Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

«Алроса» пояснила наявність забутих пасажирів на Хайнані

Авіакомпанія «Алроса» прокоментувала порталу TourDom.ru інформацію про невивезених клієнтів «Перлової Річки» 14 грудня.

Як повідомив представник прес-служби перевізника Павло Прудко, «Алроса» офіційно заявляє, що не оформляла квитків на зворотні рейси з острова Хайнань в Росію з датами вильоту пізніше 12 грудня і не збиралася здійснювати такі вильоти (останній за погодженням з туроператором був виконаний 12 грудня по маршруту Санья - Чита).

Коворкінг турагентів: економія або «секс на Красній площі»?

Експерти висловили свою думку про нову тенденцію в турбізнесі

В умовах кризи в туристичній галузі кожен економить як може. Турагенти, наприклад, все частіше відмовляються від дорогих офісів і переїжджають в кабінети скромніше, а хтось взагалі йде на «домашню» роботу. Але існує варіант, коли ніби як і місце пристойне для прийому клієнтів є і коштує не дорожче оренди кімнати в Москві - з'їм одного офісу на двох / трьох / чотирьох і т.

«Всі квитки, в яких вказана дата вильоту з острова Хайнань рейсом авіакомпанії« Алроса »після 12 грудня 2018 року, є недійсними, оскільки таких рейсів авіакомпанія не планувала. Квитки були оформлені туроператором «Перлова Річка» без відома авіакомпанії. За попередньою інформацією, недійсні квитки можуть бути приблизно у 350 російських туристів, які перебувають зараз на острові Хайнань, ця цифра в даний час уточнюється », - пояснили в прес-службі.

У зв'язку зі сформованою ситуацією авіакомпанія планує звернутися до правоохоронних та судових органів для притягнення туроператора «Перлова Річка» до відповідальності. Перевізник також направив в асоціацію «Турпомощь» лист з поясненням ситуації з недійсними авіаквитками і проханням надати підтримку з вивезенням туристів.

напередодні Росавіація викрила туроператора в фальсифікації частини квитків. Однак сама «Перлова Річка» ці звинувачення спростовує.

У керівництві туроператора заявили, що у даних туристів на руках не було квитків, а тільки маршрутні квитанції. «Не дивлячись на те що в маршрутної квитанції вказано номер квитка, вона таким не є, і про це знають всі турагенти. Таку маршрутну квитанцію видають все туроператори, щоб передати повну інформацію про поточний розкладі та маршруті слідування туристам. Але ми ні в якому разі не говоримо і ніколи не говорили, що це квиток! Це виключно документ з інформацією для пасажира, так як в епоху електронного документообігу у пасажира мало що є на руках, а ми прагнемо дати максимальну інформацію », -підкреслив в туроператора.

При передруці матеріалів або частковому цитуванні посилання на портал www.TourDom.ru обов'язковаКоворкінг турагентів: економія або «секс на Красній площі»?

Новости