Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як дістатися до Євпаторії з Самари

На цікавить наших читачів питання «Як дістатися до Євпаторії з Самари» відповідає редакція сайту «В Отпуск.ру» Питання:

Я хочу з друзями влітку з'їздити в Євпаторію. Ми живемо в Самарі. Як простіше дістатися до Криму з нашого міста?

10.05.2018 Олена


На цікавить наших читачів питання «Як дістатися до Євпаторії з Самари» відповідає редакція сайту «В Отпуск

Є кілька варіантів маршруту в Євпаторію з Самари . Прийнято вважати, що дістатися до Криму буде набагато дешевше на поїзді, придбавши так званий «єдиний квиток», який дозволить доїхати як до місця переправи через Керченську протоку, так і потім до потрібно курорту на Кримському півострові. Насправді, вартість проїзду в купе з Самари до Краснодара , Звідки відправляються автобуси до порту «Кавказ», становить близько 4500 рублів. До цієї суми потрібно додати ще й ціну «єдиного квитка» з Краснодара в Євпаторію - 810 рублів. Подорож по суші буде довгим і непростим, адже туристам доведеться кілька пересадок (з поїзда на автобус, з автобуса на пором і назад). Тому варто розглянути спосіб дістатися до Криму по небу.

Квиток на прямий рейс із Самари в Сімферополь коштує 4500 рублів, що виходить навіть дешевше поїздки на поїзді-автобусі-поромі. Такі рейси тривалістю 3 години розробила авіакомпанія «Nordwind Airlines». Її літаки до Сімферополя відправляються по понеділках і четвергах. По п'ятницях і неділях в Крим літає без пересадок транспорт перевізника «Уральські авіалінії». Вартість перельоту трохи вище - близько 7000 рублів. Пасажири прибувають на місце за 2 години 35 хвилин.

Переліт з Самари до Сімферополя з пересадкою в Москві займе більше часу і обійдеться дорожче, але можна легко знайти виліт на потрібну дату.

Із Сімферополя до Євпаторії курсують електрички і автобуси.

Як простіше дістатися до Криму з нашого міста?

Новости