Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Подорож з Москви до Єгипту. Авіаквитки в Каїр, Хургаду, Шарм-ель-Шейх з Москви

  1. Вартість авіаквитків Москва - Каїр (Єгипет) - Москва
  2. Ціна авіаквитків Москва - Хургада (Єгипет) - Москва
  3. Ціна авіаквитків Москва - Шарм-Ель-Шейх (Єгипет) - Москва

Навіть якщо Ви вже відпочивали на курортах Єгипту і відвідували Каїр (а може бути, і Олександрію) в рамках 1-2-денний екскурсії, організованої турагентством, Ви навряд чи змогли відчути атмосферу міста. Ніч в дорозі, натовпи туристів і вельми обмежений час для огляду всіх пам'яток, напевно, залишили не найкращі враження від Каїра. Навіть якщо Ви вже відпочивали на курортах Єгипту і відвідували Каїр (а може бути, і Олександрію) в рамках 1-2-денний екскурсії, організованої турагентством, Ви навряд чи змогли відчути атмосферу міста З 20-ти годинної поїздки на Піраміди зазвичай виділяють 15 хвилин, стільки ж на огляд Сфінкса, Каїрський музей Ви пробіжите за 40 хвилин, а весь інший час Ви будете відвідувати сумнівні магазини, передбачені екскурсійною програмою в обов'язковому порядку. Зовсім іншим стане самостійну подорож до Єгипту на листопадові свята.

Каїр - столиця Єгипту, величезне місто з 18 млн жителів, найбільше місто на африканському континенті, найбільший політичний, культурний і економічний центр Середнього Сходу Каїр - столиця Єгипту, величезне місто з 18 млн жителів, найбільше місто на африканському континенті, найбільший політичний, культурний і економічний центр Середнього Сходу. Влітку температура + 35-38 ° С виглядає страхітливо. Однак в Єгипті дуже сухий клімат, вологість повітря не перевищує 30%, тому переноситься дуже легко. Восени в Каїрі вдень близько + 30 ° C. Температура води приблизно + 25 ° C. Каїр - дивовижне місто, в якому життя б'є ключем, в якому прекрасний Ніл повільно котить свої води. Каїр - це подорож для тих, хто любить контрасти і хоче зануритися в екзотику, відчути аромат Сходу.


Швидше за все, Вам відомий той факт, що в передмісті Каїра на плато Гіза розташоване єдине існуюче в наші дні чудо світу - Піраміда Хеопса, що є частиною давньоєгипетського акрополя. Поруч розташовані піраміди Хефрена і Менкаура, а також знаменитий Великий Сфінкс. Відвідування комплексу пірамід в Гізі, безумовно, стане першим обов'язковим пунктом Вашої подорожі.

Але Єгипетські Піраміди - це не єдина пам'ятка Каїра Але Єгипетські Піраміди - це не єдина пам'ятка Каїра. Мечеть султана Хассана, побудована в 14 столітті, - одна з найбільш відомих, монументальних і красивих в Каїрі, вважається однією з найбільш грандіозних споруд ісламу. Мечеть Аль-Ріфаї, побудована принцесою Хошіар Ханем, розташована поруч. У ній знаходяться гробниці коронованих правителів Єгипту. Символом же Каїра є мечеть Мухамеда Алі, побудована за зразком собору Святої Софії в Константинополі.

На огляд наступного пункту Вашої програми краще виділити цілий день. Єгипетський музей у Каїрі є найбільшим в світі сховищем предметів давньоєгипетського мистецтва і побуту. Якщо Ви бували в Луксорі, в Долині Царів, то швидше за все пам'ятайте своє розчарування від відвідування гробниці Тутанхамона: там немає нічого крім розписаних стін. Всі скарби гробниці, в тому числі знаменита посмертна маска фараона, зберігаються в Каїрському музеї. В Єгипетському музеї також розташовані кімнати мумій фараонів.

Прогулянка по Нілу на човні дозволить Вам відпочити від міського шуму Каїра, насолодитися річковим бризом і звичайно подивитися на найдовшу в світі річку Прогулянка по Нілу на човні дозволить Вам відпочити від міського шуму Каїра, насолодитися річковим бризом і звичайно подивитися на найдовшу в світі річку. Також Ви зможете розслабитися, відвідавши найбільший в Африці зоопарк. Каїр несе на собі відбиток безлічі епох і релігій. Тут знаходяться коптські церкви, мало змінилися з моменту спорудження багато століть назад, старовинні фортеці, ажурні мінарети мечетей, Андалузії сади.

А тепер уявіть, що все те, про що ми тільки що говорили, туристична компанія запропонує Вам оглянути всього за один день. Після такої екскурсії крім втоми, відрази до Каїру (з вікна автобуса видно тільки задвірки і околиці) і ошуканих надій, в пам'яті нічого не залишиться.

Організовуючи свою подорож до Єгипту самостійно (і якщо у Вас залишиться час), Ви можете включити в програму відвідування передмість Каїра: Саккарі, в якій розташована найдавніша піраміда Єгипту - Піраміда Джосера, а також Мемфіс і Дахшур Організовуючи свою подорож до Єгипту самостійно (і якщо у Вас залишиться час), Ви можете включити в програму відвідування передмість Каїра: Саккарі, в якій розташована найдавніша піраміда Єгипту - Піраміда Джосера, а також Мемфіс і Дахшур. Купивши квиток на автобус в Олександрію, Ви опинитеся в цьому легендарному місті всього через 2,5 години.

Отже, якщо Ви вирішили відвідати Єгипет на листопадові свята самостійно, не оплачуючи «святкову» надбавку до ціни путівки в турагенції, то все, що Вам знадобиться для подорожі, - це закордонний паспорт і зовсім небагато часу для бронювання авіаквитка в Каїр і назад, а також номера в готелі. Віза до Єгипту для громадян Росії ставиться прямо в аеропорту.

Квитки на літак до Єгипту Ви можете замовити через Інтернет на нашому сайті або за телефоном (499) 777-77-77 в Москві з доставкою додому або в офіс. Щоденні безпосадочні рейси з Москви в Єгипет здійснюють авіакомпанії Аерофлот і EgyptAir. Переліт триває близько 4,5 годин. Купити квиток в столицю Єгипту Каїр можна також на рейси Turkish Airlines, Swiss, Lufthansa, Air Berlin, а також інших авіакомпаній. Правда, в цьому випадку переліт буде з пересадкою. Замовляти квитки бажано якомога раніше - так вартість квитка буде нижче. Але навіть якщо день вильоту зовсім скоро, не впадайте у відчай - кваліфікований авиакассир обов'язково що-небудь підбере.

Вартість авіаквитків Москва - Каїр (Єгипет) - Москва

Авіаквитки в Єгипет Авіакомпанія Кількість пересадок Вартість квитка на літак включаючи всі аеропортові збори Квиток на літак Москва - Каїр - Москва (туди-назад) Aegean Airlines 2 від 19413 руб. Квиток на літак Москва - Каїр - Москва (туди-назад) Etihad Airways 1 від 24249 руб. Квиток на літак Москва - Каїр - Москва (туди-назад) Turkish Airlines 1 від 25790 руб. Квиток на літак Москва - Каїр - Москва (туди-назад) Quatar Airways 1 від 29684 руб. Квиток на літак Москва - Каїр - Москва (туди-назад) EgyptAir 0 від 31720 руб. Квиток на літак Москва - Каїр - Москва (туди-назад) Austrian Airlines 1 від 32131 руб. Квиток на літак Москва - Каїр - Москва (туди-назад) Аерофлот 1 від 41889 руб.

Ціна авіаквитків Москва - Хургада (Єгипет) - Москва

Квитки на літак в Хургаду Авіакомпанія Кількість пересадок Вартість квитка на літак включаючи всі аеропортові збори Авіаквиток Москва - Хургада - Москва (туди-назад) Pegasus Airlines 1 від 17359 руб. Авіаквиток Москва - Хургада - Москва (туди-назад) Katekavia 0 від 21463 руб. Авіаквиток Москва - Хургада - Москва (туди-назад) Transaero Airlines 0 від 21518 руб. Авіаквиток Москва - Хургада - Москва (туди-назад) Smart Wings 1 від 27458 руб. Авіаквиток Москва - Хургада - Москва (туди-назад) EgyptAir 1 від 28487 руб. Авіаквиток Москва - Хургада - Москва (туди-назад) Turkish Airlines 2 від 31086 руб.

Ціна авіаквитків Москва - Шарм-Ель-Шейх (Єгипет) - Москва

Квитки на літак в Шарм-Ель-Шейх Авіакомпанія Кількість пересадок Вартість квитка на літак включаючи всі аеропортові збори Авіаквиток Москва - Шарм-Ель-Шейх - Москва (туди-назад) Katekavia 0 від 20569 руб. Авіаквиток Москва - Шарм-Ель-Шейх - Москва (туди-назад) Transaero Airlines 0 від 20730 руб. Авіаквиток Москва - Шарм-Ель-Шейх - Москва (туди-назад) Turkish Airlines 1 від 25509 руб. Авіаквиток Москва - Шарм-Ель-Шейх - Москва (туди-назад) EgyptAir 1 від 30532 руб. Авіаквиток Москва - Шарм-Ель-Шейх - Москва (туди-назад) Smart Wings 1 від 30576 руб.

Будьте уважні!
Вказана вартість найдешевших авіаквитків з Москви до Каїра станом на червень 2015 р .. Уточнюйте ціну авіаквитків на Ваші дати за телефонами у наших операторів.
Вартість авіаквитків в столицю Єгипту Каїр вказана без урахування сервісного збору за оформлення авіаквитка.
Кількість авіаквитків за вказаною ціною на кожному рейсі обмежена.

Якщо ж Ви захочете поєднати приємне з корисним і витратити пару днів на те, щоб зануритися у води Червоного моря, то можете скористатися пропозицією авіакомпанії EgyptAir: більше 15 щоденних рейсів з Каїра в Хургаду і Шарм-ель-Шейх. Причому квитки на внутрішні рейси в Єгипті Ви можете замовити до вильоту в Єгипет в Москві по телефону (499) 777-77-77 з доставкою додому або в офіс.

Отже, квиток на літак до Єгипту у Вас в кишені. Залишилося забронювати номер в готелі. У центрі Каїра розташована велика кількість готелів відомих ланцюжків: Хілтон, Шератон і т.п. Вибрати готель, прочитати відгуки, подивитися список пропонованих послуг, фотографії та місце розташування готелю можна на спеціалізованих сайтах, які Ви знайдете в Інтернеті у великій кількості. Найчастіше для бронювання готелю через Інтернет не потрібна навіть передоплата: Ви оплачуєте проживання за фактом (на відміну від бронювання через турфірми, які вимагають 100% передоплату в момент бронювання).

Відвідавши Каїр самостійно, Ви поринете в яскравий та чарівний світ Сходу, м'яке осіннє Єгипетське сонце зніме листопадову нудьгу, а шопінг змусить забути про проблеми. На східних базарах Каїра Ви знайдете спеції, золото, срібло, килими, вироби з міді та бронзи, шкіри, скла, кераміки. Все це, а також спогади про подорож до Єгипту, країну з 5000-річною історією, будуть піднімати настрій ще довгий час.

« Попередня сторінка | читати далі »

Замовити авіаквитки Москва - Каїр - Москва Ви можете цілодобово за телефоном (499) 777-77-77

Новости