Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Аеропорт Київ. Новий рейс Wizzair Київ - Братислава

  1. Розклад вильотів з Києва і ціна квитків
  2. Як дістатися до аеропорту Київ (Жуляни)

Хороша новина і подарунок на Різдво для всіх жителів України від Wizzair. 17 грудня 2016 року відкривається довгоочікуваний новий рейс Wizzair Києва - Братислава. Цим рейсом Віззаір збільшить свою маршрутну мережу з Києва і дасть можливість мандрівникам з України швидко і відносно не дорого потрапити до Західної Європи.

Братислава - столиця Словаччини. Цікавий місто з великою історією. Багато історичних місць і пам'яток. Один з головних моментів Братислави це її географічне розташування - всього 80 км. до Відня, 200 км. до Будапешта і 330 км. до Праги.

Всього в 5 євро обійдеться квиток на автобус з аеропорту Братислави до Відня і через 1 годину 15 хв. Ви будете в центрі столиці Австрії - Відні.

Для любителів зимових видів спорту можливість відвідати гірськолижні курорти Словаччини та Австрії.

З аеропорту Братислави імені Штефаника (Letisko MR Štefánika) літає найбільший лоукост Ryanair в Італію, Грецію, Іспанію, Бельгію і до Великобританії.

Розклад вильотів з Києва і ціна квитків

Рейси здійснюватимуться з аеропорту Київ (Жуляни) в Братиславу в аеропорт імені Штефаника по вівторках і суботах о 6.55. Зворотній рейс з Братислави так само по вівторках і суботах о 8.15.

Ціна квитків починається від 29,99 євро.

Як дістатися до аеропорту Київ (Жуляни)

Міський транспорт

Тролейбус. В аеропорт можна дістатися 2-мя тролейбусними маршрутами 9 і 22. Зупинка розташована в 200 метрах від терміналу А, а кінцева 22 маршруту на проти терміналу В.

Маршрутне таксі. Всі маршрути проходять, в аеропорт не заїжджають. Зупиняються не далеко від аеропорту. Номери маршрутів: 169 (м Вишневе - вул. Сторовокзальная, біля жд.вокзала), 368 (Боярка - вул. Сторовокзальная, біля жд.вокзала), 302 (м Вишневе - станція метро Контрактова площа).

Таксі. Для поїздки в аеропорт або з аеропорту Київ найкраще користуватися міським службами таксі (список служб таксі можна заздалегідь знайти в інтернеті) так як поїздка на таксі, якщо замовляти не посередньо в аеропорту, обійдеться значно дорожче. Ціна може бути дорожче квитка на літак.

Офіційний сайт аеропорту "Київ": www.iev.aero

Якщо Ви вважаєте, що стаття "Аеропорт Київ. Новий рейс Wizzair Київ - Братислава" корисна, поділіться їй з іншими в соціальних мережах.

Новости