Звичайно, всі ці дії не застрахують вас повністю від невильоту або затримки рейсу, тому що це може бути викликано і просто погодними умовами, наприклад. Але, в такому разі, ви будете знати, як повернути гроші або полетіти іншим літаком, навіть, якщо ви самі запізнилися на рейс . Найчастіше, навіть професіонали не можуть передбачити банкрутство авіакомпанії, але невелике розслідування перед купівлею квитка зробить ваше подорож безпечною і спокійним.

Новости