Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де і як шукати дешеві авіаквитки

  1. Як знайти дешеві авіаквитки «класичним» способом?
  2. Пошук дешевих авіаквитків для працьовитих
  3. Як шукати авіаквитки ледачим

Питання, де і як шукати дешеві авіаквитки, виникає перед кожним, хто збирається в подорож - особливо далеке Питання, де і як шукати дешеві авіаквитки, виникає перед кожним, хто збирається в подорож - особливо далеке. Адже авіапереліт - найдорожча складова поїздки, і, природно, ці витрати хочеться максимально скоротити.
Ми розповімо про три варіанти пошуку дешевих авіаквитків, якими користуємося самі: класичний, для ледачих, для працьовитих.

Варіант 1. Класичний.

Варіант 2. Для працьовитих.

Варіант 3. Для ледачих.

Як знайти дешеві авіаквитки «класичним» способом?

«Класичний» я взяв у лапки, бо електронні авіаквитки і їх покупка через інтернет з'явилися порівняно недавно. По крайней мере, я ще пам'ятаю часи, коли квитки доводилося купувати в авіакасах. Тому справжня класика - це піти в касу, постояти в черзі і купити ... Але найдешевший авіаквиток ви там навряд чи знайдете. Касир не буде витрачати купу часу, підбираючи варіанти за мінімальною ціною. Відповідно, мова піде про те, як шукати дешеві квитки самостійно в інтернеті. «Класичний» варіант - це скористатися пошукачем авіаквитків. Їх нині безліч, і не всі вони зручні. Один з найпопулярніших Aviasales .
Все гранично просто: вказуємо точки вильоту і прильоту, потрібні дати і кількість пасажирів.


Не знайшли? Перевіряємо сусідні дати. Тут, звичайно, важлива можливість варіювати діапазон дат вильоту. Чим вільніше ви у виборі часу відправлення, тим більше шансів знайти найдешевші авіаквитки.

Щоб не витрачати час на перевірку безлічі дат вильоту, скористайтеся календарем низьких цін. Пункти вильоту і прильоту, зрозуміло, потрібно вказати свої. Можна також налаштувати відображення цін тільки на прямі рейси і перельоти в одну сторону. Клікнувши по квадратику з назвою місяця, можна побачити ціни на кожен день цього місяця.

Якщо відповідний за вартістю квиток знайдено, тисніть на кнопочку «купити», але не поспішайте купувати. Перевірте пропозиції інших агентств, чиї ціни показані нижче цієї кнопки. Іноді зустрічаються різного роду приховані комісії, тому не факт, що ціни, які висвітлив пошуковик, будуть відповідати кінцевими цінами агентств. Avaseles, як і інші пошукові системи, з такими неподобствами борються, але краще переконатися в чесності цін особисто.

Якщо ж дешеві квитки знайти не вдалося, переходимо до наступного варіанта пошуку.

Пошук дешевих авіаквитків для працьовитих

Ну, працьовитими ми, відверто кажучи, стаємо іноді вимушено - хочеться полетіти дешевше.
Якщо пошукач не видав квитків за досить низькими цінами, перевіряємо, чи немає на нашу напрямку акцій та спецпропозицій - aviaoffer.ru . На цьому ж сайті можна дізнатися, чи літають в потрібний нам місто авіакомпанії-лоукостер.

Якщо ці способи знайти дешеві авіаквитки з пункту А в пункт Б випробувані, а бажаний результат ми отримали, перевіряємо рейси з сусідніх міст і в сусідні з пунктом прильоту міста. Ми, наприклад, живучи в Красноярську, частенько переглядаємо вильоти з Новосибірська або Іркутська. І, якщо прямуємо в Бангкок, перевіряємо також варіанти на Пхукет і в Куала-Лумпур. Часом квитки з сусіднього міста можуть виявитися істотно дешевше. Правда, треба враховувати вартість переміщення в це місто на поїзді або автобусі.
Ціни автобусних квитків по Росії можна подивитися на сайті Busfor . А квитки на російські потяги можна пошукати за допомогою наступної форми:


Що стосується наземних переміщень по країні, в яку прямуєте, то автобусні квитки по Європі і СНД можна знайти на тому ж Busfor . А квитки на потяги, автобуси, пороми і місцеві авіакомпанії в Південно-Східній Азії зручно шукати на сайті 12Go Asia (Детальніше: Як купувати квитки на 12Go.Asia? Чи є комісія? ).

Як шукати авіаквитки ледачим

Цей варіант, дійсно, для ледачих. Оскільки шукати дешеві квитки на літак буде пошуковик - і повідомляти результати на вашу електронну пошту.
Вказавши адресу своєї електронкою (у формі нижче), ви перейдете на сторінку, де зможете задати напрямок, точні дати вильоту або кілька місяців, які вас цікавлять. А головне - вказати оптимальну для вас ціну! Як тільки в інтернет-касах з'являться квитки за вашою ціною або нижче, ви відразу отримаєте повідомлення про це.

Я ось оформив передплату на авіаквитки з Красноярська в Бангкок, вказавши ціну не вище 14 тис. Руб. У той же день отримав вельми вигідну пропозицію.
Я ось оформив передплату на авіаквитки з Красноярська в Бангкок, вказавши ціну не вище 14 тис
Спробуйте підписатися самі. Сервіс, дійсно, зручний. Мені, як людині ледачому, дуже сподобався 🙂

Читайте також:

- Промокод на страховку Tripinsurance

Як знайти дешеві авіаквитки «класичним» способом?
Як знайти дешеві авіаквитки «класичним» способом?
Не знайшли?
Asia?
Чи є комісія?

Новости