Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

МАУ: прямі рейси з Києва на Шрі-Ланку від 277 € туди-назад

Хороша ціна від авіакомпанії МАУ: польоти з Києва в Коломбо (Шрі-Ланка) всього за 277 євро туди-назад! Дати - 17 - 24 жовтня.

Отже, у авіакомпанії МАУ з'явилися дешеві квитки з Києва на Шрі-Ланку - за 277 євро за політ туди-назад. Рейси прямі, в ціні багаж і харчування. Тривалість перельоту - приблизно 8.30. Літають боїнги 767 із загальною системою розваги. Так що є сенс закинути музику і / або фільми на планшет.

На сьогоднішній день ми лише знайшли такі квитки на 17 - 24 жовтня. Їх кількість, що залишилася ми не знаємо. Інших дат ми також не помітили. Тому перевіряйте свої - можливо ви їх знайдете.

Як купити квитки?

Квитки дешевше купувати на http://www.momondo.it . Решта ресурси дорожче. Сайт МАУ пропонує їх вже за 289 євро!

Приклад бронювання:

Готелі на Шрі-Ланці дуже недорогі. Ось приклад (ціна за 6 ночей на двох, курорт Бентота на узбережжі Індійського океану недалеко від Коломбо на 18-24 жовтня за 113 євро 5 * з чудовими відгуками). Для резервації путівки необхідно клікнути на картинку.

Як знайти дешеве житло в новому місті?

Шукати готелі краще через сервіс HotelsCombined.com , Який дозволяють порівняти ціни по десятку систем бронювання (знижки на один і той же номер до 90%).

Іноді більш вигідний варіант можна знайти на www.airbnb.ru Перейшовши по моїй посиланням, ви отримаєте додаткову знижку. Потім ви зможете запрошувати друзів, отримувати бонуси і давати їм знижки.

Хочете отримувати інформацію про акції першим? Підпишіться на нашу групу Вконтакте , на наш Facebook , бот в телеграмі або twitter . Інформація про акції з'являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Ще більше акцій можна знайти на сайті vandrouki.by , Якщо Ви з Росії - Вам напевно будуть цікавіше сайт vandrouki.ru , А для жителів Центральної Азії у нас є vandrouki.asia .

Приємних подорожей!

Як купити квитки?
Як знайти дешеве житло в новому місті?
Хочете отримувати інформацію про акції першим?

Новости