Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Квитки і жд квитки на чартерні рейси з Москви, купити чартерні квитки на літак, потяг.

Популярність чартерних авіаперевезень зростає, особливо в сезон відпусток, так воно і зрозуміло: втомлені в трудові будні городяни прагнуть повного релаксу і який-небудь екзотики. Правда, дістатися до неї буває важкувато: багато екзотичні країни знаходяться настільки віддалено, що регулярні авіарейси туди відсутні. Тут-то і знадобляться чартерні рейси.

Чартер - це, свого роду, літак «під замовлення», орендований який-небудь туристичною фірмою у авіакомпанії. Природно тому, що такі рейси мають свою специфіку. Вони вигідні пасажирам, тому що продаж чартерних авіаквитків здійснюється за цінами, які нижчі, ніж на регулярні рейси. У народі широко поширене їх альтернативна назва - гарячі авіаквитки . Є вигода і для компанії-перевізника, тому що вона може використовувати весь потенціал свого авіапарку. Існує пряма вигода і для туроператорів, тому що вони отримують, таким чином, можливість доставки своїх клієнтів в будь-яку країну світу.

Розкуповуються чартерні квитки моментально, особливо - напередодні «високого» туристичного сезону, тому що надають можливість в значній мірі заощадити фінансові кошти. Крім того, чартер виявляється надзвичайно затребуваним ще й тоді, коли потік туристів дуже великий, і існує нагальна потреба в організації додаткових рейсів - не потрапили на регулярний рейс пасажири розбирають чартерні авіаквитки, як то кажуть, «на ура». Та й надають такі послуги, як правило, так звані «Low-Cost», або бюджетні авіакомпанії тому-то продаж чартерних квитків і ведеться за найнижчими цінами. Їх реалізація може початися раптово, тому і вимагає миттєвої реакції пасажирів.

Незалежно від того, за яким тарифом були придбані квитки чартерні авіарейси не передбачають поділу на бізнес, перший або економ-клас Незалежно від того, за яким тарифом були придбані квитки чартерні авіарейси не передбачають поділу на бізнес, перший або економ-клас. Зате вони надають пасажирам ті ж права, що і регулярні перевезення. Тобто, при затримці рейсу з вини авіаперевізника на 2 години, їм подають безкоштовні напої, на 4 - повноцінний обід, на 6-8 в нічний час - забезпечують місцями в готелі.

Продаються гарячі авіаквитки на такі різновиди чартерів:
- шаттл: літак доставляє до місця призначення одну групу туристів, і відразу ж забирає і відвозить іншу;
- очікує: включає доставку пасажирів, час відстою літака і зворотний політ;
- спліт: поєднання регулярного і чартерного рейсів;
- полічартер: поєднання кількох чартерів з пересадками з одного з них на інший.

Пошук квитків

Новости