Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Іспанська для початківців. Уроки іспанської мови для початківців: підручник самовчитель і аудіо для вивчення дистанційно / КУРСИ ОНЛАЙН / ЄШКО

  1. Методика навчання
  2. Запишіться на курс "Іспанська для початківців + онлайн версія уроків" і отримаєте планшет в подарунок:...
  3. Свідоцтво ЄШКО і підсумковий іспит

Курс «Іспанська для початківців» - це унікальний комплекс друкованих навчальних журналів з аудіозаписами та онлайн-версією уроків. Він відмінно підійде як старшими школярами, так і дорослими без будь-яких вікових обмежень.

Курс відрізняється динамічністю, простотою, зорової наочністю і практичною спрямованістю, а можливості персонального комп'ютера роблять навчання ще більш цікавим і сприяють максимальному зануренню в мовне середовище. Познайомитися з принципами подачі матеріалу в навчальних журналах курсу, зразком домашньої роботи і програмою курсу можна скачавши безкоштовний пробний урок.

Разом з друкованими навчальними журналами навчаються надається безкоштовний доступ до онлайн-уроків даного курсу.

NEW! : У кампусі ЄШКО (студентської соціальної мережі ЄШКО) доступні Додаткові інтерактивні вправи до цього курсу.

Привітання викладача

Дорогий Студент Дорогий Студент!
Вітаю Вас від імені «Європейської Школи Кореспондентського Навчання»!
Мене звуть Ілона Шкляева, я викладач курсу ЄШКО «Іспанська мова для початківців» і я з задоволенням запрошую Вас приєднатися до дистанційного навчання ЄШКО. Як особистий викладач студента, я буду курирувати Вас протягом всього часу навчання. Якщо у Вас в процесі навчання виникнуть питання, проблеми, Ви можете звертатися до мене письмово або по телефону під час консультацій .


Бажаю Вам успіхів у вивченні іноземних мов!
З повагою,
Ілона Шкляева,
Викладач курсу «Іспанська мова для початківців»

Методика навчання

В даний час іспанська мова поряд з англійським активно використовується в міжнародному спілкуванні, і Казахстан не залишається осторонь від цього процесу В даний час іспанська мова поряд з англійським активно використовується в міжнародному спілкуванні, і Казахстан не залишається осторонь від цього процесу. Сьогодні Іспанія найпривабливіша для туристів країна в Європі. Хто не мріє про поїздку на Майорку? Почавши вивчати цей мелодійна мова, Ви будете вражені його чарівністю і прекрасним звучанням.

Запишіться на курс "Іспанська для початківців + онлайн версія уроків" і отримаєте планшет в подарунок: оформити заявку

попередні знання

Попередні знання не потрібні.

Свідоцтво ЄШКО і підсумковий іспит

Школа зобов'язується видати Свідоцтво міжнародного стандарту, за умови відсутності заборгованості по оплаті і виконання домашніх робіт. Видача Свідоцтва здійснюється на платній основі.

Хто не мріє про поїздку на Майорку?

Новости