Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

На сонячну Ямайку з Варшави за € 380 в обидві сторони! Без візи!

Експертам Мандра попався переліт з Варшави в Монтего-Бей (Ямайка) всього за 1616 злотих або € 380 в обидві сторони. У вартість включено провезення багажу вагою до 20 кг. Дати подорожі - 21-28 листопада.

Українцям заздалегідь оформляти візу для поїздки на Ямайку непотрібно, якщо термін перебування на острові не перевищує 30 днів. В аеропорту у вас попросять пред'явити: закордонний паспорт, дійсний 6 місяців після закінчення поїздки, зворотний квиток, бронь готелю або туристичний ваучер.

Переліт з Варшави в Монтего-Бей і назад

Ямайка - дивовижна країна. Що там робити? - запитаєте ви. Відповідаю: годувати колібрі в парку Rockland's Bird Sanctuary, купатися в найчистішої бірюзовою воді вдень і в Світиться Лагуні вночі. Обов'язково сходіть в гості до Бобу Марлі. У його будинок-музей, який знаходиться в Кінгстоні.

Приділіть увагу водоспадів Даннс-Рівер, які входять до складу природного парку Dunn's River Falls & Park і пориньте на пляжі Джеймса Бонда (саме тут знімали фільми про британського суперагента).

З різних міст України до Варшави найдешевше їхати на автобусі. Підібрати найбільш відповідний час і забронювати квитки можна на сайті www.busradar.com . Ще один варіант - потяг до Варшави з Києва (ціну квитків і розклад можна уточнити в касі «Укрзалізниці»). Також можна долетіти на літаку, проте цей варіант обійдеться дорожче за все.

Що там робити?

Новости