Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як заощадити при покупці авіаквитків онлайн?

Щоб заощадити при купівлі авіаквитка, треба знати деякі нюанси при виборі квитка в інтернеті. Наприклад, якщо вам потрібні авіаквитки в Батумі , Їх з вигодою можна замовити на сайті компанії Бізнес Візит за посиланням businessvisit.com.ua.

Взагалі покупка квитків в інтернеті давно стало буденністю, це сучасно і зручно, ніж стояти в черзі у авіакаси і там вибирати квитки. Тепер вся інформація відображається в режимі реального часу на безлічі сайтів, тільки залишається вибрати вподобаний з них і купити необхідний квиток, ну, і звичайно, при цьому у вас повинен бути або електронний гаманець, або банківська карта, щоб тим чи іншим способом розплатитися за покупку авіаквитка.

По-перше, дивіться квитки в точку вашого відправлення по всіх пошукових систем у різних авіаперевізників і туроператорів. Коли ваш коло пошуку звузився до декількох авіакомпаній, то вже можете застосовувати деякі хитрощі при виборі дати і часу вильоту. Нічні рейси зазвичай дешевше денних. Деякі дні тижня, наприклад, вівторок і четвер відрізняються більш дешевої ціною на авіаквитки, ніж інші дні тижня.

Якщо ви зібралися летіти кудись на відпочинок, то доцільніше купити квитки відразу туди-назад, таким чином, у вас знову ж вийде заощадити, тому що, купуючи квиток на літак окремо спочатку вперед, потім назад, буде завжди дорожче.

Зверніть увагу на рейси з пересадками до вашого місця призначення. Нерідко буває так, що рейси з пересадкою в якомусь проміжному аеропорту обходяться дешевше, ніж прямий рейс до потрібного міста.

Подивіться рейси на сусідні дні від запланованої дати вашого вильоту, буває так, що на день пізніше або раніше і вже квиток буде значно дешевше.

Також варто спробувати купити квиток на чартерний рейс. Чартерний рейси - це рейси літаків, авіакомпанія яких уклала договір з туроператором на певний термін, ці рейси призначені для туристів і тому квитки на них завжди дешевше, ніж на звичайні регулярні рейси. На сайтах авіакомпаній буває складно знайти чартерні рейси, тому найкраще дізнаватися про них у туристичних фірм.

Якщо враховувати всі вище описані нюанси, то цілком можна пристойно заощадити просто на банальному авіаперельоті з однієї точки світу в іншу.

Переглядів: 350


Новости