Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Аерофлот Бонус від авіакомпанії Перемога

  1. «Перемога» - дочка «Аерофлоту»
  2. Програма Аерофлот Бонус
  3. Бонусна програма «Перемоги»

Будь часто літаючий пасажир знає про програми лояльності авіакомпаній - фірми не скупляться на їх рекламу, намагаючись бонусами завоювати нових постійних клієнтів, спонукати їх знову і знову користуватися послугами цього перевізника і його наземних партнерів, а також залучати друзів і знайомих. Це можуть бути і безкоштовні квитки, і підвищення класу обслуговування (особливо актуально для далеких перельотів), право використання бізнес-лаунж в аеропортах, також можна придбати цілий ряд товарів в інтернет-магазинах авіакомпаній. Бонусні бали нараховуються за польоти даної авіакомпанією або її партнерів по альянсу, покупку товарів в магазинах-учасниках, оплату Кобрендові картами банків-партнерів авіаперевізника.

У різних авіакомпаній різні умови списання призових миль: можуть бути тільки перельоти в обидва кінці по одному напрямку, можуть бути в різні - за вибором клієнта, можуть бути тільки покупки в інтернет-магазинах. Термін дійсності нарахованих миль / бонусів / балів варіюється від програми до програми: десь півроку, десь рік, іноді два роки з моменту здійснення польоту. Для пасажирів участь в бонусних програмах нічого не варто, тому вони з радістю відгукуються на пропозиції авіакомпаній.

Для пасажирів участь в бонусних програмах нічого не варто, тому вони з радістю відгукуються на пропозиції авіакомпаній

Бонусні програми існують у більшості авіакомпаній

«Перемога» - дочка «Аерофлоту»

авіакомпанія «Аерофлот» є національним перевізником Росії, лідером внутрішнього ринку і займає провідні місця в європейських авіаційних рейтингах. «Аерофлот» входить в глобальний авіаційний альянс «Скай Тім» і літає по 138 напрямках в пів-сотні країн світу. Річний пасажирооборот перевищує 29 мільйонів пасажирів.

До групи компаній «Аерофлот», крім головного авіаперевізника, входять:

  • Товариство з обмеженою відповідальністю «Авіакомпанія "Росія" ;
  • Товариство з обмеженою відповідальністю «Авіакомпанія «Аврора» ;
  • Товариство з обмеженою відповідальністю «Шеротель»;
  • закрите акціонерне товариство «Аеромар»;
  • професійний освітній заклад «Авіаційна школа Аерофлоту»;
  • товариство з обмеженою відповідальністю «Аерофлот-Фінанс»;
  • товариство з обмеженою відповідальністю «А-Технікс».

«Аерофлот» - символ російської цивільної авіації

Найбільш відомим підприємством аерофлотовскій групи є перша російська авіакомпанія-лоукостер «Перемога» .

перевізник «Перемога» вважається однією з наймолодших авіакомпаній в нашій країні - перший офіційний політ був здійснений победовскім лайнером в кінці 2014 року через московського Внуково в Волгоград . Вона прийшла на зміну закритому через політичні санкцій «Добролет» , Заповнивши порожню нішу російських лоукостерів.

Вона прийшла на зміну закритому через політичні санкцій   «Добролет»   , Заповнивши порожню нішу російських лоукостерів

Авіакомпанія «Перемога» - дочірня фірма «Аерофлоту»

Базовим аеропортом для авіаперевізника «Перемога» є московський «Внуково» , Домашніми також вважаються гавані в Анапі (Витязево) і в Сочі . Через 7 місяців після початку роботи «Перемога» перевезла мільйонного пасажира, а через 10 місяців - двохмільйонного, в 2015 році авіаперевізник увійшов до першої десятки найбільших російських авіакомпаній за величиною пасажиропотоку. У наступному році авіакомпанія планує обслужити понад 10 мільйонів пасажирів і стати одним з п'яти найбільших російських перевізників. Маршрутна мережа складається з чотирьох десятків напрямків по Росії і країнам далекого зарубіжжя. парк літаків «Перемоги» складається з виключно нових 12 авіалайнерів Боїнг 737-800 NG (розрахований на 189 пасажирів, салони Скай Интериор), поставлених безпосередньо з авіазаводів.

Невисокі ціни на квитки авіакомпанії дозволяють підвищити авіаційну мобільність росіян - вартість деяких квитків починається з 499 рублів. Ще однією особливістю авіакомпанії «Перемога» є пропозиція квитків на пересадочні рейси. Мало хто з лоукостерів продає складові квитки - пасажирам доводиться самим планувати маршрути. «Перемога» видає на складові рейси в рамках своєї маршрутної мережі (з пересадками) один квиток, а це значить, що пасажир гарантовано полетить в кінцевий пункт призначення, навіть при запізненні на стикувальний рейс.

Додаткова інформація. Одним з відразливих факторів в діяльності російського лоукостера є дуже жорстка багажна політика - в салон можна брати будь-яку річ загальною вагою не більше 5 кілограм і розмірами 360х300х270 мм, за все інше стягується доплата, часом порівнянна з ціною квитка (499 рублів за одне місце багажу при бронюванні його на інтернет-сайті «Перемоги»).

Також доводиться розщедритися за вибір місць в салоні, особливо якщо пасажир летить не один. За кілька років функціонування на ринку пасажирських авіаперевезень «Перемога» не організована харчування на борту, навіть на платній основі. Це особливо незручно для пасажирів на далекомагістральних рейсах, оскільки і ручна поклажа дуже обмежена, і немає можливості взяти перекус з собою.

Програма Аерофлот Бонус

Головна компанія для Перемоги Аерофлот пропонує своїм часто літаючим пасажирам програму заохочення Аерофлот Бонус .

Головна компанія для Перемоги   Аерофлот   пропонує своїм часто літаючим пасажирам програму заохочення   Аерофлот Бонус

Заохочувальна програма «Аерофлоту» дозволяє пасажирам стати володарями Срібного, Золотий або Платинової бонусної картки

Учасники бонусної програми можуть:

  • отримувати безкоштовні польоти не лише для себе, але і для членів сім'ї і друзів;
  • підвищувати клас обслуговування до «бізнес»;
  • використовувати послуги фірм-партнерів Аерофлоту (таких, як готелі «Редіссон», «Новотель», «Метрополь», фірма з прокату автомобілів AVIS і Europcar, магазини ЦУМ і Озон, стільниковий оператор «Мегафон» і ресторан «Арагві» і безліч інших в різних сферах обслуговування);
  • першими отримувати спецпропозиції і акційні пропозиції від перевізника.

За кожний переліт «Аерофлотом - Російськими авіалініями» (в розрахунок приймаються регулярні рейси) власники бонусних карт заробляють мінімально 500 миль (залежить від дальності маршруту і класності обслуговування), преміальні милі також набираються за польоти партнерськими авіакомпаніями і оплатою послуг компаній-партнерів (нарахування миль за певну суму витрачених грошей).

Бонусна програма «Перемоги»

Поки цей російський лоукостер привертає пасажирів в основному супер низькими цінами. Багато низькобюджетні перевізники не мають своїх власних програм лояльності. Однак керівництво «Перемоги» в особі генерального директора перевізника Андрія Калмикова заявило, що планує в недалекому майбутньому розробити свою бонусну програму для лояльних пасажирів.

Зверніть увагу! В силу внутрішніх причин приєднуватися до вищеописаної програмі головної компанії - «Аерофлоту - Російським авіалініям», «Перемога» не планує, тобто для пасажирів Перемоги польоти Аерофлотом бонусу не принесуть.

За відомостями з відкритих джерел, авіакомпанія на літній період 2017 року ввела в дію пробну систему призових промокодом. Вони розсилаються часто літаючим пасажирам на мобільні телефони, залишаються клієнтами при купівлі квитків, і служать для оплати додаткових послуг цього перевізника (а у «Перемоги» , Як лоукостера, їх досить багато: від вибору місця в салоні до реєстрації багажу). Якщо керівництво компанії вважатиме за доцільне експеримент з промокодом в якості подяки лояльним клієнтам, така система заохочення буде запущена з зими на постійній основі.

Можливо, авіакомпанія «Перемога» увійде в програму заохочення постійних пасажирів «BIG», яка користується популярністю у бюджетних авіаперевізників. Її можна назвати спільним дітищем найбільшого азіатського лоукостера «Ейр Азія» і малайзійської корпорації «Тune Group».

Програма лояльності «BIG» - одна з небагатьох серед низькобюджетних авіакомпаній

Тримачі бонусних карт «BIG» набирають бали за:

  • польоти лоукостером «Ейр Азія»;
  • використання розважальних продуктів ТьюнТалк, Авіс, DTAC, Starhub і інших фірм-учасників програми лояльності;
  • проживання в Тьюн Хотелс;
  • використання фінансових продуктів банків-партнерів, таких як «Сітібанк», «Стандарт Чартеред банк», «Банк Мандір» та інших.

Бали, накопичені на картах, обмінюються на авіаквитки компанії «Ейр Азія», іноді можна полетіти практично безкоштовно. Всього в програмі лояльності «BIG» беруть участь більше двох десятків компаній, купуючи продукцію яких можна заробити ще більше балів. Курс обміну витрат на покупки: 20 бат (національна валюта Таїланду) прирівнюються до 1 балу, мінімальна вартість авіаквитка на рейси «Ейр Азія» - 500 балів. Відсутні бали можна оплатити грошима. З огляду на величезний попит на послуги авіакомпаній-лоукостерів, які бажають взяти участь в програмі лояльності від бюджетних перевізників буде більш ніж достатньо.

Пасажири, часто користуються послугами тієї чи іншої авіакомпанії, звикли отримувати за свою лояльність заохочення від перевізника у вигляді безкоштовних квитків, підвищення класу обслуговування та інших переваг. Від російського лоукостера «Перемога», дочірнього підприємства «Аерофлоту», такого очікувати ще рано. Як і безліч інших низькобюджетних авіакомпаній, фірма не має своїх бонусних програм. Однак, керівництво перевізника планує запустити їх в середньостроковій перспективі. В даний час своєрідним бонусом авіакомпанії можна вважати зниження з вересня цього року мінімальних безповоротних тарифів для мандрівників без багажу на 50 відсотків.

Відео

Новости