Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіаквитки Москва - Аланья | Прямі рейси Перемоги до Туреччини

  1. Прямі рейси авіакомпанії "Перемога" з Москви до Аланії
  2. Найдешевші квитки Москва - Аланья по місяцях
  3. Де побувати в Аланьї
  4. Підписка на зниження цін на авіаквитки в Туреччину

Щоб купити недорогі квитки на літак з Москви до Аланії, досить вказати в формі пошуку потрібні дати вильоту і кількість пасажирів Щоб купити недорогі квитки на літак з Москви до Аланії, досить вказати в формі пошуку потрібні дати вильоту і кількість пасажирів. З квітня 2017 року є можливість придбати авіаквитки за маршрутом Москва - Аланья на прямі рейси авіакомпанії "Перемога". Російський лоукостер літає в Туреччину три рази в тиждень - по вівторках, п'ятницях і неділях.
Всі вильоти зі столиці виробляються з аеропорту Внуково в 7.10. ранку. Прибуття літаків "Перемоги" в турецький аеропорт Газіпаша, розташований в провінції Анталья, значиться в розкладі о 10.55. Тривалість безпересадкового перельоту становить 3 години 45 хвилин.

Прямі рейси авіакомпанії "Перемога" з Москви до Аланії

Інформація, яку надає в режимі онлайн, допоможе дізнатися вартість авіаквитків з Москви в Аланії на поточний місяць і кілька місяців вперед.

Пересадки Авіакомпанія Знайти квиток

30.05.2019

01.06.2019

прямий

Від 10 228

31.05.2019

09.06.2019

прямий

прямий

Від 10 490


Найдешевші квитки Москва - Аланья по місяцях

Бюджетний перевізник "Перемога" запевняє, що продає п'яту частину квитків на кожен рейс з Москви до Аланії за ціною 999 рублів, але такі авіаквитки розкуповуються миттєво.
Оскільки на популярний турецький курорт літає не тільки лоукостер "Перемога", ознайомтеся з цінами на перельоти в Аланії, які пропонують різні авіакомпанії.


У календарі вказані мінімальні ціни в Аланії з Москви на липень, але ви можете вибрати будь-який інший місяць, на який ви плануєте відпочинок в Туреччині.

Де побувати в Аланьї

На узбережжі Туреччини знаходиться найпівденніший містечко-курорт під назвою Аланья, куди можна долетіти прямим рейсом авіакомпанії "Перемога". Це дивовижний древній населений пункт уже віддавна зміг стати дуже популярним містечком серед туристів нашого неосяжного держави. Аланія заполонена апельсиновими і лимонними садами, - і місцеві громадяни тут щомиті відчувають святковий настрій, який ніколи не підходить до кінця.
На узбережжі Туреччини знаходиться найпівденніший містечко-курорт під назвою Аланья, куди можна долетіти прямим рейсом авіакомпанії Перемога
Аланські курорти постійно привертають шанувальників відпочинку всією сім'єю, любителів кавових напоїв, завзятих мандрівників і звичайних туристів зі всієї земної кулі, які бажають відчути святкову, романтичну атмосферу і щороку купують авіаквитки саме в це містечко. У самому місті можна зустріти велику кількість ресторанних і барних закладів - це все обов'язково подарує кожному приїжджому миті веселощів і повноцінний відпочинок. Практично повсюдно можна відшукати невеликі магазинчики, в яких продаються ювелірні прикраси, хутряна і шкіряна продукція, національні предмети одягу, сувеніри та безліч всякої всячини.

Прилетівши до Аланії, ви зі спокоєм засіли в підходить за фінансовим можливостям і перевагам готель. Якщо вам потрібні елітні апартаменти, то в Аланьї є і готелі «5 зірок», які знаходяться в самому центрі.

Найпопулярнішою місцевою визначною пам'яткою є сталактитова печера Далматаш. У це місце часто приїжджають мандрівники-астматики. Повітря, дуже насичений карбонатом, при 22 градусах Цельсія сприятливо діє на дихальну систему. Ще в 13-му столітті в Аланії жило близько 150 національностей. У зв'язку з цим всім відома фортеця сельджуків складається рівно з 150 башточок.

Аланья - це прекрасне місце, куди легко дістатися літаком з Москви і де можна не тільки комфортно і повноцінно відпочити, а й дізнатися багато цікавих історичних фактів, а також помилуватися пам'ятками. Кожен приїжджий отримає масу вражень від вивчення історії і прогулянок по місту.

Підписка на зниження цін на авіаквитки в Туреччину

Якщо у вас немає часу або бажання постійно стежити за цінами авіаквитків з Москви до Аланії, чекаючи їх зниження, отримання дозволу. Призначивши потрібну вартість перельоту, ви отримаєте повідомлення відразу, як такі пропозиції з'являться.

Новости