Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як відкрити свою авіакаси і заробляти на пошуку і продажу авіаквитків

  1. Готовий бізнес: своя авіакаса за один день агентство «Авіасейлс» пропонує Вам відкрити авіакаси...
  2. Як це працює?
  3. Чим Авіасейлс краще за інших?

Готовий бізнес: своя авіакаса за один день

Готовий бізнес: своя авіакаса за один день

агентство «Авіасейлс» пропонує Вам відкрити авіакаси прямо у вас в офісі за один день, без необхідності акредитації та найму фахівців знають системи бронювання. Для продажу авіаквитків знадобиться тільки доступ в інтернет. І все!

У вас є сайт або блог про туризм і подорожі, форум або регіональний портал? Дайте користувачам можливість шукати дешеві авіаквитки прямо у вас на сайті і заробляйте з проданих авіаквитків і бронювання номерів в готелях. Просто, на автоматі!

Хто може стати нашим партнером з продажу авіаквитків?

  • Власники сайтів (рекомендована тематика: туризм, подорожі, регіональні портали, жіночі сайти, форуми і т.д.);
  • блогери;
  • Власники груп в соціальних мережах (Twitter, VK, Facebook, Однокласники і т.д.);
  • Турагентства;
  • А також всі, хто хоче заробляти на продажу авіаквитків.

Як це працює?

Ви розміщуєте форму пошуку авіаквитків у себе на сайті. Якщо користувач зацікавлений в купівлі авіаквитка, то він шукає квиток, бронює і купує його. Ви отримуєте свою комісію 50-70% від нашого доходу з проданого авіаквитка. Крім того, ми платимо комісію за бронювання готелів та інші корисні продукти і сервіси.

Форма швидкого пошуку найдешевших авіаквитків в усіх напрямках може виглядати так (один з варіантів):

(До речі, форма-приклад робоча і ви можете прямо тут і зараз
знайти і купити найдешевші авіаквитки в усіх напрямках!)

Чим Авіасейлс краще за інших?

  1. Ми найбільший і найвідоміший російський метапоісковік авіаквитків. Наші користувачі купують десятки тисяч авіаквитків щомісяця. За рахунок наших обсягів нам вдається отримувати максимальну комісію з агентств і авіакомпаній, в 2-3 рази більше, ніж вони платять кому небудь ще. 70, і навіть 50% від цієї суми - більше, ніж ви могли б отримати, працюючи з ними безпосередньо.
  2. Ми пропонуємо максимально широкий вибір авіаквитків, працюючи як з російськими, так і зарубіжними партнерами, а також безпосередньо з авіакомпаніями, надаємо користувачу об'єктивну картину за цінами на авіаквитки в провідних агентствах і авіакомпаніях, йому не потрібно шукати квитки десь ще. Це означає, що з високою ймовірністю користувач знайде і купить потрібний йому авіаквиток саме у вас.
  3. Ми пропонуємо ті ціни, які нам віддають авіакомпанії і агентства-партнери.
  4. Ми платимо не тільки за авіаквитки, але і за інші туристичні продукти, наприклад бронювання номерів в готелях. Максимальний дохід з кожного користувача - головна мета.
  5. Ми займаємося афілейтним маркетингом вже більше 11 років. Накопичений досвід дозволяє нам вичавлювати максимум з вашого трафіку. Статистику покупок Ваших відвідувачів можна дивитися в режимі on-line в особистому кабінеті. Ви отримаєте можливість аналізувати кількість пошуків, бронювань і продажів.
  6. Ми постійно вдосконалюємо ядро ​​і інтерфейс нашої пошукової системи, створюємо нові сервіси для користувачів сайту, підключаємо нові агентства і авіакомпанії. Таким чином нам вдається домагатися максимальної конверсії користувачів в реальних покупців.
  7. Ми не накладаємо обмежень на трафік або тематику вашого сайту - зареєструватися і почати заробляти разом з нами може кожен. При реєстрації ми не вимагаємо підписати стос документів і надати детальну інформацію - весь процес займе всього кілька хвилин.

Отримати більш детальну інформацію, знайти відповіді на ваші можливі запитання, скачати презентацію в форматі pdf, а також зареєструватися і почати заробляти разом з нами продаючи найдешевші авіаквитки ви можете на сторінці реєстрації нових партнерів на нашому сайті.

Як це працює?
Чим Авіасейлс краще за інших?
У вас є сайт або блог про туризм і подорожі, форум або регіональний портал?
Хто може стати нашим партнером з продажу авіаквитків?
Як це працює?

Новости