Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіаквитки в Нью-Йорк, (495) -730-13-30, Аерофлот, Трансаеро

  1. Ціни і знижки на авіаквитки в Нью-Йорк в цьому сезоні
  2. Що важливо знати про рейсах в Нью-Йорк
  3. Актуальна вартість авіаквитків в Нью-Йорк
  4. У двох словах про Нью-Йорку
  5. Цікаві місця Нью-Йорка
  6. Авіаквитки в Нью-Йорк - новини

Шукаєте авіаквитки в Нью-Йорк? Просто зателефонуйте нам:

Якщо у нас "зайнято" - будь ласка, використовуйте форму запиту - ми зв'яжемося з Вами.

Режим роботи - з 09:00 до 20:30 - в будні дні, і 11:30 до 17:00 по суботах.

Наш офіс зручно розташований в центрі міста, поруч з метро Таганська (радіальна).

Безкоштовна доставка авіаквитків при замовленні на суму 50 тисяч рублів і більше.

Знижки до 5% від тарифу і безкоштовна доставка авіаквитків бізнес-класу.
Схема проїзду до нашого офісу приведена тут

Ціни і знижки на авіаквитки в Нью-Йорк в цьому сезоні

На вартість авіаквитка Москва - Нью-Йорк, як і на все авіаквитки в Америку , Впливає кілька чинників, зокрема обрана авіакомпанія, маршрут, час і класність польоту.

Трансатлантичні авіарейси Москва - Нью-Йорк виконує цілий ряд авіаперевізників. Вони для обслуговування даного напрямку використовують добре обладнані сучасні лайнери Airbus Industrie А330-300, Boeing 767-300 і періодично влаштовують спеціальні акції при реалізації авіаквитків.

Найбільш вигідну пропозицію з фінансової точки зору належить авіакомпанії « Трансаеро », Яка пропонує квитки Москва - Нью-Йорк на прямий рейс по 15.0 тис. Рублів. Також кілька зручних рейсів є у компанії «Аерофлот». У цій компанії можна недорого придбати і авіаквитки в Лос Анджелес .

Для пошуку оптимального варіанта перельоту в Нью-Йорк варто регулярно переглядати спеціальні пропозиції авіакомпаній і бронювати авіаквитки заздалегідь. Це дозволить значно заощадити на їх вартості.

Ви хочете придбати авіаквитки дешево в Нью-Йорк Ви хочете придбати авіаквитки дешево в Нью-Йорк? Зателефонуйте нам за телефоном (495) 730-13-30. Наші менеджери максимально швидко підберуть для вас найбільш економний і зручний варіант перельоту.

Що важливо знати про рейсах в Нью-Йорк

Плануючи здійснити переліт Москва - Нью-Йорк, приготуйтеся до досить довгого подорожі. Для подолання відстані між містами в 7523 км вам доведеться витратити до 10 годин часу при виконанні прямого перельоту і до 20 годин, якщо рейс виконується з пересадками. Різниця в часі між містами становить 8 годин.

Безпосередньо в Нью-Йорку для обслуговування пасажирських перевезень перебуває два аеропорти. Це аеропорт імені Кеннеді і аеропорт LaGuardia, розташовані на південному сході і на півночі околиці Квінса відповідно. Тут же ви можете купити авіаквитки до Вашингтона .

Аеропорт Кеннеді вважається найбільшим і найважливішим аеропортом Нью-Йорка. Більше 100 авіакомпаній п'ятдесяти країн світу використовують його для своїх рейсів, в тому числі виконує рейсМосква - Нью-Йорк Аерофлот.

Аеропорт La Guardia не обладнаний для прийняття міжнародних авіарейсів, тому переважно використовується для рейсів в межах США і канадських рейсів. Недалеко від Нью-Йорка, в Нью-Джерсі, знаходиться ще один міжнародний аеропорт під назвою Ньюарк.

Купуючи квитки Москва - Нью-Йорк іноземних компаній, потрібно пам'ятати, що ви не зможете повернути гроші, які витрачені на покупку авіаквитків, якщо поїздка з яких-небудь причин скасовується.

Російські авіакомпанії «Аерофлот» і «Трансаеро» надають можливість анулювати авіаквитки за пару днів до вильоту, утримуючи невеликий відсоток.

Також варто відзначити, що прямі рейси в Нью-Йорк цих авіакомпаній відрізняються високим рівнем сервісу і доступною ціною.

Актуальна вартість авіаквитків в Нью-Йорк

відзначається у авіакомпанії «Трансеро», вартість квитка Москва - Нью-Йорк у якій становить близько 15.0 тисяч рублів. Дещо дорожче обійдеться переліт з пересадкою в Дубаї, Дюссельдорфі або Києві, але зате з'являється можливість відпочити під час тривалого польоту.

Звичайно, в дати високого сезону на рейс Москва - Нью-Йорк ціна може значно збільшуватися. Тому, плануючи подорож до Америки, варто про квитки потурбуватися заздалегідь. Це дозволить добре заощадити.

Ми пропонуємо скористатися послугами компанії «Мосінтур» (телефон (495) 730-13-30). Наші фахівці проконсультують вас з будь-яких питань, розкажуть про спеціальні пропозиції, пільги та знижки, що авіакомпаніями, і підкажуть яка наМосква - Нью-Йорк авіаквитки ціна.

У двох словах про Нью-Йорку

Нью-Йорк - один з найбільших міст Америки з населенням близько 9 млн. Чоловік. Він розташовується на узбережжі Атлантичного океану. Місто засноване колоністами Голландії на початку XVII століття і аж до 1664 року його носив назву «Новий Амстердам ».

Сьогодні Нью-Йорк є найважливішим фінансовим, економічним, політичним, культурним і туристичним центром світу. Його щорічно відвідує близько 50 млн. Туристів, замовляючи квитки в Нью-Йорк.

Населення міста стрімко збільшувалася завдяки притоку іммігрантів. У 1898 році з'явилася нова муніципальна одиниця, названа спочатку Великий Нью-Йорк.

Місто розділене на п'ять районів. Будівництво в Нью-Йорку штаб-квартири ООН підтвердило важливе політичне значення міста, і переліт в Нью-Йорк став користуватися підвищеною популярністю.

Нью-Йорк розташовується на кордоні між вологими субтропічним і континентальним кліматом. Незважаючи на близьке розташування океану, різниця в літніх і зимових температурах досить велика.

Вплив океану другорядне, але дещо пом'якшує різке коливання температур Вплив океану другорядне, але дещо пом'якшує різке коливання температур. Щільна міська забудова робить Нью-Йорк трохи тепліше, ніж його околиці.

Але все-таки погода тут непередбачувана і часто дивує туристів, які вирішили купити квиток в Нью-Йорк, м'якою, практично безсніжною зимою або досить прохолодним літом.

Цікаві місця Нью-Йорка

Завдяки тому, що з'явилася можливість придбати на рейс Москва Нью-Йорк авіаквитки, виникло і більше бажаючих познайомитися з визначними пам'ятками цього великого мегаполісу.

Головним символом Нью-Йорка вважається знаменита Статуя Свободи, яка підноситься на невеликому острові. Це шедевр інженерії та зразок скульпторского майстерності.

Музей мадам Тюссо - один з десяти філій відомого лондонського музею воскових фігур.

Художній музей Метрополітен - культурний центр Північної Америки і головний музей Нью-Йорка. Тут знаходиться одна з найбільш важливих і великих колекцій на планеті.

Музей сучасного мистецтва - самий незвичайний музей. Його колекція включає величезну кількість творів мистецтва, починаючи з кінця XIX століття.

Замок Клінтон - це історична споруда, розташоване в Беттері Парку і побудоване в 1811 році архітекторами Джонатаном Вільямсом і Джоном Мак Комба-молодшим.

Звичайно, це не повний перелік цікавих місць Нью-Йорка. Компанія «Мосінтур» запрошує придбати на рейс Москва - Нью-Йорк авіаквитки і здійснити подорож в цей дивовижний місто, щоб познайомитися з його історією і культурою.

Авіаквитки в Нью-Йорк - новини

У Нью-Йоркському аеропорту Ла Гвардія провели екстрену евакуацію, в зв'язку з повідомленням про якомусь підозрілому предметі. У Нью-Йорку на даний момент вже були посилені запобіжні заходи після того, що сталося теракту в Бостоні під час марафону 15 квітня. Ситуацію називають терористичною скоординованої атакою.

Ми будемо раді відповісти на Ваші додаткові запитання, зателефонуйте нам:

(495) 730-13-30

.

Ми працюємо з 09:00 до 20:30 в будні дні і з 11:30 до 17:00 по суботах.

Схема проїзду до нашого офісу

Додаткова інформація:

Ви хочете придбати авіаквитки дешево в Нью-Йорк?

Новости