Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

5 причин купити новенький Порш у офіційного дилера в Казахстані

  1. Переваги придбання автомобіля в офіційного дилера
  2. За покупкою Порше - в Меркур-авто

Автор: svet Опубліковано: 29.12.2017 Рубрика: Новини |

Якщо ви вирішили купити автомобіль, тоді краще зробити це у офіційного дилера виробника Якщо ви вирішили купити автомобіль, тоді краще зробити це у офіційного дилера виробника. Чому? Зараз розповімо в нашій статті.

Переваги придбання автомобіля в офіційного дилера

Здійснюючи покупку саме у такого продавця, ви отримаєте авто, пристосоване до умов у вашій країні, а також з усіма необхідними сертифікатами. Автомобілі, придбані у офіційного дилера, обов'язково матимуть гарантію від виробника чи від продає організації. Найчастіше вона встановлюється на кілька років, рідше - на кілометраж пробігу. Якщо машина вийде з ладу в гарантійний період, то її відремонтують в сервісному центрі з використанням оригінальних запчастин. Офіційний дилер авто надасть покупцеві також ряд додаткових послуг, як, наприклад, оформлення документів, консультування.

Якщо ви проживаєте в Казахстані і зупинили свій вибір на марці автомобіля Порше, тоді краще всього придбати його у офіційного дилера в автосалоні Меркур-авто. Це буде запорукою якості і довгої безперебійної роботи транспортного засобу.

За покупкою Порше - в Меркур-авто

Порше - елітна марка автомобілів преміум-класу. Абсолютно всі її моделі відрізняються високим рівнем якості всіх елементів, а також бездоганної складанням кожної деталі. Німецький виробник випускає як спорткари, так і практичні кросовери, тому любителі і швидкої їзди, і комфортного пересування зможуть вибрати для себе ідеальну машину. Вона буде мати відмінні технічні характеристики і фірмовий дизайн.

У Казахстані офіційний дилер Порше - це Меркур-авто. Автосалони компанії знаходяться в різних містах країни: Астані, Алмати, Атирау. Купуючи машину на mercur-auto.kz, ви отримуєте не тільки преміальне престижне авто, а й багато різних переваг.

5 причин купити новенький Порш у офіційного дилера mercur-auto.kz/auto/new/porsche/ в Казахстані:

  • широкий спектр додаткових послуг: подальше сервісне обслуговування і діагностика авто, тюнінгованих авто;
  • допомога в оформленні різних документів в процесі покупки, в тому числі і страхового поліса (погодьтеся, це заощадити чимало вашого часу!);
  • можливість замовити автомобіль будь-якого кольору і комплектації. Таким чином, кузов вашого Порше може бути виконаний в будь-якому кольорі - це вигідно відрізнятиме ваше авто;
  • проведення тест-драйву, можливість запису на тестування автомобіля в інтерактивній формі або по телефону;
  • придбання машини за кредитні гроші за допомогою програми Trade-in.

Професійні консультанти Меркур-авто допоможуть вам вибрати найбільш підходящу марку авто з наявного модельного ряду - Cayman, Boxster, Panamera, 918 Spyder, 911, Cayenne і Macan. Також вони дадуть відповідь на всі ваші запитання і зможуть замовити у виробника зацікавила вас модель, якщо її не буде в наявності в автосалоні. Меркур-авто працює для того, щоб їх клієнти залишилися задоволеними.

джерело: http://mercur-auto.kz/auto/new/porsche/

... інші публікації / svet

Чому?

Новости