Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

В Астані презентували туризм Борового

В рамках заходу представники області розповіли про можливості та переваги відпочинку в Боровому.

Сьогодні на базі «Назарбаєв Центр» відбувся воркшоп для казахстанських туроператорів по Щучинсько-Борівської курортній зоні. Захід був організований Національною компанією «Kazakh Tourism» спільно з Фондом Першого Президента РК - Єлбаси в рамках розвитку внутрішнього і в'їзного туризму в курорті Борове, сообщаетZakon.kz з посиланням на ГУ "Управління внутрішньої політики Акмолинської області".

У туристичний кластер Бурабайского району входить 167 об'єктів, в тому числі, 45 санаторно-курортних установ, 14 дитячих оздоровчих центрів, 122 об'єкта, які надають місця для розміщення туристів.

Щорічно через Щучинсько-Борівська курортну зону проходить понад 500 тисяч відпочиваючих за літній сезон. При цьому, за даними акімату, наявна інфраструктура в ЩБКЗ дозволяє прийняти в літній період понад 1 млн. Туристів при повному завантаженні.

В рамках заходу представники області розповіли про можливості та переваги відпочинку в Боровому, про розроблені пакетних пропозиціях, путівниках, про нових туристичних маршрутах, які включають сакральні об'єкти Щучинсько-Борівської курортної зони, а також планованих подієвих заходах регіону.

Також проведені В2В зустрічі між отельерами і туроператорами, де обговорено формат співпраці і спільної діяльності, спрямованої на забезпечення цілорічної завантаження готелів і санаторіїв.

Крім того, Фондом Першого Президента РК - Єлбаси представлений унікальний фотоальбом «A day in Burabay», присвячений національному парку Бурабай.


Більше новин в Telegram-каналі «Zakon.kz» . Підписуйся!

Новости