Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіаквитки Київ - Санкт-Петербург від 70 євро

  1. Автобуси в Санкт-Петербург

Санкт-Петербург - найкрасивіше місто Росії . Також Пітер можна назвати великим мегаполісом в Російській Федерації.

Через політичні причини прямого авіасполучення між Санкт-Петербургом і Києвом немає. Авіаквиток одягнутися купувати з пересадкою в містах:

  • Мінськ,
  • Кишинів,
  • Рига,
  • та інших містах.

Ціна авіаквитка Київ - Санкт-Петербург - від 70 євро. Замовити квиток на літак з пересадкою можна онлайн.

До речі, авіаквитки в Москву і в цілому по Росії (в Ростов, Краснодар , Сочі, Іркутськ, Улан-Уде, Владивосток) з України також зараз можна купити тільки з пересадкою.

Автобуси в Санкт-Петербург

Як варіант можна купити квиток на автобус в Санкт-Петербург:

  1. Прямий автобус Київ - Санкт-Петербург, ціна - від 1400 грн і добу в дорозі.
  2. Авіапереліт Київ - Таллінн і автобус з Таллінна в Санкт-Петербург - від 583 грн і 6 годин в дорозі.

Це місто не даремно носить звання культурної столицею Російської Федерації, і зовсім не дарма його називають Північною Венецією. Його аеропорт Пулково увійшов в десятку найкрасивіших аеровокзалів в світі. У Санкт-Петербурзі стільки цікавих місць і пам'яток, що всі їхні, напевно, не бачили навіть жителі міста.

На вулицях Пітера витає дух творчості, аристократизму і безтурботності, а його вигляд надихає і зачаровує. Це місто музеїв, театрів, палаців, пам'ятників, соборів і, звичайно ж, місто мостів. По території району протікає 68 річок і каналів, які утворюють 48 островів.

Гостям Санкт-Петербурга місцеві жителі рекомендують відвідати палаци - Зимовий, Михайлівський, Мармурова і Анічков. Також уваги гідні Петропавлівська фортеця, будинок Зінгера і Гостинний двір.

Шанувальникам музеїв цікаво буде відвідати Ермітаж, побачити пам'ятник Катерині Великій та побувати у Ростральних колон. А якщо ви купите авіаквиток в Пітер на другу половину червня, то потрапите на дивовижне видовище - білі ночі. Це місто навіє вам найкращі емоції і обов'язково надихне на прекрасні, романтичні вчинки.

Корисно? Розкажи друзям, тому що їм теж стане в нагоді!

Розкажи друзям, тому що їм теж стане в нагоді

Корисно?

Новости