Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіакомпанія Аерофлот: як забронювати квиток на літак онлайн без оплати

  1. Бронювання квитків на сайті «Аерофлоту»
  2. Як забронювати квиток
  3. Термін дії броні без оплати
  4. Поради та рекомендації

На сьогоднішній день все більш популярним видом транспорту стають літаки. У зв'язку з цим актуальні більш зручні способи замовлення квитків. Забронювати квитки онлайн без оплати на сайті «Аерофлоту» досить просто.

Такий спосіб дуже зручний з наступних причин:

  • весь процес займає кілька хвилин, бронювати можна не виходячи з дому;
  • бронюючи квиток, можна підібрати найзручніші місця;
  • перед польотом залишається тільки роздрукувати посадковий талон.

Перехід до електронних квитках пояснюється шаленим ритмом сучасного життя, коли вільного часу практично немає. Тепер цей спосіб доступний абсолютно всім, а нижче представлена ​​покрокова інструкція реєстрації в режимі online.

Бронювання квитків на сайті «Аерофлоту»

На сьогоднішній день все більш популярним видом транспорту стають літаки

Бронювання квитків онлайн

Бронювання авіаквитків «Аерофлот» онлайн без оплати можна виконати на офіційному сайті. Для цього слід виконати кілька простих кроків:

  1. Перейти на портал авіаперевізника aeroflot.ru. На сайті дуже зручний інтерфейс, який зрозумілий навіть користувачеві, який не має навичок роботи в інтернеті.
  2. Далі потрібно вибрати вкладку «Онлайн-сервіси». Тут буде запропоновано безліч додаткових можливостей, серед яких потрібно вибрати перший в списку пункт «Онлайн-реєстрація».
  3. Перейшовши до on-line реєстрації, кожен може ознайомитися з правилами замовлення, подивитися приклад посадкового талона та дізнатися відповіді на актуальні питання. Прочитавши всю інформацію, потрібно поставити галочку, що підтверджує ознайомлення з правилами «Аерофлоту» по броні квитків на літак без оплати, і натиснути кнопку «Продовжити».

Здійснивши ці прості 3 кроку, користувач переходить безпосередньо до бронювання авіаквитків.

Здійснивши ці прості 3 кроку, користувач переходить безпосередньо до бронювання авіаквитків

Бронювання квитків на офіційному сайті компанії «Аерофлот»

Як забронювати квиток

Тут користувач повинен ввести дані в чотирьох вкладках.

  1. Код броні. Тут слід звернути увагу на представлених до заповнення полях код бронювання, номер квитка, номер програми лояльності та прізвище летить людини латинськими буквами. В даному розділі представлена ​​інформація про заборонені до перевезення речовин та предметів. А також причини відмови в реєстрації. Перед переходом до наступного розділу рекомендується ознайомитися з правилами.
  2. Потім слід вибрати пасажирів. Тут перевіряються введені дані і проводиться реєстрація людей, які полетять даними рейсом. При наявності карти, яка підтверджує, що людина є постійним клієнтом, слід ввести її номер.
  3. Далі залишається тільки вибрати потрібні місця. Для цього потрібно скористатися кнопкою «Вибрати місце» в верхньому кутку екрану. Процедура проводиться для кожного пасажира окремо.

Завершальним етапом є роздруківка квитків, але зробити це можна не тільки вдома, а після прибуття в аеропорт в спеціальному кіоску. Дізнавшись, як просто замовити авіаквитки через інтернет на порталі «Аерофлоту», варто подумати про оплату.

Дізнавшись, як просто замовити авіаквитки через інтернет на порталі «Аерофлоту», варто подумати про оплату

Бронь квитків на літак без оплати

Оплатити авіаквиток «Аерофлот» можна безпосередньо на сайті через «Інтернет-банк». Для цього слід виконати вхід, авторизацію, підтвердити правильність введення даних і здійснити оплату (при необхідності можна внести доплату).

Для довідки! Оплачувати можна, звернувшись в контакт-центр авіаперевізника. Скористатися цією послугою можливо за наявності банківської карти, інформації про термін її дії і перевірочного коду, який знаходиться на зворотному боці.

Якщо всі дані на руках, можна переходити до оплати, виконуючи наступні кроки:

  • набрати безкоштовний номер 8-800-444-55-55 та прослухати інформацію автовідповідача;
  • ввести номер карти, через яку буде здійснюватися платіж, і натиснути «грати»;
  • далі вводяться 2 цифри місяця, в якому закінчується термін дії банківської карти. Потім потрібно знову натиснути «грати»;
  • наступний крок - введення 2 цифр закінчення дії картки, знову «решітка»;
  • далі буде потрібно введення CVV-коду, який можна знайти на зворотному боці картки;
  • далі голосовий автовідповідач проведе всі дані, що були введені. При правильності введення потрібно натиснути одиницю;
  • оплата проведена. На електронну пошту прийде підтвердження операції і інформація про майбутній авіарейс.

Важливо! Потрібно врахувати, що ціна посадкового талона розраховується не в день броні, а безпосередньо при оплаті. Провести її потрібно за 6 годин до початку посадки. Повернути або обміняти квиток можна, скориставшись послугами контакт-центру. Дані операції проводяться відповідно до встановлених правил.

Це вся інформація, яку необхідно знати про те, як забронювати квиток на сайті «Аерофлоту». Також існує можливість замовлення без оплати.

Термін дії броні без оплати

Забронювати посадковий талон можна в період за добу до польоту. Закривається така можливість за 45 хвилин до початку посадки. При особливих випадках в компанії радять звернутися до оператора служби підтримки, який допоможе забронювати авіаквиток онлайн без оплати. Російська авіалінія «Аерофлот» завжди йде назустріч клієнтам. Таким чином можливо продовжити термін замовлення на один тиждень при зверненні в колл-центр, але послуга не діє для промо-тарифів.

Таким чином можливо продовжити термін замовлення на один тиждень при зверненні в колл-центр, але послуга не діє для промо-тарифів

Термін дії броні

Поради та рекомендації

Наступна додаткова інформація дозволить уникнути багатьох проблем і незручностей:

  • Купувати електронний квитковий талон можна тільки для тих пасажирів, які можуть пересуватися самостійно. Людям з обмеженими можливостями, які потребують додаткової допомоги персоналу, замовляти такий вид квитків заборонено.
  • Не можна проводити реєстрацію через інтернет, якщо планується подорож з тваринами.
  • Бронюватися квитки можуть не тільки на офіційному сайті, а й на сторонніх порталах з передбаченої системою реєстрації від компанії авіа «Аерофлот».
  • Багато нехтують читанням правил онлайн-реєстрації. Краще витратити 5 хвилин на їх читання, ніж дуже довго доводити свою правоту співробітникам при посадці. Особливо це стосується пунктів, пов'язаних з перевезенням багажу.
  • Не слід починати реєстрацію на застарілих браузерах. Краще скористатися останньою версією Хрома або Опери, які точно підтримують HTML 5.
  • При виникненні проблем не варто нехтувати онлайн-допомогою. Співробітники оперативно вирішують всі проблеми.
  • Дуже часто дані від «Аерофлоту», що приходять на електронну пошту, поміщаються в папку «Спам». Слід її перевірити.

Таким чином, розглянуті всі нюанси роботи порталу «Аерофлот», як забронювати квиток на літак без оплати. Краще записати абикуди код броні і особисті дані, щоб не втратити. Також важливо не забути паспорт, свідоцтво про народження та інші необхідні документи. Ці дані знадобляться при проходженні пасажиром паспортного контролю. Знаючи, як купити квиток на літак через інтернет на «Аерофлот», можна заощадити чимало часу і коштів.

Новости