Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Купити квитки в Сумах: послуги та рекомендації

  1. Особливості заповнення онлайн-форми
  2. Корисні поради
  3. Бюджетні авіарейси: як підшукати гідне рішення

Туристичне агентство «Сієста» пропонує жителям м.Суми та Сумській області купити авіаквитки на чартерні і регулярні рейси на будь-які напрямки. Ми співпрацюємо як з українськими, так і з іноземними авіаційними компаніями, що дозволяє нам легко знаходити індивідуальні рішення для кожного клієнта.

Наші фахівці допоможуть вам підібрати оптимальні рейси з точки зору часу вильоту і прильоту, рівня комфортності, а також вартості. Ми пропонуємо квитки в електронному вигляді або ж звичайні паперові варіанти на офіційних бланках авіакомпаній.

Особливості заповнення онлайн-форми

Будемо раді бачити вас у себе в офісі або ж відвідайте наш сайт, щоб самостійно підшукати дешеві авіаквитки Будемо раді бачити вас у себе в офісі або ж відвідайте наш сайт, щоб самостійно підшукати дешеві авіаквитки. Перед вами стандартний бланк підбору, в якому необхідно вказати:

  • місто вильоту, а також прибуття;
  • відповідну дату відправлення та повернення (якщо потрібно);
  • необхідність зворотного квитка (якщо він потрібен);
  • кількість пасажирів: дорослі і діти (обов'язково вказується вік кожної дитини).

Якщо плануєте летіти бізнес-класом, обов'язково відзначте галочкою відповідне віконце. Після цього клікніть на кнопку «Пошук».

Можна зробити й набагато простіше: заповніть онлайн-форму, а все інше довірте нашим фахівцям. Не забудьте вказати оптимальний спосіб отримання і оплати авіаквитка: готівкою в офісі компанії, за безготівковим розрахунком або на кредитну карту. Якщо замовляються електронний варіант проїзного документа (e-ticket), то він буде відправлений на електронну пошту. Вам залишиться тільки роздрукувати його і пред'явити при реєстрації разом з паспортом. У формі заявки також вкажіть оптимальний місто вильоту. Для Сум і області краще рішення - Харків або Київ.

Корисні поради

Ось кілька рекомендацій, які виявляться корисними всім, хто хоче купити квиток на літак: Ось кілька рекомендацій, які виявляться корисними всім, хто хоче купити квиток на літак:

  • придбання проїзних документів одночасно в обидва боки вигідніше, ніж, якщо це робити по-окремо;
  • на квитки на дітей до 2-х років велика частина авіакомпаній надає хорошу знижку, але при цьому їм не виділяється окреме місце (з 1 дитиною повинен летіти 1 дорослий);
  • дітям у віці 2-12 років обов'язково надаються посадочні місця, розмір знижки індивідуальний у кожного перевізника;
  • клієнт має право вказувати не тільки місто прибуття, а й конкретний аеропорт.

Хочете підвищеної комфортності, вибирайте бізнес-клас, але будьте готові до того, що тут авіаквитки обійдуться вам дорожче.

Бюджетні авіарейси: як підшукати гідне рішення

Бюджетні авіарейси - унікальна можливість істотно заощадити на перельоті. Це можуть бути не тільки популярні лоу-кости, а й регулярні, чартерні рейси. Щоб знайти потрібний варіант для себе і скористатися дешевим перельотом, зверніть увагу на наші поради:

  • Завчасна покупка дозволяє добре заощадити гроші. Увага: спеціальні пропозиції від авіакомпаній не діють в період свят. Навіть якщо на сайті перевізника зазначено, що знижки надаються з 1 грудня по 25 січня, то в різдвяні дні (з 25 грудня по 7 січня) вони будуть недоступні.
  • Отримати знижку можна кількома способами: раннє бронювання (на тиждень, місяць або рік до вильоту), сезонні пропозиції (взимку і влітку в напрямку гірськолижних і пляжних курортів), «низький» сезон (купуючи квиток туди і назад, економія досягає 35%), придбання квитків з ночі неділі до вечора понеділка.
  • Знижки на перельоти в одну сторону надаються вкрай рідко. У ряді випадків квитки «туди і назад» можуть виявитися дешевше, ніж в одну строну.
  • Лоукостери. Такі авіакомпанії знижують вартість квитків на увазі той самий клас комфортності, надання меншого спектра послуг на

Новости