Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як купити дешеві квитки на Кубу

  1. Вартість квитків з Москви до Гавани (Куба) по місяцях
  2. Найдешевші квитки з Москви до Гавани (Куба)
  3. Вартість квитків в Гавану з інших міст
  4. Вартість квитків з Гавани в інші міста
  5. Купити квитки та забронювати готелі за найкращими цінами
  6. Зняти апартаменти, кімнати, будинок на airbnb

На Кубу з Росії безпосередньо літає Аерофлот, сюди також можна долетіти з пересадками авіакомпаніями Air France, KLM, Air Berlin, Cubana, Air Europa, Virgin Atlantic, Swiss, Blu-express На Кубу з Росії безпосередньо літає Аерофлот, сюди також можна долетіти з пересадками авіакомпаніями Air France, KLM, Air Berlin, Cubana, Air Europa, Virgin Atlantic, Swiss, Blu-express. Основні напрямки - Гавана, Варадеро.

Вартість перельоту в чому залежить від сезону, спецпропозицій, міста вильоту і прильоту, кількості квитків, що залишилися на рейс та інше. За спецпропозиції вартість перельоту може значно знизитися. При плануванні самостійної подорожі на Кубу слід знати кілька правил (на основі статистики від aviasales.ru).

1 Вартість квитка залежить від сезону, приблизну вартість з Москви до Гавани по місяцях можна подивитися нижче.

Вартість квитків з Москви до Гавани (Куба) по місяцях

Для довідки нижче наведені найдешевші квитки з Москви до Гавани і назад, куплені на aviasales останнім часом.

Найдешевші квитки з Москви до Гавани (Куба)

2 Дешеві квитки треба купувати заздалегідь. Авіакомпанії виділяють певну кількість квитків для продажу за певним тарифом. Як правило, дешеві тарифи швидко закінчуються. 3 Періодично авіакомпанії роблять спецпропозиції. Для продажу за цими цінами на кожен рейс виділяється певна кількість квитків, тому купувати квиток краще в перші дні распродаж.В кінці статті дані поточні спецпропозиції. 4 За статистикою квитки до Гавани з вильотом в неділю дешевше, ніж в інші дні, максимальна ціна - в п'ятницю. У Варадеро вигідніше вилітати у вівторок, а найдорожчий день - середа. 5 При пошуку рекомендується перевірити вартість авіаквитків на сусідні дні, іноді заміна дати вильоту / повернення може принести суттєву економію. 6 При плануванні поїздки можна змінити маршрут і за ту ж вартість або навіть дешевше відвідати не одну, а дві країни. Для цього варто подивитися вартість перельоту в потрібне місто з інших країн. Нижче дана приблизна вартість квитків в Гавану з інших міст.

Вартість квитків в Гавану з інших міст

З Гавани можна відправитися в подорож в інші країни.

Вартість квитків з Гавани в інші міста

7 Дешеві квитки треба шукати і купувати онлайн за допомогою пошукових систем. Рекомендуємо користуватися aviasales - пошукова форма знаходиться нижче.

У таблиці нижче можна подивитися вартість і купити квитки на потрібні дати. Для цього треба заповнити місто вильоту, куди летите, а також дати польоту туди і назад. Пошуковик обробить пропозиції авіакомпаній і запропонує кращі варіанти. Рекомендуємо відразу ж купити квиток, якщо ціна влаштовує, тому що кількість квитків за низькими тарифами обмежена і квитки по потрібними цінами можуть закінчитися. Не забудьте забронювати готель в закладці Готелі.

Купити квитки та забронювати готелі за найкращими цінами

Для бронювання готелю перейдіть на вкладку "Готелі".
Якщо ви зупиняєтеся в місці проживання більше 3-х днів, то часто вигідніше зняти апартаменти або будинок.

Зняти апартаменти, кімнати, будинок на airbnb

Маршрут для самостійно подорожі по Кубі можна подивитися тут .

Олег Євстаф'єв

Новости