Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

В Таїланд з Мінська

Авіаквитки в Таїланд можна шукати різними способами. Краще задіяти всі засоби, адже ніхто не знає точно, де знайдете кращий варіант.
Спосіб №1: авіакомпанія "Туркменські авіалінії" пропонує дешеві авіаквитки на 2-3-4 тижні перебування в Таїланді. Ціна квитка з багажем до 15кг = 511 $, з багажем до 20 кг = 543 $. Розклад вильотів з Мінська до Таїланду по суботах:

  • виліт з Мінська о 18:05, приліт в Ашгабад в 00:05
  • виліт з Ашгабада о 03:40, приліт в Бангкок о 11:50
  • виліт з Бангкока о 04:20, приліт в Ашгабад о 09:40
  • виліт з Ашгабада о 13:50, повернення до Мінська о 16:05.

Авіаквитки "Туркменських авіаліній" з вильотом з Мінська неможливо придбати через інтернет, проте, авіаквитки електронні, тому досить мати тільки паспорт для реєстрації на авіарейс. Якщо летіти до Таїланду взимку, то можна залишити теплі речі в мінському аеропорту. Представництво "Туркменських авіаліній" в Мінську продає авіаквитки самостійно , Адреса: м Мінськ, вул. Куйбишева д.69:
Авіаквитки Туркменських авіаліній з вильотом з Мінська неможливо придбати через інтернет, проте, авіаквитки електронні, тому досить мати тільки паспорт для реєстрації на авіарейс
телефон +37544 731-47-77. Також авіаквитки в Таїланд через Ашгабад продає довірена тур.агентства "Аеробелсервіс". тел. +375 (17) 366-69-99, адреса: вул. Стрижевська, д. 6. Сайт: http://abstour.by/

Спосіб №2: Сайт-пошуковик, на якому ми часто вибираємо авіаквитки:
Вводите в форму пошуку Бангкок (Пхукет), потрібні дати, кількість мандрівників і натискаєте кнопку "Знайти квитки". Сервіс шукає авіаквитки в Таїланд через безліч систем бронювання авіаквитків, часто за хорошою ціною.

Спосіб №3: Добре зареєструватися на сайтах авіакомпаній, літаки яких літають в Таїланд з Мінська і чекати на свій і-мейл розсилку зі спеціальними пропозиціями. В Таїланд з Мінська літають: Air China , Через Будапешт і Пекін. Ми літали "Ейр Чайна" в Таїланд навесні 2016, враження від перельоту, як вийти в Пекін без китайської візи і т.д. - на цій сторінці .

Аерофлот , через Москву,

Етіхад , Через Абу-Дабі,

Austrian Airlines , Через Відень,

Turkish Аirlines , Через Стамбул. При тривалій стикуванні в Стамбулі, більше 6 годин між рейсами, авіакомпанія безкоштовно надає два види оглядових екскурсій по місту, раніше називалася Константинополь.

,через Москву. Вибираючи зимовий виліт в Таїланд через Москву, краще мати теплі речі в ручний кладі.Іногда в аеропортах Москви подають сходи до трапу, а не "кишку". Теплі речі потім можна здати в камеру зберігання . Чи не здавайте в камеру зберігання легку куртку, або тонкий вовняний светр, ці речі можуть стати в нагоді для нещадних кондиціонерів, наприклад, в тайському поїзді , Або в літаку. Шерсть здатна зберігати тілу тепло навіть будучи мокрою.

Спосіб №4: Біржа сайту tourdom.ru, це російський сайт, куди зливається палаюча блочка авіаквитків, з вильотом в Таїланд з Москви. Купівля авіаквитків через біржу турдома працює за принципом: "Отримує квиток той, хто першим приносить готівку". Якщо у Вас є знайомі в Москві, які можуть оперативно передати готівку, то це може бути Вашим варіантом.

Спосіб №5: Спеціальний розділ в Яндекс: https://avia.yandex.ru/

Спосіб №6: Спеціальний розділ Гугл: https://www.google.com/flights/?hl=ru

Спосіб №7: Сайт подорожей: http: //www.piratesru

Спосіб №8: Сайт авіакомпанії " катарські авіалінії " Спосіб №8: Сайт авіакомпанії    катарські авіалінії      пропонує спеціальні пропозиції для польотів в компанії від 2 до 9 осіб в Паттайї, Чіангмай, Крабі з Москви пропонує спеціальні пропозиції для польотів в компанії від 2 до 9 осіб в Паттайї, Чіангмай, Крабі з Москви.

Тайська віза, а також паспорт для придбання авіаквитків не потрібні. Для придбання авіаквитків потрібні тільки паспортні дані і гроші. Будьте уважні при оплаті авіаквитків для себе з банківської картки іншої людини, в деяких авіакомпаніях, наприклад Bangkok Airways , Існує вимога про обов'язкову присутність власника картки на стійці реєстрації на авіапереліт.

Згідно з Правилами авіаперевезень, в разі пропуску одного із сегментів авіамаршруту, авіаперевізник має право відмовити в перевезенні на для сегментів авіамаршруту. Наприклад, є авіаквиток по маршруту: Мінськ-Москва-Бангкок, Бангкок-Москва-Мінськ. Якщо авіапасажир не скористався сегментом з Мінська до Москви, дістався ло Москви іншим шляхом, то в цьому випадку авіакомпанія має право відмовити в перевезенні на для сегментів Москва-Бангкок, Бангкок-Москва-Мінськ.

Перевірити авіаквитки можна через . Правила трьох помилок в авіаквитку немає і не було. Чи не повідомляйте невідомим свої польотні дані, тому що знаючи прізвище пасажира і номер авіаквитка, переліт можна анулювати. Якщо летите складовим маршрутом, то краще відразу попросити зареєструвати багаж до кінцевого пункту призначення. У Бангкоку два аеропорти: Суварнабхумі (BKK) і Донмуанг (DMK). Всі авіарейси з Білорусі в Таїланд прилітають в Суварнабхумі. Між аеропортами щогодини курсують автобуси, переїзд займає близько 50 хвилин, проїзд безкоштовний при наявності авіаквитка на цей день. Якщо спізнюєтеся на стиковку в Суварнабхумі, при проходженні паспортного контролю, то можна попроситися у тайського офіцера, він пропустить через стійку для тайців. Краще приходити на стійку авіакомпанії до початку реєстрації на рейс, кожна авіакомпанія продає авіаквитків більше, ніж крісел в літаку (овербукинг).

Com/flights/?

Новости