Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

«Перемога» відкрила продаж квитків на перші міжнародні рейси

Низкобюджетная авіакомпанія «Перемога» в четвер відкрила продаж квитків на рейси в Братиславу і Відень. Польоти в Братиславу будуть виконуватися з Москви з 19 грудня щодня. Мінімальна вартість квитка в одну сторону становить 999 рублів з урахуванням всіх такс і зборів.

Для бажаючих відправитися до Відня «Перемога» запропонувала придбати єдиний квиток Fly & Bus. В аеропорту Братислави пасажирів лоукостера зустрічатиме спеціальний комфортабельний автобус, який доставить їх до Центрального залізничного вокзалу міста Відня (Vienna Hauptbahnhof).

Для рейсів з Єкатеринбурга, Кірова, Нижньовартовська, Пермі, Самари, Сургута і Тюмені передбачені дуже зручні стиковки в Москві. Таким чином, жителі регіонів Росії також зможуть швидко і за доступною ціною відправитися за кордон рейсами «Перемоги».

Авіакомпанія «Перемога» планує в майбутньому розвивати міжнародну карту польотів. Уже до кінця року лоукостер додасть в розклад ще не менше двох зарубіжних напрямків.

У зимовому розкладі 2015-2016 рр. «Перемоги» понад 20 російських міст. З Москви лоукостер літатиме взимку в Астрахань, Білгород, Волгоград, Владикавказ, Єкатеринбург, Кіров, Краснодар, Махачкали, Назрань, Нижньовартовськ, Уфу, Перм, Самару, Сиктивкар, Сочі, Сургут, Тюмень і Чебоксари. Щодня літаки лоукостера будуть виконувати не менше 60 рейсів.

Всі рейси авіакомпанії «Перемога» обслуговуються на нових комфортабельних літаках Boeing 737-800 місткістю до 189 пасажирів. Зараз в авіапарку 12 таких літаків.

Одна з наймолодших авіакомпаній в російському небі вже входить в ТОП-10 найбільших авіаперевізників країни. 10 вересня на борт «Перемоги» піднявся двохмільйонний пасажир - всього через дев'ять місяців польотів. Такий темп зростання пасажиропотоку підтверджує найвищу затребуваність низькобюджетних авіаперевезень в Росії. До кінця 2015 року пасажиропотік авіакомпанії «Перемога» досягне 3 млн пасажирів, що дозволить російському лоукостер закріпитися в десятці найбільших перевізників РФ.

авіакомпанія "Перемога" входить до Групи «Аерофлот», реалізуючи проект класичного низкобюджетного авіаперевізника. Робота компанії спрямована на підвищення мобільності населення та транспортної доступності регіонів РФ.

До 2018 року флот налічуватиме близько 40 повітряних суден, а перевезення досягнуть 10 млн осіб на рік. Маршрутна мережа компанії буде налічувати понад 45 внутрішніх російських і міжнародних напрямків.

Перейти на сторінку авіакомпанії

Новости