Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гарячі тури в ОАЕ (Емірати)

  1. Гарячі тури в ОАЕ (Емірати) Гарячі тури в ОАЕ (Емірати, Дубай) за найнижчими цінами, регулярні вильоти...
  2. Гарячі путівки в ОАЕ
  3. Шопінг в ОАЕ - кращий подарунок для модниць усього світу

Гарячі тури в ОАЕ (Емірати)

Гарячі тури в ОАЕ (Емірати, Дубай) за найнижчими цінами, регулярні вильоти з Казахстану (Алмати, Нур-Султана (Астани), Караганда, Шимкент, Актау, Атирау і т Гарячі тури в ОАЕ (Емірати, Дубай) за найнижчими цінами, регулярні вильоти з Казахстану (Алмати, Нур-Султана (Астани), Караганда, Шимкент, Актау, Атирау і т.д.) Кращі готелі і якісний сервіс, система "все включено ".

ОАЕ - Емірати найкращий вибір відпочинку на всі пори року - замовляйте тури в ОАЕ / Емірати в офісах HOT TOUR по завжди вигідною ціною, економте на своєму відпочинку. ОАЕ дозволить Вам поринути в східну казку. Емірати одна з найбільш відвідуваних країн у світі, все в ОАЕ підготовлено для прийому гостей, навіть жарким літом тут можна покататися на лижах, що говорити про інших розвагах.

Ознайомитися з умовами відпочинку в Еміратах і готелі Еміратів можна на нашому сайті hottour.com найсвіжіші пропозиції. Унікальна ціна для наших постійних клієнтів, гнучка система знижок і бонусів при груповому турі.

Раннє бронювання туру в ОАЕ

Раннє бронювання туру в Емірати дозволить заощадити суттєві кошти на перельоті і бронювання готелю по найпривабливіші напрямками. Емірати і найбільш розвинений з них Дубай, популярні в будь-який час але не можна забувати про кліматичні особливості, а саме жаркому кліматі, тому влітку вони не настільки популярні.

Увага ! on line оформлення туру дає право на додаткову знижку від ціни, зазначеної в пошуку на сайті hottour.com !!

ВАМ ЗАЛИШИЛОСЯ ТІЛЬКИ ВВЕСТИ ДАТИ І ОТРИМАТИ КРАЩІ ЦІНИ!

Актуальність цін і наявність номерів уточнюйте у менеджерів.

Гарячі путівки в ОАЕ

Чи не втомлюємося підбирати гарячі тури і викладати їх як на hottour.com так і тут і завжди пояснимо чому така ціна і як вона сформувалася. Гарячі тури в Емірати при і так низькій ціні бувають просто екстремально дешевими, але "як тут без АЛЕ" виникають вкрай рідко, по-справжньому гарячий тур в Емірати це перш за все або заповнений літак з останнім місцем, або початок або кінець сезону або хто то несподівано не зміг поїхати і тут з'являєтеся Ви наш улюблений турист і купуєте цей тур.

Якщо у Вас залишилися питання або виникли труднощі з пошуком туру наші менеджери завжди раби Вам допомогти з вибором. Звернувшись до фахівця Ви заощадите час, свої кошти і швидко зробите вибір. Підписати договір можна on line навіть зі смартфона, оплатити за тур можна в найближчому відділенні банку.

Шопінг в ОАЕ - кращий подарунок для модниць усього світу

Відмінна новина для модниць! У період з 07 червня по 07 липня і з 15 лютого по 8 березня в Дубаї проходить щорічний фестиваль шопінгу в Дубай, у вас є можливість відвідати безліч заходів, що включають розваги, покупки, лотереї і головне - знижки на кращі колекції світових брендів до 90% !!!

У вартість туру входить: авіапереліт в обидва кінці, проживання в обраному готелі, харчування на базі сніданку, мед.страховка, груп. трансфер.

Додатково оплачується при бронюванні повного турпакета: віза 65 $ вартість візи не залежить від hottour в зв'язку з цим просимо вартість візи уточнювати при придбанні туру.

Вартість путівки в Емірати від Центру Туризму Hot Tour: заощаджуйте з нами!

Новости