Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Поп-арт

Dom Pérignon оформляє пляшки в честь Енді Уорхола Dom Pérignon оформляє пляшки в честь Енді Уорхола   В НЬЮ-ЙОРКУ в The Cupola Penthouse пройшов ланч Dom Pérignon

В НЬЮ-ЙОРКУ в The Cupola Penthouse пройшов ланч Dom Pérignon. Приводом послужив випуск лімітованої серії пляшок шампанського з різнокольоровими етикетками в данину творчим досягненням Енді Уорхола .

Ось запис з щоденника художника, зроблена в 1981 році: «Ми увійшли в галерею, де проходила невелика виставка блискучих туфель. Потрібно було фотографуватися і давати інтерв'ю німецькій газеті. Після ми повернулися в готель, і за нами заїхали, щоб відправитися до «двотисячників». Це компанія з двадцяти хлопців, які зберуться разом і куплять дві тисячі пляшок Dom Pérignon, замкнуть їх в кімнаті, щоб відкрити в 2000 році. Жарт в тому, щоб подивитися, хто зможе прийти ... »Чим закінчилася ця історія, невідомо.

Надихнувшись нею і грою з насиченими кольорами, представники Dom Pérignon звернулися в лабораторію дизайну коледжу Central Saint Martin's. В результаті з'явилася ідея оформлення пляшки в трьох варіантах. Придбати їх можна буде з п'ятнадцятого жовтня по цінам від ста п'ятдесяти доларів.

Новости