Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

«Перемога» знизить ціни на квитки

Про це в четвер, 3 серпня, повідомив журналістам генеральний директор авіакомпанії Андрій Калмиков. За його словами, зменшити мінімальну вартість квитків вдалося завдяки закону про скасування норми провозу безкоштовного багажу при покупці неповоротних квитків.

«Скасування обов'язкового багажу в 10 кг дасть нам можливість знизити базові тарифи на величину до 20%. Та й мінімальний тариф, втім, теж: з 999 рублів до 777 рублів », - розповів Life Андрій Калмиков.

Крім того, авіакомпанія дозволить безкоштовний провіз рюкзаків в салоні літака незалежно від їх ваги за умови, що вони будуть вписуватися в розмір ручної поклажі, встановлений перевізником. На даний момент вага ручної поклажі, дозволений Мінтрансом, становить 5 кг.

«Ми плануємо встановити розмір, габарити максимальної ручної поклажі і не орієнтуватися на вагу. Тобто ми візьмемо загальний обсяг багажних полиць, поділимо його на 189, це кількість місць в кожному літаку, і зможемо сказати пасажиру: у вас є стільки місця, можете в межах цієї норми провозити будь-яку кількість предметів, сумок, рюкзаків - що хочете. Навіть якщо це все буде важити більше 5 кг, головне, щоб вся ручна поклажа вписувалася в розмір. Обсяг, як у зарубіжних лоукостерів, будемо визначати за допомогою спеціального датчика », - підсумував гендиректор« Перемоги ».

Нагадаємо, поправки в повітряний кодекс РФ президент Володимир Путін підписав 31 липня, в силу вони вступлять через 60 днів. Закон обмежує вага ручної поклажі 5 кг і виключає з провезення в ній стільникові телефони, фотоапарати, верхній одяг, книги і парасольки.

Новости