Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіаквитки в Туреччину, (495) -730-13-30, Аерофлот, Трансаеро

  1. Туреччина далека і близька
  2. Аеропорти Туреччини
  3. Регулярні і чартерні рейси до Туреччини

Шукаєте авіаквитки в Туреччину? Просто зателефонуйте нам:

Якщо у нас "зайнято" - будь ласка, використовуйте форму запиту - ми зв'яжемося з Вами.

Режим роботи - з 09:00 до 20:30 - будні дні, і 11:30 до 17:00 по суботах.

Наш офіс зручно розташований в центрі міста, поруч з метро Таганська (радіальна).

Безкоштовна доставка авіаквитків при замовленні на суму 50 тисяч рублів і більше.

Знижки до 5% від Тарфая і безкоштовна доставка авіаквитків бізнес-класу.
Схема проїзду до нашого офісу приведена тут

Туреччина далека і близька

Туреччина знаходиться досить близько від Росії, тому впродовж століть наші країни перебували в тісних взаєминах, які, як це водиться у сусідів, були ворожими, то дружніми. Так само, як і Росія, Туреччина розташована на території двох континентів: Європи і Азії.

історичний розвиток   Туреччини   обумовлено її географічним положенням історичний розвиток Туреччини обумовлено її географічним положенням. На території цієї країни перетиналися найважливіші торговельні шляхи, що з'єднують Європу і Азію. Туреччина контролювала вихід з Чорного моря в Середземне, і завдяки цьому мала вплив на розстановку політичних сил в світі.

У Туреччині збереглася значна кількість пам'яток, що відносяться до періоду розквіту давньогрецької культури і існування Візантійської імперії. Турки з'явилися в цих місцях в XI ст., А 1299 ознаменувався появою Великого Османської Держави, протягом декількох століть контролював ситуацію в середземноморському регіоні. Знайомство з турецькою культурою - це можливість ближче познайомитися з найважливішими подіями світової історії.

Сьогодні Туреччина має репутацію популярного курортного регіону. Щорічно сюди приїжджають мільйони любителів пляжного відпочинку з Росії та інших країн.

Аеропорти Туреччини

Найбільшими аеропортами Туреччини є Міжнародний аеропорт ім. Ататюрка, розташований в 24 км від Стамбула, і Міжнародний аеропорт Анталья, що знаходиться в 15 км від однойменного міста. Послугами останнього користуються туристи, що прямують в Белек, Кемер, Сіде, Ісекурн, Аланії.

Аеропорт, розташований в 6 км від Даламан, приймає гостей цього міста, а також Фетхіє і Мармаріса.
Туристи, що прямують в Бодрум, прибувають в аеропорт, розташований в 20 км від міста.

У 25 км на південь від Ізміра розташований аеропорт Аднан Мендерес, з якого можна дістатися до курортів, розташованих на узбережжі Егейського моря.

Регулярні і чартерні рейси до Туреччини

Регулярні рейси з Росії до Туреччини здійснюють компанії «Аерофлот» і «Турецькі авіалінії». літаки « Аерофлоту »Здійснюють перельоти з Москви в Анталью і Стамбул. Авіакомпанія «Турецькі авіалінії» здійснює рейси з Москви до Стамбулу, Анталії, Бодрум, Даламан.

Чартерні рейси виконують «Транс-аеро» та інші російські і зарубіжні авіакомпанії. Завдяки їм можна долетіти з Москви до Стамбулу, Анталії, Бодрума, Даламан, Ізміра, Ерзурум.

Ми будемо раді відповісти на Ваші додаткові запитання, зателефонуйте нам:

Ми працюємо з 09:00 до 20:30 в будні дні і з 11:30 до 17:00 по суботах.

Схема проїзду до нашого офісу .

Додаткова інформація:

Новости