Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як купити дешеві авіаквитки | У Південну Америку летіти дешево | Небачений Китай | travelhaker.ru

  1. Як бронювати дешеві квитки в Південну Америку.
  2. Цінові орієнтири для покупки дешевих авіаквитків
  3. Погана стаття? Тисніть "Автора в топку"!

Отже, ви пройшли перші три пункти моєї покрокової програми пошуку дешевих авіаквитків Отже, ви пройшли перші три пункти моєї покрокової програми пошуку дешевих авіаквитків. Якщо ні, то прочитайте обов'язково. Приступаємо до четвертого, майстерному.

4. Отже, ми вже підписані на розсилки авіакомпаній, в курсі поточних цін, але чекати появи спецпропозицій - як у моря погоди: можуть з'явитися, а можуть і ні. Тому треба активно діяти далі.

До слова, більшість авіакомпаній пропонують цікаві тарифи в період з листопада по березень. В інший час навіть спецпропозиції зазвичай не дають суттєвих знижок, хоча і виключення, звичайно, бувають. Так, мені вдалося купити квиток до В'єтнаму в червні на вересень за 14500 рублів, при цьому весь мій комбінований маршрут до Балі і назад обійшовся мені в 18000. Так, ось тепер ми і підійшли до вершини майстерності.

Отже, комбінування.

Фішка цього процесу в тому, що найшвидший і простий шлях зазвичай при цьому і найдорожчий. Тобто прямий рейс з Москви в Бангкок, як правило, буде істотно дорожче такого ж, але з пересадкою в Абу-Дабі, наприклад. Але все це ви і самі побачите в формі пошуку авіаквитків. А комбінування - це подальший розвиток пересадочного маршруту.

У Європі та Азії існують бюджетні авіакомпанії, рейси яких, як правило, не відображаються в результатах пошуку на сайтах-агрегаторах. Їх квитки можна купити тільки на сайтах самих авіакомпаній. І тут вже буде потрібно знання англійської мови. Але ви ж зібралися летіти в іншу країну самостійно, значить, воно у вас є, і боятися нічого, вірно?

Щоб дізнатися, які авіакомпанії літають в потрібний нам місто, знаходимо в інтернеті інформацію про нього. Можна використовувати wikitravel, хоча інформації там і небагато, але щось зазвичай є. Нам потрібно дізнатися, які аеропорти є в безпосередній близькості від цього міста. Так, в Бангкоку є 2 аеропорти: один з них, більш новий і зручний, використовується звичайними авіалініями, а інший - бюджетними. На Філіппінах є аеропорт Маніли, а є Кларк, який знаходиться в годині їзди, теж міжнародний, але туди літають бюджетники.

Так ось, знайшовши аеропорти необхідного міста, заходимо на їх сайти і отримуємо список авіакомпаній, які в них обслуговуються. З цього списку можна сміливо прибирати ті, які ми вже бачили в результатах пошуку aviasales, а також ті, які нам явно ні до чого. Наприклад, якщо ми з Росії летимо в Гонконг, то рейси американських або австралійських авіаліній нам точно не знадобляться.

Швидше за все, після такої фільтрації у нас залишиться список з 1-3 авіакомпаній. Це і є наші бюджетники.

А тепер по черзі відкриваємо їх сайти і дивимося, з яких міст у них є рейси в потрібний нам аеропорт. Записуємо ціни найдешевших авіаквитків (часто вони починаються від 20 доларів за квиток в одну сторону), час їх вильоту / прильоту і повертаємося на aviasales .

А тепер шукаємо квитки вже в ті міста, в яких ми можемо зістикуватися з бюджетними авіакомпаніями!

Переходячи до частковостей, як і обіцяв, скажу, що для азіатського регіону основні точки, в яких можна добре зістикуватися з бюджетними авіакомпаніями, це Гонконг або Гуанчжоу (з одного в інший можна за пару годин дістатися по землі), Ханой, Хошимін, Бангкок, Куала-Лумпур, Джакарта (для польотів в Індонезію). Як правило, в ці міста літають ті ж авіакомпанії, на чиї новини ми вже підписалися, плюс ще пара-трійка. Якщо на поточний момент і в ці міста хороших варіантів немає, то підписуємося на новини всіх авіакомпаній і чекаємо. Хтось із них точно викине хороша пропозиція, за яким можна будеть купити потрібний нам дешевий авіаквиток, а потім скомбінувати його з бюджетними авіалініями.

Другий регіон, на якому я спеціалізуюся - це Південна Америка. Тут свої особливості, бо бюджетних авіакомпаній тут немає, ціни в основному однакові. Головна авіакомпанія на материку - LAN. Вона літає навіть в деякі міста Європи, зокрема - в Мадрид і Рим. Крім того, вона пропонує дуже хороші варіанти кругових маршрутів, якими я неодноразово користувався.

А тепер про те,

Як бронювати дешеві квитки в Південну Америку.

  • По-перше, постарайтеся зробити комбінації через Європу. Наприклад, у авіакомпанії Iberia можна купити авіаквиток з Москви в Сантьяго-де-Чилі приблизно за 50000 рублів з пересадкою в Мадриді. І у тій же компанії можна купити квиток окремо Москва-Мадрид за 10000 і Мадрид-Сантьяго за 30000. Економія очевидна.
  • Аналізуйте спецпропозиції європейських авіакомпаній в ті міста, звідки є рейси в Південну Америку. Кращі - це Мадрид, Амстердам, Рим, Лондон. Тільки обов'язково перед покупкою переконаєтеся, що з терміналу прильоту в термінал вильоту можна перейти, не виходячи з транзитної зони аеропорту! Інакше вам доведеться робити шенгенську візу, що зведе нанівець всю економію. З іншого боку, можна зробити паузу і погуляти в місті стикування пару днів - теж варіант.

Тепер що стосується власне перельотів по Південній Америці і тих самих «кругових» тарифів. Ними можуть похвалитися LAN і Aerolineas Argentinas. Перші - по всій ЮА, другі - переважно в межах Аргентини.

У чому перевага кругового тарифу? Ви купуєте квитки відразу на весь маршрут. Наприклад, один з моїх маршрутів виглядав так: Богота - Ліма, Ліма - Куско, Ла Пас - Богота. Зауважте, між Куско і Ла Пасом переїзд по землі. Цей маршрут обійшовся мені в 560 доларів.

Інший маршрут набагато складніше. Ріо-де-Жанейро - Буенос-Айрес - Ушуайя - Калафате - Буенос-Айрес - Игуассу - Ріо-де-Жанейро, близько 1100 доларів, з них останній переліт був Aerolineas Argentinas, інші LAN.

При цьому, що обов'язково треба врахувати: часто квитки на такі маршрути вигідніше купувати на сайті турагента (зокрема, Expedia), ніж в самій авіакомпанії! Я не знаю, чому так відбувається, але все дешеві авіаквитки по Південній Америці я купував саме там, економлячи 10-20%.

Так, як ви бачите, авіаквитки по Південній Америці важко назвати дешевими, навіть з урахуванням максимальної економії. Чимось вона мені нагадує Росію. А авіакомпанія LAN ну дуже змахує на наш улюблений Аерофлот Так, як ви бачите, авіаквитки по Південній Америці важко назвати дешевими, навіть з урахуванням максимальної економії

Ну що, якщо ви дочитали до цього місця і виконали всі інструкції, то можете вважати себе спіткали всі премудрості пошуку дешевих авіаквитків!

На додаток хочу ще раз нагадати, що для оптимальних результатів потрібно починати пошуки задовго, краще за півроку до планованого вильоту, і бути відносно вільним у виборі його дати.

Примітка. Якщо до вильоту залишилося менше 3 місяців і настало літо, а найдешевші авіаквитки знайти так і не вдалося, має сенс купити зараз за тією ціною, яка є. Бо влітку дешеві пропозиції виходять дуже рідко, а ось піднятися ціни можуть.

І наостанок, як і обіцяв

Цінові орієнтири для покупки дешевих авіаквитків

Наведено ціни на переліт туди-назад з Москви. У більшості випадків, квиток в один кінець буде коштувати майже стільки ж, іноді навіть дорожче, тому що спецпропозиції авіакомпаній поширюються на перельоти туди-назад.

Москва - Бангкок 18000

Москва - Гонконг 16000

Москва - Ханой 18000 (одного разу вдалося купити за 14500, але це виняток)

Москва - Джакарта 20000

Москва - Шанхай 14000

Москва - Пекін 12000

Москва - Ченду 19000

Москва - Делі 14000

Москва - Куала-Лумпур 20000

Москва - Ріо-де-Жанейро 34000

Москва - Сан-Паулу 32000

Москва - Буенос-Айрес 36000

На що ще хочу звернути вашу увагу.

Як правило, найдешевші авіаквитки або не підлягають поверненню взагалі (особливо це стосується бюджетних авіакомпаній), або з великим штрафом. Так що будьте впевнені в тих датах, на які купуєте дешеві авіаквитки.

І ще одна примітка по бюджетним авіакомпаніям. Вони тому й бюджетні, що економлять на всьому. Аеропорти зазвичай незручно розташовані, в літаку сидіння майже не відкидаються, відстань між кріслами мінімальне, під час рейсу не годують точніше, годують за плату), за багаж потрібно доплачувати окремо, за вибір гарного місця - теж. Але якщо ви справжній мандрівник, вам на це наплювати. Я налітав бюджетниками вже десятки рейсів, і цілком задоволений. Так що і вам рекомендую!

Отже, сподіваюся, ви вже попрактикували в самостійному пошуку дешевих авіаквитків за допомогою цієї статті. Якщо немає - саме час почати! Перший крок, як ви пам'ятаєте, пошук на сайтах агрегаторах:

Багато інформації? Боїтеся забути? Тисніть на одну з кнопок соцмереж нижче, щоб додати собі на сторінку і прочитати, коли буде потрібно!

Погана стаття? Тисніть "Автора в топку"!

Гарна? Тисніть "лайк". Так собі - тисніть так собі!

Але ви ж зібралися летіти в іншу країну самостійно, значить, воно у вас є, і боятися нічого, вірно?
У чому перевага кругового тарифу?
Боїтеся забути?
Погана стаття?
Гарна?

Новости