Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Судак в Криму інфраструктура

  1. Місця, який обов'язково варто відвідати в Судаку

Судак - це невеликий курорт, розташований на березі Чорного моря в оточенні величних Кримських гір Судак - це невеликий курорт, розташований на березі Чорного моря в оточенні величних Кримських гір. Судак приваблює безліч туристів своїми барвистими пейзажами, просторими пляжами, а також історичними пам'ятками, які доступні всім жителям готелів Судака . Якщо Ви вирішили відпочити в цьому чудовому курортному містечку, Вам варто заздалегідь дізнатися, як розвинена інфраструктура Судака.

Основна частина громадських закладів розташована на вулиці Леніна. Тут знаходиться ринок, де можна купити свіжі кримські овочі та фрукти, а також одяг, посуд, побутову хімію тощо На вулиці Леніна є сувенірні магазинчики, де можна придбати сувеніри на пам'ять про відпочинку в Судаку . Тут можна посидіти в кафе, відвідати салон краси, кінотеатр, екскурсійне бюро. У Судаку є такі магазини, як «Массандра», «Новий Світ», «Коктебель» і «Сонячна Долина», в яких можна купити смачне кримське вино за цінами заводу. Поруч можна зайти в магазин «Царство ароматів», де продають продукцію ефіроолійної заводу: крему, масла, шампуні.

Місця, який обов'язково варто відвідати в Судаку

За Кипарисової алеї Судака можна дійти до набережної, де розташовано безліч розважальних закладів, кафе, бари, дискотеки. Тут можна перекусити в кафе, насолоджуючись морськими видами, а також покататися на атракціонах, зайти в сувенірні магазини або магазини курортного попиту, якщо раптом Вам знадобитися щось для відпочинку на пляжі. У Судаку є аптеки, відділення банку, поштове відділення. Загалом, все, що потрібно для безтурботного відпочинку на Південному березі Криму, в чудовому місті Судак, який радує своїх туристів приємними цінами відпочинку в Судаку .

Новости