Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Підбірка Дешевих Авіаквитків за Тиждень

  1. Київ - Запоріжжя (МАУ)
  2. Одеса - Таллінн (Adria)
  3. Мінськ - Пекін (МАУ)
  4. Київ - Катовіце (Wizz Air)
  5. Київ - Кишинів (МАУ)
  6. Київ - Мілан (Wizz Air)
  7. Запоріжжя - Анталья (Pegasus Airlines)
  8. Київ - Вестерос, Стокгольм (Wizz Air)
  9. Київ - Гданськ (МАУ)

Хочете хороший прогноз? Осінь обіцяє бути не менш захоплюючою, ніж літо. А все тому, що дешеві авіаквитки на цей період вже чекають своїх майбутніх власників. Звичайно, ми не обійшли стороною і найближчі жарких пару місяців і знайшли, куди можна бюджетно полетіти в літню відпустку.

Київ - Запоріжжя (МАУ)

Київ - Запоріжжя (МАУ)

Забити на залізниці і подорожувати на баскому коні й зручному літаку - ось це по-нашому. МАУ вирішила ввести в Україну культуру внутрішніх перельотів, доступних для кожного. Київ - Запоріжжя від 545 грн. В дорозі всього годину. На відміну від поїзда, бррр. Все літо і осінь в вашому розпорядженні, так що підібрати зручні дати не складе труднощів.

Одеса - Таллінн (Adria)

Одеса - Таллінн (Adria)

Прямий двогодинний рейс від авіакомпанії Adria Airways з Одеси в Таллінн за 2859 грн. Відмінний варіант для несподіваного відпустки, адже квитки на червень. Якраз для тих, хто не любить планувати подорожі за півроку. Все швидко, просто і доступно - 2859 грн і сіли, поїхали. А заодно буде зайвий привід і Одесу відвідати.

Мінськ - Пекін (МАУ)

Мінськ - Пекін (МАУ)

Провести Октябрського тиждень в Пекіні пропонує МАУ всього за 8968 грн. Але летіти будемо з Мінська, зате заощадимо. До того ж, 10-12 годин на автобусі теж можуть стати захоплюючим пригодою, все залежить від компанії. В крайньому випадку можна і поспати. Квиток на автобус з України до Мінська буде коштувати в межах 400 грн. Вважаємо всю поїздку: 8968 грн + 800 грн (в обидва кінці) = 9768 грн. А тепер подивимося ціну на рейс Київ - Пекін (12511 грн) і розуміємо, як нам пощастило: аж на цілих 2743 грн.

Київ - Катовіце (Wizz Air)

Київ - Катовіце (Wizz Air)

Одна з улюблених точок вильоту лоукост Wizz Air у вересні доступна українцям за ціною 1121 грн. А там хоч по Польщі поїздами / автобусами або навіть літаками - з лоукостами там проблем немає. Або взагалі в Європу полетіти. До речі, можна тиждень провести і в Катовіце.

Це не тільки зручний перевалочний пункт, а й місто, по якому обов'язково потрібно погуляти. Тут, між іншим, стоїть церква з 1510 року ціла і неушкоджена. Скульптури, парки, велика статуя Папи Римського і ... концерти. Так-так, саме концерти. Такі круті групи, як Red Hot Chili Peppers або Linkin Park в невеликому польському містечку виступають частіше, ніж у Варшаві. Так що тримайте вушка на маківці Це не тільки зручний перевалочний пункт, а й місто, по якому обов'язково потрібно погуляти

Київ - Кишинів (МАУ)

Київ - Кишинів (МАУ)

Авіакомпанія МАУ просто генерує спец. пропозиції. Ось і Кишиневу дісталася хороша ціна - з Києва летимо за 2227 грн. Всього через годину ви вже будете в іншій країні з іншою цікавою культурою. Зустріне вас зелений Кишинів, який, як Рим, стоїть на семи пагорбах, і розтягнувся уздовж берега Дністра з усією своєю давньою історією.

Київ - Мілан (Wizz Air)

Київ - Мілан (Wizz Air)

А ось це ось взагалі ідеальне подорож! По-перше, звичайно, ціна - з Києва в Мілан за 2298 грн, складно встояти. По-друге, пересадки, в даному випадку це величезний плюс. Адже пересадки ні де попало в передмісті, а в цікавому Будапешті. Цілу добу! Можна встигнути все - від квапливих екскурсій в стилі «побачити-місто-за-два-години» до неспішних прогулянок по вечереющего Будапешту. До речі, квиток на літо - на серпень місяць з непоганим діапазоном можливих дат.

Запоріжжя - Анталья (Pegasus Airlines)

Запоріжжя - Анталья (Pegasus Airlines)

Якщо Європа вам не дуже, тобто ще варіант для серпня - Анталья. Летимо із Запоріжжя за 3664 грн з Pegasus Airlines. Непоганий варіант, якщо врахувати інші ціни за цим напрямком. Рейс в обидва кінці буде з пересадкою в Стамбулі, у другому аеропорту міста ім. Сабіха Гекчен, але, на жаль, не дуже тривалою, щоб встигнути відвідати і це місто.

Київ - Вестерос, Стокгольм (Wizz Air)

Київ - Вестерос, Стокгольм (Wizz Air)

У 108 км від Стокгольма розкинулося місто Вестерос. Саме сюди лоукост Wizz Air направив свої аеробуси з Києва з пересадкою в польському Катовіце. Вартість авіаквитка 1597 грн. За годину-півтора з Вестерос можна доїхати до Стокгольма. До речі, особливої ​​уваги потребує сама дорога - одне задоволення просто покататися по ній повз найкрасивіших шведських озер. Загалом, квитки на вересень ще є 😉

Київ - Гданськ (МАУ)

Київ - Гданськ (МАУ)

Якщо не зовсім по дорозі їхати до Івано-Франківська, щоб осідлати літак з нового рейсу МАУ Івано-Франківськ - Гданськ, можна почати подорож з Києва за 2040 грн. Як ви вже зрозуміли, буде пересадка в Івано-Франківську. До речі, у вартість цього квитка входить провезення багажу до 20 кг. Ось як можна таким варіантом не скористатися?

Хочете в якесь інше місце, але не знайшли його в сьогоднішній підбірці? Пишіть в коментах, і ми будемо шукати дешеві авіаквитки туди, куди хочете ви.

Подорожуйте, живіть зі смаком, літайте з Tripway !

Ось як можна таким варіантом не скористатися?
Хочете в якесь інше місце, але не знайшли його в сьогоднішній підбірці?

Новости