Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дешеві авіаквитки Новосибірськ

  1. Пошук дешевих авіаквитків Новосибірськ - Санкт-Петербург
  2. Календар низьких цін і підписка без спаму
  3. Розклад рейсів за маршрутом Новосибірськ - Санкт-Петербург
  4. Найдешевші квитки Новосибірськ - Санкт-Петербург

Міжнародний аеропорт Санкт-Петербурга Пулково входить в число трьох найбільших аеропортів Росії. Відкриття аеропорту відбулося в далекому 1932 році. Але свою нинішню свою назву він придбав в 1973. Примітним залишається і той факт, що це єдиний аеропорт «північній столиці». Аеропорт Пулково є базовим для російського авіаперевізника «Росія» (дочірня компанія «Аерофлоту»). На нашому сайті Ви можете знайти і купити за вигідною ціною авіаквитки Новосибірськ - Санкт-Петербург, а також в будь-який інший місто планети.

Пошук дешевих авіаквитків Новосибірськ - Санкт-Петербург

Аеропорт Пулково - четвертий за кількістю обслуговуваних пасажирів аеропорт в Росії після московського авіавузла Аеропорт Пулково - четвертий за кількістю обслуговуваних пасажирів аеропорт в Росії після московського авіавузла. Він знаходиться в 23 кілометрах від Двірцевій площі. Найближча станція метро - «Московська», далі - на автобусі (39, 39A) або маршрутному таксі (К39). Код аеропорту - LED1. Він був привласнений аеропорту, коли місто носило назву Ленінград, пережив радянські часи і зберігся до наших днів.

З 2010 року аеропортом керує ТОВ «Повітряні Ворота Північної Столиці» на підставі угоди про державно-приватне партнерство. Аеродром відноситься до класу А, зареєстрований в державному реєстрі цивільних аеродромів Російської Федерації, має Свідоцтво про державну реєстрацію та придатності аеродрому до експлуатації № 60, що підтверджує придатність аеродрому для міжнародних польотів.

Аеродром має дві паралельні незалежні злітно-посадочні смуги c штучним покриттям, систему магістральних, з'єднувальних та допоміжних руліжних доріжок, восьму категорію за рівнем необхідної пожежної захисту. В аеропорту Пулково операції зльоту і посадки можуть здійснюватися незалежно від метеоумов.

Використовуючи дану форму пошуку авіаквитків Ви з легкістю можете знайти квиток потрібного Вам напрямку. Введіть місто вильоту і пункт призначення Вашого прильоту, уточніть дати рейсу і Вам буде надана перелік найкращих пропозицій по Вашому запиту

Календар низьких цін і підписка без спаму

За допомогою календаря цін ви можете вибрати найдешевший переліт в Санкт-Петербург. Щоб дізнатися скільки коштує квиток на потрібні Вам дати, виберіть місяць у календарі. Зеленим кольором у календарі відзначені найвигідніші авіаквитки з Новосибірська.

Розклад рейсів за маршрутом Новосибірськ - Санкт-Петербург

Розклад рейсів за маршрутом Новосибірськ - Санкт-Петербург

Найдешевші квитки Новосибірськ - Санкт-Петербург

Авіаквитки в Санкт-Петербург з Новосибірська на найближчі дні

Найдешевші авіаквитки в Санкт-Петербург в цьому місяці

Ціни на авіаквитки Новосибірськ - Санкт-Петербург на рік

Авіаперельоти в Санкт-Петербург з інших міст

Спеціальні пропозиції

Карта авіаперельотів з аеропорту Новосибірськ (Толмачево)

зберегти

зберегти

зберегти

Новости