Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Туреччині: купити путівку або тур в Туреччину за вигідною ціною з вильотом з Алмати, Нур-Султана (Астани), Актобе, Шимкента, Караганди від HOT TOUR (ХОТ ТУР)

Тури до Туреччини. Низькі ціни та добірка популярних екскурсій. Відпочинок в Турції. Актуальна інформація та опис кращих курортів. Список нових, комфортних і сучасних готелів для молодіжного, сімейного відпочинку та бізнес поїздок. Тури до Туреччини

Подорож до Туреччини відкриє Вам дивовижну країну, тут кожен турист відчуває себе як вдома. Туреччина це ласкаве сонце, тепле море, чудові пляжі, висококласні готелі, гостинні місцеві жителі. Що ще потрібно для якісного відпочинку!

Хочеш відпочити добре значить це Туреччина). Звичайно дане твердження занадто гучне, але відпочинок в Туреччині користуються завжди великою популярністю.

Туреччина це відпочинок круглий рік влітку це пляжі і курорти, коли клімат для пляжу не підходить тоді можна відвідати історичні пам'ятки, для багатьох країн Туреччина пропонує безвізовий в'їзд.

корисна інформація:

У Туреччині є пропозиції на будь-який смак це і супер економічні трійки і вишукано розкішні п'ятірки. З Казахстану виїхати в Туреччину не в пік сезону коштує приблизно 1100 у.о. на двох. Віза жителям Казахстану не потрібна. Для спілкування досить невисокого рівня англійської, і потрібно врахувати те, що в багатьох готелях говорять російською, а так же турецький і казахські мови мають дуже багато схожого.

Тури в Бодрум, Анталію, Кемер, Белек

Одним з основних переваг відпочинку є н ізкіе ціни , Найбільш ймовірно отримати низьку ціну це: скористатися послугою раннього бронювання з лютого по середину травня, або можна придбати гарячий тур, цей вид виїхати дешево виникає в період високого туристичного сезону червень, липень, серпень і викуповується за один максимум три дні.

Попит на гарячі тури традиційно високий, тому що упускати хорошу можливість чудово відпочити за доступною ціною не хоче ніхто. Особливо важливо, що незважаючи на низьку вартість туру, рівень сервісу в готелях і умови вашого відпочинку будуть на високому рівні. Ви зможете відвідати кращі курорти, де вам гарантовано проживання в комфортабельних готелях з басейнами, доглянутими пляжами, а також безліч можливостей для приємного проведення часу.

Під час відпусток, попит на відпочинок в Туреччині зростає особливо це помітно влітку. У «літній» сезон ціни на відпочинок закономірно зростають, але бажаючі позасмагати на турецьких пляжах і викупатися в хвилях ласкавого моря не стає менше. Сьогодні багато туристів готові платити значні суми за якісний відпочинок і гідний сервіс. Але і влітку можна подорожувати без шкоди для сімейного бюджету. Таку можливість дарує вам туроператор «HOT TOUR» (ХОТ ТУР). Саме наша компанія пропонує в пляжний сезон гарячі путівки в Туреччину за вигідною ціною.

Кращі Готелі Туреччини

У Туреччині великий вибір готелів: економічні «троячки», самодостатні «четвірки», вишукані «п'ятірки», розкішні готелі преміум-класу, вілли і резиденції ... У кожному з цих готелів вас тепло зустрінуть, смачно нагодують і не дадуть занудьгувати! Майже всі готелі працюють за системою «Все включено».

HOT TOUR рекомендує

1. Якщо Ви обмежені в засобах вибирати готелі від 3 до 4 зірок, але перша берегова лінія

2. Якщо коштів достатньо - Ваші готелі від 4 до економічних п'ятірок

3. Але якщо Ви розраховуєте відпочити без сюрпризів то беріть повну 5-ку

4. подивіться Кращі Готелі Туреччини .

Екскурсійні програми в Туреччині

Така кількість екскурсій стало можливим завдяки багатій історії в Туреччині всюди історичні пам'ятки і звичайно розвинена туристична інфраструктура створила додаткові розваги: ​​Памуккале, древнє місто Ефес, подорож на яхті по Турецької Рив'єрі, підводне місто Кекова і Сімена, що пішли під воду в результаті землетрусу, захоплюючий рафтинг по гірських річках, «Турецька ніч» із запальним танцем живота.

Чим приваблює Туреччина

Туреччина це найпопулярніше місце літнього відпочинку Казахатанцев.

1. Без візовий режим для жителів Казахстану

2. Низькі ціни на готелі в Туреччині

3. All inclusive практично скрізь

4. Високий сервіс

Високий сервіс

Туреччина - одне з улюблених місць відпочинку наших співвітчизників. Організація поїздок на кращі турецькі курорти - пріоритетний напрямок діяльності компанії «HOT TOUR» (ХОТ ТУР).

Щорічно Туреччина зустрічає кілька мільйонів мандрівників з усього світу. Казахстанські туристи особливо люблять відпочивати в цій сонячній країні і з задоволенням йдуть у відпустку на її курорти.

Пляжі Туреччини славляться бездоганним піском і ідеальним морем, а готелі - найвищим рівнем сервісу. Можливості для пляжного і розважального відпочинку тут воістину безмежні. І разом з тим, ціни на тури в Туреччину вельми доступні, що є додатковим приводом провести відпустку саме в цій країні.

Туризм в Туреччині - основна галузь економіки, що доводить нам вже про збудованих по всьому турецького узбережжя респектабельних курортах, платформ або насипаних пляжах, а так само море всякої всячини яка залучає мільйони туристів. Зовсім недавно тут був ексклюзивний курорт з колоритом етнічної Туреччини.

Цікаве в Туреччині: Стамбул - один з найбільш найважливіших туристичних центрів Туреччини. У Стамбулі розташовуються сотні готелів і безліч пам'яток. Стамбул - колишня столиця Візантії знайде, чим похвалитися перед туристами. У Стамбулі перебувати Музей Святої Софії, палац Топкапи, Стамбульський музей. Собор Софії привертає до Стамбулу безліч туристів. Цей пам'ятник розташований в самому центрі старого міста. Будівля пережило безліч подій. Поруч розкинувся палац Топкапи, що означає «Палац гарматних воріт». Площа палацу складає 700 кв. метрів. Палац був побудований на місці резиденції візантійських імператорів, в 1923 р, при проголошенні республіки, оголошений музеєм, як і багато палаци Туреччини.

У Стамбулі знаходиться найбільше число пам'яток культури різних епох. Радимо почати огляд міста з знаменитого Топ Капі Сераля- палацовий комплекс турецьких султанів і відвідати скарбницю, султанські покої і звичайно ж приміщення гарему. До широко відомих пам'ятників відносяться Галатская вежа, храм Святої Софії, замок Едікюль, мечеть Сулеймана 1, величезні підземні сховища води, які побудували ще римляни.

Туреччина - країна з унікальною культурою і багатою історією, більшу частину туристів на Відпочинок в Туреччині привертають все-таки турецькі курорти. Анталія, Аланія, Белек, Мармарис, Бодрум, Сіде, Кемер - найвідоміші центри пляжного відпочинку. Поїздка на ці курорти подарує вам свободу від турбот і насолоду безтурботним відпочинком. Вас чекає чисте узбережжі і обладнані пляжі, центри розважального відпочинку і СПА-салони, смачна місцева кухня і східний колорит. Для тих, хто вважає за краще поєднувати пляжний відпочинок з пізнавальним, є можливість відправитися на екскурсію в культурні центри країни, наприклад, Стамбул. Кращі курорти Туреччини гостинно зустрічають мандрівників. Тут вас чекає рівень сервісу, нітрохи не поступається європейському.

Популярні курорти Туреччини

Популярні Курорти Туреччини : Анталія, Белек, Кемер, Сіде, Мармарис, Фетхіє, Бодрум, Кушадаси, про днако крім них Вас чекають історичні пам'ятки, від античності і до XXI століття.

Капали Чарши - найбільший критий ринок у всьому світі. Тут ціле місто з тисяч магазинів і сотень торгових вулиць. Це те місце в Туреччині, де можна побродити пару днів і накупити друзям купу прекрасних сувенірів. Кожен день базар відвідують близько 500 т. Відвідувачів, включаючи туристів. Безліч пам'яток різних епох розташовується по території Туреччини. Капали Чарши - найбільший критий ринок у всьому світі

Геркулесові ворота, Кападокия, Троя, гора Арарат, храм Афіни, солоні озера і безліч привабливих місць для туристів, не кажучи вже про курортних зонах! Берег Егейського моря по праву вважається найкращою курортної областю Туреччини. Якщо турист хоче поєднати старовину і комфорт, то йому швидше підійде Троя. Місто, оспіваний Гомером в «Іліаді», приваблює шукачів давнини, або просто турецьких туристів бажаючих побачити Трою на власні очі.

Перлина Туреччини - Ізмір є сумішшю зі старої культури Туреччини і мегаполісу. Це місто - мільйонер, який завлечёт своїм бурхливим нічним життям і ласкою Егейського моря. Туреччина надасть туристам самий різносторонній відпочинок. Величезний спектр туристичних послуг не залишає байдужими навіть найвимогливіших туристів.

Сімейний відпочинок в Туреччині

Відпочинок з дітьми в Туреччині це прекрасна можливість подарувати своїй дитині подорож у казку. Багато турецькі курорти і готелі з радістю зустрінуть маленьких туристів. Безліч аніматорів для дітей будь-якого віку: атракціони, аквапарки, ігрові кімнати - подарують дитині незабутні враження, які будуть з ним на все життя. А купання в блакитному морі, прогулянки по пляжу і дивовижна природа здивують і дітей і дорослих.


Шопінг - тканини, прянощі, одяг, сувеніри - все це і багато іншого можна купити на турецьких ринках за дуже доступною ціною. Торгуватися з продавцями можна, і навіть потрібно, а незнання мови цього зовсім не перешкода.

Подорожуйте з «HOT TOUR» (ХОТ ТУР)

Мрієте про ідеальне відпустці на теплому узбережжі за смішні гроші? Хочете відпочити на кращих курортах та при цьому заощадити? Чи готові відправитися в подорож вже найближчим часом? HOT TOUR (ХОТ ТУР) готовий зробити вам унікальне, а головне, вигідна пропозиція! Якщо доступність ціни на путівки до Туреччини дуже важлива для вас, то кращий варіант - придбати гарячу путівку.


Подорожувати з HOT TOUR (ХОТ ТУР) вигідно і зручно!

  • Широкий асортимент турів дозволить кожному мандрівникові знайти свій варіант за ціною, рівнем сервісу і тривалості перебування в Туреччині. HOT TOUR не просто пропонує банальний відпочинок в Туреччині, ми допоможемо підібрати такий варіант подорожі на курорти: Анталія, Аланія, Белек, Мармарис, Бодрум, Сіде, Кемер, про який ви завжди мріяли.
  • HOT TOUR керується, в першу чергу, інтересами наших клієнтів. Які б програми відпочинку вас не цікавили: пляжні, сімейні, розважальні або пізнавальні - пошук і підбір туру в Туреччину не буде для вас проблемою.
  • HOT TOUR пропонує путівки за демократичними цінами і регулярно проводить вигідні акції і надає знижки.
  • переваги HOT TOUR - не тільки доступні ціни, а й високий рівень сервісу.
  • досвідчені фахівці, справжні професіонали, які допоможуть вам підібрати тур, розрахувати його вартість і оформити всі необхідні документи.

зателефонуйте в HOT TOUR і дайте заявку на підбір туру, після Вам вишлють весь асортимент турів. Телефони та інша інформація в контактах .

Хочете відпочити на кращих курортах та при цьому заощадити?
Чи готові відправитися в подорож вже найближчим часом?

Новости