Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіаквитки Київ - Чорногорія, купити квиток, забронювати переліт

  1. Найдешевші квитки з Києва в Тіват і назад
  2. Авіаквитки Київ - Чорногорія (Тіват)
  3. Найдешевші квитки з Києва в Тіват на рік вперед

Переліт в Чорногорію

Чорногорія для українців, також як для росіян і білорусів, безвізова країна, розташована на узбережжі Адріатичного моря в мальовничій гірській місцевості, з теплим кліматом і красивою середньовічною архітектурою. Тут поєднуються традиційне балканське гостинність і унікальне поєднання чистого і теплого моря, з природними красотами узбережжя. І поїхати туди відпочити стало заповітною мрією багатьох відпочиваючих, а ті, хто вже побував тут, обов'язково мріють повернутися!

Як і будь-яка подорож в інші країни, відпочинок в Чорногорії вимагає досить відчутних грошових витрат, з яких чималу складову займає авіапереліт. Саме про це я і хотів би вам розповісти в даній статті.

Найдешевші квитки з Києва в Тіват і назад

Найдешевші квитки з Києва в Подгориці і назад

Пересадки Авіакомпанія Знайти квиток

01.12.2019

10.12.2019

1 пересадка

1 пересадка

Квитки від 4 902

02.07.2019

10.07.2019

2 пересадки

Квитки від 5 898

Відразу варто обмовитися, що хороших варіантів авіаперельотів на рейсових напрямках немає! Якщо ви вирішите полетіти в цю країну, то готуйтеся заплатити від 400 євро і вище за квитки в обидві сторони, в сезон ця ціна буде перевищувати 500 євро. На мою особисту думку, такий варіант перельоту невиправдано дорогий і не заслуговує на увагу. Єдине, про що варто зробити застереження, це те, що більшість авіакомпаній дають високу ціну на напрямок Київ - Чорногорія, а сам переліт здійснюється з пересадкою. Якщо вам зручно летіти зі столиці Польщі, і у вас є шенген, то навіть це не рятує ситуацію, так як Варшава - Тіват, або Варшава - Подгориця обійдеться вам в сезон не менше 300 євро в обидва боки. Притому, що до Варшави дістатися теж коштує грошей (хоч і є бюджетний автобус), та ще й віза потрібна.

Авіаквитки Київ - Чорногорія (Тіват)

Авіаквитки Київ - Чорногорія (Подгоріца)

Однак все не так погано, якщо ви наполегливо вирішили відпочити в Чорногорії в теплий період року, тобто можливість отримати більш-менш цікаву ціну на переліт, якщо ви скористаєтеся чартерними рейсами. З України чартери літають у напрямку Київ - Тіват , Київ - Подгориця переважно від компанії МАУ (Міжнародні Авіалінії України). Середня ціна чартеру в Чорногорію в обидві сторони по напрямку Київ - Тіват складає з урахуванням багажу:

  • в кінці травня - 180-190 євро;
  • в пік сезону липень-серпень-сенятбря порядку 240-260 євро;
  • в червні 210-230 євро;
  • в решті період року чартери не формуються (за рідкісним винятком свят, наприклад, Новий Рік, чи залежать від попиту).

Найдешевші квитки з Києва в Тіват на рік вперед

Якщо така ціна на переліт вас влаштовує, то це кращий варіант. При цьому вам доведеться купувати турпакет (проживання + переліт + страховка + трансфер), але вибір де відпочивати є, включаючи не тільки готелі або готелі, а й приватні вілли, тому проблем особливих не виникне з вибором, в якій частині країни відпочивати!

Новости