Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Onetwotrip як перевірити бронь

  1. onetwotrip де перевірити бронь.
  2. Як onetwotrip перевірити бронь.

При успішному оформленні квитка (броні) і наступною оплатою, на ваше ПІБ буде оформлений замовлення на електронний авіаквиток.

Головне підтвердження про факт успішного бронювання, лист яке прийде вам на електронну скриньку пошти, в цьому листі буде посилання на скачування файлу маршрутної квитанції (електронного квитка) см. На ілюстрації нижче.

Якщо раптом лист ви не отримали, ще не факт що є проблема з вашої бронью, перевірте в вашій поштовій скриньці папку «спам», швидше за все копія вашої маршрутної квитанції (електронного квитка) виявиться в цій папці.

Зверніть увагу якщо ви користуєтеся програмами для скачування пошти на ваш комп'ютер (типу The Bat, або MS Outlook і т.д.) і ви не отримали копію електронного квитка, вам потрібно зайти на поштовий сервер (mail.ru, yandex.ru, gmail .com і т.д.) і безпосередньо на сервері перевірити папку «СПАМ».

Якщо листи все ж немає, швидше за все з бронью виникли проблеми (не змогли зняти кошти з вашої пластикової карти і т.д.).

Більш детально ви можете розібратися в питанні можливої ​​проблеми з оформленням авіаквитка увійшовши в особистий кабінет на сайті Onetwotrip .

onetwotrip де перевірити бронь.

Оскільки номера електронного квитка у вас немає. Для того, щоб перевірити квиток куплений на onetwotrip, вам потрібно ввести номер замовлення (див. Електронну пошту) або номер платежу (див. Смс виписку після оплати або в інтернет банкінгу), так само потрібно ввести емейл або номер телефону.

Як onetwotrip перевірити бронь.

Як onetwotrip перевірити бронь

Далі дійте за тими інструкція які вам запропонує система onetwotrip для перевірки вашого електронного квитка на літак.

Новости