Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Названі найпопулярніші пляжні напрямки на осінь

Куди москвичі їдуть за вітаміном D.>

пошуковик авіаквитків Aviasales назвав напрямки, де все ще можна погрітися в променях осіннього сонця.

За статистикою, на літо припадає 39% всіх замовлень. При цьому призначивши відпустку на вересень-жовтень, можна непогано заощадити. Експерти стверджують, що авіаквитки під кінець оксамитового сезону можна купити на 24% дешевше, ніж в червні-серпні.

Спеціально для москвичів, готових зламати стереотип «пляж - значить літо», туристичний пошуковик підготували список жарких напрямків, де все ще тепло.

Фахівці рекомендують звернути увагу на Грецію, де у вересні тільки починається оксамитовий сезон. Нестерпна спека змінюється комфортною температурою до + 28 ° С, а море залишається теплим + 25 ° С. У другій половині місяця відпочивати комфортніше на таких курортах, як Крит або Родос. Купатися в Греції можна практично до листопада. До того ж з закінченням високого туристичного сезону вартість авіаквитків зменшилася на 35%. Наприклад, зараз в пошуку Aviasales можна знайти пропозицію з Москви в Салоніки від 10 000 рублів туди-назад.

Також за пляжним відпочинком варто відправитися на курорти Іспанії: Тенеріфе, Ібіца, Валенсія або Аліканте. Тут у вересні-жовтні температура повітря досягає позначки + 28 ° С, а вода прогрівається до + 25 ° С. В даний момент купити квитки Москва - Тенеріфе можна від 24 000 рублей, що в два рази дешевше річного тарифу.

Жовтень і листопад є відмінним часом для відвідування ОАЕ. При цьому осіннє подорож в Емірати дозволить заощадити на перельоті до 50%. Так, вартість квитка Москва -Дубай складе 14 000 рублів. Переживати з приводу погоди не варто, восени тут + 30 ° С, а температура води в морі не опускається нижче + 28 ° С.

Інше цікаве напрямки для подорожі в жовтні - Тель-Авів. Переліт з Москви до столиці Ізраїлю можна знайти від 11 500 рублів в обидва боки, що на 63% вигідніше літа. Погодні умови не розчарують: сонце + 30 ° С, вода в морі +25 ... + 27 ° С.

Серед більш екзотичних напрямків в статистиці Aviasales зустрічаються Тринідад і Тобаго, Мадагаскар і Панама, але така відпустка бюджетним не назвеш.

Серед більш екзотичних напрямків в статистиці Aviasales зустрічаються Тринідад і Тобаго, Мадагаскар і Панама, але така відпустка бюджетним не назвеш

Ще більше цікавого в нашому каналі Яндекс.Дзен. Підпишіться!

Читайте також

Новости