Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як користуватися сайтом

  1. Порядок заповнення форми
  2. Як знайти авіаквитки без пересадок
  3. Як знайти авіаквиток на зручне для вас час
  4. Як вибрати зручну за часом пересадку
  5. Як вибрати авіакомпанію для польоту
  6. Як купити авіаквиток в улюбленому агентстві
  7. Як вибрати аеропорт відправлення або прибуття
  8. Як користуватися календарем низьких цін?

Aviasales.ru - це пошуковик авіаквитків. Ми шукаємо авіаквитки по 728 авіакомпаніям, 5 систем бронювання і 40 агентствам. Коли ви приходите в інтернет-агентства або авіакомпанії за квитком, то вам пропонують обмежений вибір. Ми не агентство і не авіакомпанія, у нас найбільший вибір авіаквитків.

Ми не агентство і не авіакомпанія, у нас найбільший вибір авіаквитків

Що описано в інструкції:

Порядок заповнення форми

  1. Вкажіть місто вильоту і прибуття.
  2. Виберіть дату вильоту і повернення. Якщо зворотний квиток не потрібно - натисніть на відповідну кнопку при виборі дати.
  3. Вкажіть кількість дорослих, дітей (вік від 2 до 12 років) і немовлят (вік до 2 років). Виберіть бізнес-клас, якщо потрібно.
  4. Поставте галочку «Знайти готелі у новому вікні» для пошуку готелів у місті прильоту.
  5. Натисніть «Знайти квитки».

Корисні поради щодо заповнення форми

  1. Купувати квитки відразу туди і назад вигідніше, ніж окремо.
  2. Більшість перевізників надає знижку на квитки для дітей до 2 років без надання окремого місця за умови, що одну дитину супроводжує один дорослий. Якщо з вами летять ще діти до 2 років, або діти від 2 до 12 років, необхідна часткова оплата тарифу і окремі місця.
  3. Ви можете вказати не тільки місто, але і аеропорт прибуття. Для цього введіть назву міста, щоб знайти потрібний вам аеропорт.
  4. У бізнес-класі кількість місць менше, а вартість квитків і рівень комфорту вище.
  5. Почніть пошук готелів паралельно з купівлею квитків.

Складання складного маршруту

Щоб побудувати складний маршрут перельоту, наприклад для здійснення кругосвітньої подорожі, скористайтеся опцією «Складний маршрут». Вона дозволяє вибудувати послідовність з 7 перельотів.

Вона дозволяє вибудувати послідовність з 7 перельотів

Натисніть на кнопку «Скласти складний маршрут» під полем міста вильоту, щоб додати перельоти в ваше подорож.

Натисніть на кнопку «Скласти складний маршрут» під полем міста вильоту, щоб додати перельоти в ваше подорож

Щоб видалити зайвий переліт, натисніть кнопку з хрестиком справа. Після того як поля напрямків і дат заповнені, натисніть кнопку «Знайти квитки».

Після того як поля напрямків і дат заповнені, натисніть кнопку «Знайти квитки»

Швидкість пошуку залежить від різних чинників: швидкості відповіді наших партнерів, можливостей вашого комп'ютера та інтернету, кількості варіантів перельотів. Справа відображається розрахунковий час до завершення пошуку. Перші результати виводяться на екран ще до повного закінчення пошуку, але далеко не завжди мають найнижчі ціни. Щоб побачити найдешевший квиток, варто дочекатися закінчення пошуку.

Якщо ви помилилися в пошуковому запиті, натисніть «Показати форму» і змініть введені дані. Це можна зробити ще до того, як пошук буде закінчено.

Результати пошуку - це варіанти можливих перельотів, де вказана ціна, агентство бронювання, авіакомпанія, дата і час вильоту і прильоту, кількість пересадок і тривалість польоту.

Щоб дізнатися номер рейсу і докладну інформацію про переліт, натисніть на «...» в нижній частині квитка.

Якщо на покупку квитка зараз не вистачає грошей - натисніть кнопку «Купити в розстрочку» і отримаєте кошти, яких бракує.

Якщо на покупку квитка зараз не вистачає грошей - натисніть кнопку «Купити в розстрочку» і отримаєте кошти, яких бракує

Вигідні ціни на сусідні дати можна побачити, якщо натиснути на посилання «Календар низьких цін».

Вигідні ціни на сусідні дати можна побачити, якщо натиснути на посилання «Календар низьких цін»

Календар показує найнижчу ціну на інші дати, якщо хтось уже виконував по ним пошук. Блідо-синім кольором позначаються дні, які ще ніхто не дивився. Варто спробувати виконати пошук по ним, щоб дізнатися ціну найдешевшого квитка. Зазвичай найвигідніші ціни бувають по середах.

Зазвичай найвигідніші ціни бувають по середах

Щоб забронювати і купити квиток на літак, натисніть в результатах пошуку кнопку «Купити». Розпочнеться перехід на сайт нашого партнера для оформлення квитка.

Розпочнеться перехід на сайт нашого партнера для оформлення квитка

Найдешевші квитки швидко розкуповуються. Якщо таке станеться зі знайденим квитком, наш партнер автоматично запропонує альтернативу за мінімальною ціною з доступних.

Якщо ви повернулися на aviasales.ru з сайту продавця квитка, то побачите вікно з пропозиціями цього ж варіанту перельоту від інших агентств.

Після переходу на сайт партнера для бронювання квитка вам буде потрібно:

  • заповнити дані про пасажирів;
  • вказати діючі номер телефону та адресу електронної пошти. За допомогою цих контактних даних з вами буде зв'язуватися представник агентства;
  • вибрати форму оплати.

Після цього протягом 15 хвилин на зазначену пошту прийде підтвердження бронювання з усіма параметрами замовлення і контактними телефонами агентства. Якщо цього не відбулося - перевірте папку «Спам» у вашій пошті. Крім того, вам можуть зателефонувати за вказаним при бронюванні телефону для уточнення деталей замовлення та форми оплати.

Оплата і отримання авіаквитків відбуваються на сайтах наших партнерів.

До оплати приймаються тільки картки Visa і MasterCard. Серед них зустрічаються спеціальні карти для розрахунків в інтернеті (наприклад, Virtual card і MasterCard від Альфа-Банку).

Карти Visa Electron або Maestro не підходять для покупки авіаквитків онлайн, це пов'язано з обмеженням платіжних систем.

Для оплати введіть номер картки (16 цифр), термін дії (exp), ім'я власника картки і код CVV або CVC2 (3 цифри). Вводити потрібно так, як написано на карті.

CVV2 код знаходиться на зворотному боці картки:

Ділимося досвідом: Наші співробітники протягом останніх 5-ти років оплачують авіаквитки виключно за допомогою карт, і ні у кого не виникало проблем.

Іноді вартість квитка на нашому сайті виявляється менше, ніж на сайті авіакомпанії. Тим, хто вперше шукає квитки в інтернеті, це може здатися дивним. Все дуже просто - підключаючи до нашого пошуку відомі компанії, ми отримуємо доступ до їх спецтарифами.

Над результатами пошуку розташований набір фільтрів. Налаштування фільтрів дозволяє приховати квитки, що не підходять вам за параметрами перельоту.

Налаштування фільтрів дозволяє приховати квитки, що не підходять вам за параметрами перельоту

Як знайти авіаквитки без пересадок

Щоб залишити в списку квитки без пересадок, приберіть галочки в блоці «Пересадки» з інших варіантів:

Щоб залишити в списку квитки без пересадок, приберіть галочки в блоці «Пересадки» з інших варіантів:

Список квитків буде автоматично відфільтровано і в ньому залишаться тільки квитки без пересадок.

Як знайти авіаквиток на зручне для вас час

Якщо вам необхідно прилетіти в певний час дня чи ви не хочете вилітати вночі, скористайтеся фільтром часу прильоту та відльоту.

Якщо вам необхідно прилетіти в певний час дня чи ви не хочете вилітати вночі, скористайтеся фільтром часу прильоту та відльоту

Для вашої зручності ми додали стандартні варіанти:

  • ніч - з 00:00 до 7:00;
  • ранок - з 7:00 до 11:00;
  • день - з 11:00 до 16:00;
  • вечір - з 16:00 до 00:00.

Досить натиснути на один з варіантів і повзунок встановиться на потрібний час.

Як вибрати зручну за часом пересадку

Щоб обмежити час пересадки, або навпаки залишити собі час для прогулянки по місту, скористайтеся фільтром «Час пересадки».

Щоб обмежити час пересадки, або навпаки залишити собі час для прогулянки по місту, скористайтеся фільтром «Час пересадки»

Як вибрати авіакомпанію для польоту

Для багатьох досвідчених мандрівників дуже важливим є вибір авіакомпанії, з якою вирушити в дорогу. Щоб залишити в списку квитки від авіакомпаній, яким ви довіряєте або у яких ви збираєте бонусні милі, скористайтеся фільтром «Авіакомпанії».

Порада: щоб в будь-якому фільтрі швидко вибрати одне значення з багатьох, наведіть курсор миші на рядок з цим варіантом. Збоку з'явиться напис «тільки», натисніть на неї. Після цього галочка залишиться тільки у обраного варіанту.

Як купити авіаквиток в улюбленому агентстві

Щоб знайти і купити авіаквитки від конкретного агентства, можна скористатися фільтром «Агентства». Він працює аналогічно фільтру авіакомпаній.

Він працює аналогічно фільтру авіакомпаній

Як вибрати аеропорт відправлення або прибуття

Щоб вибрати зручний для вас аеропорт відправлення або прибуття, відзначте його в фільтрі «Аеропорти»:

Щоб вибрати зручний для вас аеропорт відправлення або прибуття, відзначте його в фільтрі «Аеропорти»:

Щоб стежити за зміною цін на цікавить вас напрям, підпишіться на поштову розсилку. Для цього введіть e-mail і натисніть «Стежити за ціною» праворуч від результатів пошуку. Також управляти розсилкою можна з верхнього меню на головній сторінці сайту, якщо натиснути на конвертик.

Також управляти розсилкою можна з верхнього меню на головній сторінці сайту, якщо натиснути на конвертик

У вікні управління розсилкою ви можете додавати або видаляти наявні підписки на напрямки. Заповніть поля відправлення і прибуття, виберіть відповідні дати або зробіть їх гнучкими, збережіть напрямок. Коли ви вперше підписуєтеся на зміну ціни, потрібно підтвердити зазначену адресу електронної пошти. Для цього ми відправляємо лист, відкрийте його і натисніть "Активувати підписку". Кожен раз, коли по обраних напрямках з'являються нижчі ціни, ми повідомляємо про це.

Кожен лист з розсилки містить:

  • інформацію про динаміку зміни ціни;
  • поточну ціну на квиток;
  • рекомендацію до покупки або очікування більш вигідної ціни;
  • інформацію про переліт;
  • посилання для переходу до редагування відслідковується спрямування;
  • посилання на заморозку розсилки або відмови від неї.

Якщо ви легкі на підйом або вас цікавлять найвигідніші авіаквитки з конкретного міста, скористайтеся картою низьких цін . На ній відображаються відомі нам ціни на багато напрямків. Також карту низьких цін можна відкрити з верхнього меню на головній сторінці сайту

Також карту низьких цін можна відкрити з верхнього меню на головній сторінці сайту

Основна перевага карти - обхват відразу великої кількості варіантів. Для кожної країни відображається найвигідніший переліт з вашого міста.

За допомогою фільтрів праворуч від карти ви можете залишити тільки країни з певним візовим режимом, встановити час перебування або знайти підходяще подорож по ціні.

Щоб знайти найдешевший варіант перельоту серед безлічі дат, які вам підходять, скористайтеся календарем низьких цін . Також посилання є в верхньому меню на головній сторінці сайту і на сторінці з результатами пошуку

Також посилання є в верхньому меню на головній сторінці сайту і на сторінці з   результатами пошуку

Як користуватися календарем низьких цін?

  1. Вкажіть в календарі місто або країну вильоту і призначення.
  2. Виберіть місяці, в які ви плануєте поїздку. Щоб вказати точні дати, натисніть на лінк «Точні дати вильоту».
  3. Відзначте за допомогою бігунків тривалість вашої поїздки.
  4. Натисніть кнопку «Показати ціни».

Формуючи ціну на квиток з декількох перельотів, авіакомпанії беруть за основу один загальний для всіх перельотів тариф. Такий підхід не враховує більш вигідні ціни всередині окремих рейсів, а це означає, що кінцева вартість завжди може бути нижче. спеціальний алгоритм Magic Fare знаходить всі доступні тарифи по кожному перельоту і вибирає з них найвигідніший, дозволяючи економити до 30% від загальної вартості. Той же самий квиток - тільки дешевше.

Такі квитки виділяються в результатах пошуку спеціальним знаком:

А ще ми поміщаємо ці квитки на сторінку «Гарячі квитки» . Все, що потрібно - це вказати місто вильоту. Якщо хочете, виберіть напрямок і приблизний час відправлення, але це не обов'язково.

Якщо хочете, виберіть напрямок і приблизний час відправлення, але це не обов'язково

Після цього натисніть «Показати квитки», і на сторінці відобразяться всі знайдені варіанти перельотів з обраного міста.

Після цього натисніть «Показати квитки», і на сторінці відобразяться всі знайдені варіанти перельотів з обраного міста

Щоб перейти до пошуку готелів, натисніть на вкладку «Готелі» над формою пошуку:

Щоб перейти до пошуку готелів, натисніть на вкладку «Готелі» над формою пошуку:

Щоб знайти автомобіль напрокат, перейдіть на вкладку «Прокат авто»:

Щоб знайти автомобіль напрокат, перейдіть на вкладку «Прокат авто»:

Щоб знайти варіанти страховки, виберіть вкладку «Страховка»:

Щоб знайти варіанти страховки, виберіть вкладку «Страховка»:

Основне меню сайту знаходиться у верхній частині екрану. У ньому представлені посилання на інструменти для пошуку авіаквитків і корисна інформація.

  • Мобільні додатки - сторінка присвячена мобільним додаткам, за допомогою яких зручно шукати авіаквитки. Ми розробили програми для всіх популярних пристроїв: iPhone, iPad, телефони та планшети на Android, телефони під управлінням Windows Phone.
  • Карта низьких цін - пошук квитків на інтерактивній карті.
  • Календар низьких цін - зручний пошук авіаквитків на великий діапазон дат.
  • Гарячі квитки - добірка квитків за зниженими цінами, знайдених за допомогою спеціальної технології Magic Fare.
  • Пропозиції - у розділі зібрані найвигідніші пропозиції від наших партнерів.
  • Статті про перельоти - корисні статті для відправляються в політ.
  • Країни - корисна інформація про країни (вигідні квитки, візи, спецпропозиції).
  • Міста - в розділі знаходиться інформація про міста, динаміка цін на авіаквитки, найвигідніші пропозиції та інша статистична інформація.
  • Авіакомпанії - спецпропозиції авіакомпаній, а також список прямих рейсів.
  • Аеропорти - список аеропортів, їх місце розташування, IATA-код і місцевий час.
  • Розділ «Про проект» - все, що пов'язано з компанією Aviasales. Команда, контакти, блог, вакансії, партнерська програма.

Новости