Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Astana Leisure - В Алмати відкриють готелі світового рівня: Novotel і Hilton

Відкриття готелів Novotel і Hilton очікується до кінця року Відкриття готелів Novotel і Hilton очікується до кінця року. Крім них в Алмати з'явиться ще 50 кафе і ресторанів.

«У цьому році планується відкриття двох готелів світового рівня, в тому числі Hilton і Novotel, а також понад 50 кафе і ресторанів. Наступного року до кінця першого кварталу планується відкриття готелю Kempinski », - розповів керівник управління туризму і зовнішніх зв'язків міста Алмати Максат Кікімов.

За його словами, відкриття Novotel намічено вже на 1 вересня.

«У листопаді, швидше за все, буде Hilton відкритий і до 31 березня, можливо і раніше, буде відкритий Kempinski», - додав він.

Будівництво названих готелів держава субсидує в рамках програми «Дорожня карта бізнесу-2020». Раніше повідомлялося, що інвестицій в проект Hilton склав понад 6 млрд тенге.

«7% субсидує держава, 7% відсотків самі забудовники», - пояснив спікер.

Готель Novotel буде розташовуватися на перетині вулиць Абая і Достик, біля кінотеатру Арман, Kempinski в районі ресторану «Алаша», на вулиці Оспанова. Double Treeby Hilton, знаходиться на вулиці Досмухамедова, недалеко від більярдного клубу «Bastau».

Максат Кікімов зазначив, що на сьогоднішній день в Алмати працюють понад 150 об'єктів туризму, більше 180 готелів і хостелів на 16 тис. Місць, близько 1 300 турорганізацій і понад 2 000 кафе та ресторанів.

джерело

  • Створено 03 вересня 2018.

Новости