Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіаквитки Москва - Бургас - кращі ціни на квитки в Болгарію і назад

  1. Інформація про вартість авіаквитків і перельоті Москва-Бургас
  2. Бургас: приємний відпочинок і мальовничі краєвиди
  3. 5 причин купити квитки Москва-Бургас через «НТА-Тревел»

Примітка: в розкладі авіарейсів час вказано місцевий (аеропорт вильоту або прильоту відповідно).
Інформація носить довідковий характер, точний розклад рейсів з Москви в Бургас і назад уточнюйте по телефону +7 (495) 980-80-81 або використовуйте наш сервіс пошуку і бронювання авіаквитків.

Інформація про вартість авіаквитків і перельоті Москва-Бургас

За статистикою, найнижча вартість квитків на літак зі столиці в цьому напрямку доводиться на січень-лютий. Влітку ціни знаходяться приблизно на одному рівні.

Аеропорт Сарафово обслуговує як стандартні, так і чартерні рейси. Другий тип авіаперельоту кращий для тих туристів, які хочуть скоротити витрати на подорож не в збиток комфорту. Чартерні рейси не поступаються за своїми характеристиками звичайним, але їх вартість - на порядок нижче.

Як купити квиток на літак в Бургас за низькою ціною? Існує три універсальних ради для всіх мандрівників:

  1. Пошук спеціальних пропозицій. Авіакомпанії регулярно проводять акції - важливо проводити великий моніторинг вигідних пропозицій.
  2. Завчасна покупка. Якщо ви плануєте подорож заздалегідь, варто подбати про квитки якомога швидше. Чим більше часу залишається до дати перельоту, тим ширший вибір недорогих квитків за невисокою вартістю.
  3. Вибір сезону затишшя. Відпочинок в цьому курортному місті прекрасний і різноманітний в будь-який час року, але вартість квитків в Болгарію і Бургас в тому числі різко знижується восени. Ціни тимчасово підскакують в грудні, але вже в лютому можна знову спостерігати їх падіння.

Можна купити тур без перельоту і знайти квитки самостійно. Але тут важливий досвід і знання цієї сфери. Наша компанія протягом більше 25 років спеціалізується на організації вильотів в Болгарію і назад. Ми постійно стежимо за найкращими пропозиціями авіакомпаній і пропонуємо своїм клієнтам скористатися ними.

❞ Купуючи готовий тур, ви можете не турбуватися про квитки - наша компанія бронює і оформляє авіапереліт. При створенні путівок ми також шукаємо найвигідніші пропозиції для наших клієнтів. ❞

Бургас: приємний відпочинок і мальовничі краєвиди

Місто на узбережжі Чорного моря притягує туристів зі всього світла круглий рік. У розпал сезону з квітня по вересень, коли місцевий клімат відрізняється особливим гостинністю, тут можна скуштувати всю красу літнього відпочинку. Розслабитися на чистому белопісчані пляжі, скупатися в ласкавому і теплому морі, випробувати естетичне задоволення, гуляючи по мальовничих околицях. Будівля місцевої Опери і Собор Святих Кирила і Мефодія - обов'язкові до відвідування місця.

Будучи літнім курортом, Бургас прекрасний і взимку - місце пропонує своїм гостям чимало закладів з шедеврами місцевої кухні. Спробувати морські делікатеси в майстерному форматі, який підібрав для них талановитий шеф, і вивчити місцеву архітектуру - це напрямок актуально і в не сезон. Різниця лише в типі відпочинку і ціною на авіапереліт.

5 причин купити квитки Москва-Бургас через «НТА-Тревел»

Ми - єдиний монопрофільним туроператор в Росії, що організує відпочинок в Болгарії. Нас вибирають і нас радять друзям і знайомим за рахунок:

  1. Широкого вибору путівок на будь-який смак.
  2. Пошуку вигідних пропозицій по авіаперельоту.
  3. Комплексної організації відпочинку: ми бронюємо квитки і готель / апартаменти, забезпечуємо трансфер, створюємо індивідуальну програму.
  4. Досвідчених фахівців, постійно розвиваються в своїй спеціалізації.
  5. Індивідуальний підхід - в роботі ми опираємося на перевагах клієнта і його фінансові можливості.

Встигніть купити квиток в Бургас за вигідною ціною!
Зв'яжіться з нами по телефону +7 (495) 980-80-81 або замовте зворотний дзвінок на сайті.

Як купити квиток на літак в Бургас за низькою ціною?

Новости