Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як купити недорогі авіаквитки на Канарські острови?

Так склалося, що ще за радянських часів фраза «Канарські острови» асоціювалася у російської людини з самим просунутим, престижним і в той же час недосяжним відпочинком. Останнім часом все змінилося - подорож на Канарські острови сьогодні вже не здається казкою, а наших співвітчизників на іспанських курортах щорічно відпочиває величезна кількість.

Однак дещо змінилося не суттєво - переліт на Канарські острови і сьогодні стоїть дуже дорого. Однак, плануючи нашу подорож, ми зважилися це змінити, і спробували з'ясувати, як недорого дістатися до Канарських островів і максимально при цьому заощадити.

Одним з варіантів знизити вартість перельоту в будь-якій подорожі є планування поїздки на низький туристичний сезон. Однак у випадку з Канарськими островами зробити це не просто - клімат цього райського куточка такий, що пляжний відпочинок комфортний практично в будь-який час року, погода стабільно тепла і сонячна, а вода в морі дуже приємна для купання як в березні, так і в листопаді. Проте, прийнято вважати, що найвищий туристичний сезон на Канарських островах триває приблизно з квітня по жовтень, а також в різдвяні і новорічні канікули.

Таким чином, придбати недорогі квитки на літак на Канарські острови завдяки низькому туристичного сезону буде не дуже легко. Можна сказати, що, вартість квитка на Канарські острови практично ніколи не залежить від пори року.

Проте, ми знайшли спосіб, який дозволяє декілька економити на вартості перельоту на Канарські острови.

Так як в Пензі міжнародного аеропорту немає, то найбільш зручним пунктом для відправлення на Канарські острови є Москва : Авіаквитки можна вибрати з відправленням з різних аеропортів і різними авіакомпаніями, до того ж і ціни зі столиці нашої батьківщини часом можна відшукати більш демократичні.

Головна порада для туристів, для яких вартість квитків до Канарських островів здається лякаючою, - запасіться терпінням. Так-так, просто так зайти на сайт авіакомпанії, вибрати потрібні дати і оплатити квиток не вийде, якщо Ви вирішили заощадити.

Друга порада-попередження полягає в тому, що не варто сподіватися на покупку прямого перельоту - у випадку з Канарськими островами, вартість квитка значно зменшується при наявності хоча б однієї пересадки. Крім того, авіакомпаній, що здійснюють прямі перельоти з Москви на Канарські острови дуже мало. А відсутність конкуренції, як Ви самі розумієте, аж ніяк не стимулює до зниження тарифів.

Якщо всі перераховані вище моменти Вас не лякають, то можете приступати до покупки квитків на Канарські острови, які для Вас будуть складатися з трьох основних етапів:

Етап перший. Вибір авіаквитків до будь-якого європейського міста, звідки лоукостер здійснюють прямі перельоти на Ваше острів.

Найбільш зручним і недорогим варіантом будуть іспанські міста Барселона і Мадрид. Чому саме вони?

По-перше, за даними напрямками працюють дуже багато авіаперевізники, і дуже часто проводяться розпродажі авіаквитків за зниженими (акційними тарифами).

По-друге, відстань звідси до островів відносно невелике, і лоукостер пропонують авіаквитки за дуже привабливими цінами.

Відстежувати розпродажі дуже зручно, вдаючись до послуг сайту http://aviasovet.ru . Наприклад, спеціальні пропозиції щодо направлення Барселона можна знайти тут- http://aviasovet.ru/tag/barselona/ , А для Мадрида працює наступна посилання - http://aviasovet.ru/tag/madrid/ .

Особисто ми переліт до Канарських островів здійснювали через Мілан , Коли прямували туди, так як Тенеріфе був наступною точкою в подорожі з Італії (читайте статтю Відвідування вулкана Тейде на Тенеріфе: як розпланувати самостійну поїздку ). Зате назад в Росію ми вирушали саме через Барселону - спеціально взяли рейс з великою пересадкою (добу), для того щоб подивитися місто. Так що у нас був час познайомитися ще й з прекрасною Барселоною.

Етап другий. Вибір квитків на літак із зазначеного міста на Канарські острови компанії-лоукостера.

З перерахованих мною міст по кілька разів на тиждень здійснює авіаперельоти такий бюджетний європейський авіаперевізник, як Райанейр ( https://www.ryanair.com/ ).

Причому квитки у даного авіаперевізника дійсно дуже недорогі - в період розпродажів можна придбати авіаквитки за 15 євро, а в звичайний час за 20-22 євро. Варто тільки кожен раз експериментувати з доступними датами.

Етап третій. Купівля і тих і інших авіаквитків одночасно. Повірте, це дуже важливо, тому що в противному випадку ви ризикуєте потрапити в ситуацію, коли, придбавши, наприклад, дуже дешеві квитки на Канарські острови у лоукостера, Ви не зможете знайти потрібний недорогий варіант перельоту до Барселони або Мадрида.

Навіть дотримуючись даних рекомендацій, не варто сподіватися, що ви зможете придбати авіаквитки по 5-7 тисяч рублів на людину. На жаль, авіаквитки на Канарські острови продаються за цінами, які залежать від поточного курсу валюти. Крім того відстань за маршрутом Москва - Канарські острови дуже велике, саме тому підібрати переліт за ціною польоту в Берлін не вийде. Однак заощадити кілька тисяч рублів і навіть більше не тільки можливо, але досить легко, слідуючи викладеним мною радам.

Крім усього іншого не забувайте наш пошуковий гігант Aviasales з його формою пошуку дешевих авіаквитків

Чому саме вони?

Новости